Ta bola celkom OK aspon mne sa celkom pacila. Mne sa nepacil basketball. To bola muka.Robbie42 napísal:Najlepšie čo ma mohlo stretnúťProste ta atmosfera je taka uzasna, ze to je neuveritelne. Jedina misia co sa mi nepacilo bola ta, ked som hral za maleho na tej zakladni.
Fahrenheit
-
lekoklatik
VIP
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Poviem ti asi tak, ze pri tejto scene som skoro vyhodil monitor von oknom a čudujem sa, že sa susedia neprišli sťažovaťViRuS napísal:cez tuto cast sa neviem preluskat ani za... to uhybanie sa da celkom v pohode ale ked pride cas na tie sipky do stran tak sa nikdy neviem trafit ... ako to robite?
Asi ti neporadím, ale poviem ti ako som to spravil ja: asi 40x som to posral, ale medzitým som si kukal ako chodia tie šípky, totiž ono to furt chodi rovnako, a akosi som sa to naučil a potom v poho som to zahral bez straty života.
Mal som ten istý koniec ako SuDo, a dakujem ti za k+... je to zazitok tato hra neda sa to opisat, dost sa mi aj pacili tie dialogy ze si musel byt pohotovy a ked prisiel policajt za tebou musel si sa dobre vediet zakecat.
Škoda toho konca a tých matrixovskych efektov, myslim ze bez toho je to jednoznacne 100%, osobne by som tomu dal asi 98%, ten soundtrack si urcite zozeniem....
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hehe... tie minihry... hlavne tie kde ste museli rychlo stlacat sipky dolava a doprava.. teda A<>D.. to bolo uplne jednoduche.. nemal som problem.. ale ked ich bolo viac po sebe tak som uz menil ruky lol...
ale nikdy sa mi nestalo ze by mi to padlo... ale minihry som neznasal.. a hlavne tie s tymi farbami... (hral som to na strednej urovni) ale potom som zistil ze ked sa netrafite spravne tak sa nic nedeje.. len je treba sa trafit spravne.. cize ked som sa zamotal tak som len tukal vsetkych 8
cize pohoda...
inak ak chcete tak v tomto navode su dopodrobna rozpisane konce a kde a co urobit aby ste mali taky koniec (spojler je jasny)
http://games.tiscali.cz/navody/fahrenheit4/index.asp
KONCE: dobrý || neutrální || špatný
inak ak chcete tak v tomto navode su dopodrobna rozpisane konce a kde a co urobit aby ste mali taky koniec (spojler je jasny)
http://games.tiscali.cz/navody/fahrenheit4/index.asp
KONCE: dobrý || neutrální || špatný
Tak to som mal ten dobry koniec 
Inak dostala ma veta: Na konec titulků byste si rozhodně počkat měli, protože po jejich skončení obdržíte bonusovou kartu s 200 body, což je dostatek pro otevření zbylého bonusového materiálu, který najdete ve hlavním menu hry.
Pretoze neziskanie toho materialu ma velmi stvalo
No tak cez prazdniny zahram znova a bude to.
Inak dostala ma veta: Na konec titulků byste si rozhodně počkat měli, protože po jejich skončení obdržíte bonusovou kartu s 200 body, což je dostatek pro otevření zbylého bonusového materiálu, který najdete ve hlavním menu hry.
Pretoze neziskanie toho materialu ma velmi stvalo
-
lekoklatik
VIP
-
Royalflush
Guru wannabe
Hej to som si dnes kupil. 
Btw poradi mi niekdo? som v tej kancelarii (v banke) a prisiel ma vypocuvat Tyler (cernoch). Ale ja mam malo tej modrej chu**** (co sa pridava, ubuda.. napr. spravim hlupost tak sa ubere, a naopak). Vsetky tie mini hry co su tam spravim dobre, aj mu dobre odpovedam, no vsak ked utocia tie chrobaky tak sa mi po kazdom ubere "to" modre az mi to klesne uplne dole a zatknu ma cize konec hry. Co mam robit? dufam ze nemusim robit celu kapitolu / kapitolu predtym...
/edit : vyriesene, neuhynal som sa tym chrobakom a neubudalo mi toho modreho.
//edit : Prejdene.
Mal som myslim dobry koniec (na luke). Vynikajuca hra.. Po dlhej dobe konecne nieco poriadne. 
Btw poradi mi niekdo? som v tej kancelarii (v banke) a prisiel ma vypocuvat Tyler (cernoch). Ale ja mam malo tej modrej chu**** (co sa pridava, ubuda.. napr. spravim hlupost tak sa ubere, a naopak). Vsetky tie mini hry co su tam spravim dobre, aj mu dobre odpovedam, no vsak ked utocia tie chrobaky tak sa mi po kazdom ubere "to" modre az mi to klesne uplne dole a zatknu ma cize konec hry. Co mam robit? dufam ze nemusim robit celu kapitolu / kapitolu predtym...
/edit : vyriesene, neuhynal som sa tym chrobakom a neubudalo mi toho modreho.
//edit : Prejdene.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
webmasterr
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
Re: Fahrenheit
ryder: v googli som našiel akurát tak to, že máš skúsiť najnovšie oficiálne ovládače na grafickú kartu, prípadne úplne odinštalovať ovládače a nainštalovať znovu. Avšak ľuďom čo mali rovnaký problém podľa reakcií ani toto nepomohlo a nikdy sa im to pravdepodobne nepodarilo vyriešiť.
Tiež padlo niečo okolo prehrávača súborovo s koncovkou .bik, tak môžeš skúsiť stiahnuť a nainštalovať.
btw kedy ti to vyhadzuje? V menu? keď začneš hrať? hneď po spustení hry?
Tiež padlo niečo okolo prehrávača súborovo s koncovkou .bik, tak môžeš skúsiť stiahnuť a nainštalovať.
btw kedy ti to vyhadzuje? V menu? keď začneš hrať? hneď po spustení hry?
Vyhadzuje mi to stale na tom istom mieste pocas hry. To mi spravy len ak mam nainstalovany patch 1.1 a ked ho nemam tak na tom istom mieste mi vyhodi tu spravu odoslat neodostal
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2010, 12:17)
Uz som nato prisiel roby mi to ta cestina. Ak nainstalujem hru bez cestiny ide mi to v pohode lenze to mam po nemecky a po nemecky vobec nic neviem takze neviem ako by sa to dalo sprvayt aj stou cestinou.
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2010, 12:17)
Uz som nato prisiel roby mi to ta cestina. Ak nainstalujem hru bez cestiny ide mi to v pohode lenze to mam po nemecky a po nemecky vobec nic neviem takze neviem ako by sa to dalo sprvayt aj stou cestinou.
-
lekoklatik
VIP
skus stiahnut inu verziu cestiny. popripade anglicku verziu hry a do nej cestinu
stiahol som ten prehravac co si pisal a inu verziu cestiny a uz mi to ide
Caute,hladam podobnu hru ako Fahrenheit.Proste chcem dobry pribeh a pacia sa mi hry,kde sam rozohodujem ako sa hra bude vyvijat,viacere konce.Poznate nieco?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Heavy Rain, Beyond: two souls. Je to od tvorcov fahrenheita
ale to je iba na PS3 nie ??? A nieco co vyslo aj na PC ?