Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Moje One X s 1GB ram ide úplne plynulo, kdežto na LG 4X s tými istými črevami to nešlo 100%. A na One S-ku som tiež nepocítil nejak málo výkonu. Takže si myslím že výkonné štvorjadro a minimálne 1,5GB ram je trochu z cestné. Veľa záleží aj od vyladenosti systému.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

mulatt napísal:michalkoo: lenze to je xperia, sony nevie robit mobily ani optimalizovat system. ta ich nadstavba je rovnako strasna ako ich displeje a vyladenost :)
Slabé chvíľky má aj samsung, LG a aj nexus...
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

lukas9206 napísal:Moje One X s 1GB ram ide úplne plynulo, kdežto na LG 4X s tými istými črevami to nešlo 100%. A na One S-ku som tiež nepocítil nejak málo výkonu. Takže si myslím že výkonné štvorjadro a minimálne 1,5GB ram je trochu z cestné. Veľa záleží aj od vyladenosti systému.
Blbosť... Mal som 4XHD a viem ako ten system fungoval, a bolo to absolutne pylnule...
K xperiam - njn, tem timescape je sem tam lagne, ale jednak ked sa zmaze ten blotware ide to v pohode a za druhe, ked nahodis alternativny launcher ide to este lepsie...

k michalkovi- ten tvoj HW req. je takisto bullshit. ked je pekne odladeny system, ide to krasne, moja davnejsia xperia mini z 2011 mala jednojadro no ked sa clovek so systemom pohral alebo lahsie flashom custom rom islo to kao po masle... to ze to dodrbu nadstavbami spolocnosti, nieje ani tak chyba androidu.

chezter - suhlasim, PScko je najnovosm update horsie ako predtym, ale uz sa nam tu rýsuje krásne vyladený CM ;)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

hej videl som video, dokonca JB 4.2.2 8)
aj tak si asi pockam na 4.3, ale skusim aj CM, tie customizacie su super, a pridanie dalsich tlacidiel do akoze hardwarovych /ten panel na displeji/ to ma uplne dostalo
4xhd malo konecne prvy vyladeny system, ktory lg pustilo do sveta, no a to ze one S zvlada android v pohode je vseobecne zname, nakolko ten dvojjadrak je neskutocne vyladeny a v niektorych benchmarkoch dokonca vykazoval vyssie skore ako one x, neviem teraz presne v ktorych a ani to neni podstatne
ak by som kupoval telefon teraz, zo sony by som riesil jedine z1s, co je v podstate honami mini alebo rovno lg g2
do 200e jedine xperiu l alebo si priplatil a rozhodoval sa medzi s3 alebo p6
lukas9206
Addict
Addict

mmm273 napísal: Blbosť... Mal som 4XHD a viem ako ten system fungoval, a bolo to absolutne pylnule...
Hej, ale po koľkých updejtoch. Zo začiatku nešlo veľmi plynulo.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

chezter: htc one s malo take dobre vysledky v recenziach lebo redakciam davali verzie s s4 cpu ale do nasho predaja sa dostali len s s3. celkom podpasovka na zakaznika ale aj tak je to jeden z naj mobilov co som mal :)

sony ma dlhodobo problemy so systemom, xperia home je jedna vec ale tie bugy co prinasa kazdy update je nieco nemyslitelne. hovorim celkovo nakolko som mal od xperie E az po Z a kazda mala vyrazne nedostatky ako sumenie pocas hovoru, nizka hlasitost hovoru, nefunkcna autoregulacia jasu, preblikavajuce displeje, zamrznute lockscreeny atd atd Papierovo vyzeraju tie xperie fajn ale len do doby pokial ich clovek nezacne pouzivat. A hlavne seru nato lebo na xda to opravi hocijaky misko za vikend.
lukas9206
Addict
Addict

Práve som dopozeral recenziu na BB Z30, a musím povedať že ma ten mobil/systém celkom zaujal. Len škoda tej ceny, rád by som ho vyskúšal.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tak zober lacnejsi BB Z10, ma ten isty system
lukas9206
Addict
Addict

Akurát o ňom guglim, a za tu cenu by som ho na skúšku zobral. Zatiaľ čo som pozrel Gsmarenu, tak tam píše že má verziu 10 rozšíriteľnú na 10.1 a Z30 má 10.2.. Zatiaľ neviem ako to je z ďalším upgrejdom, a aké sú rozdiely medzi tými verziami, takže idem ďalej hľadať. Keby niekto o tom vedel viac dajte mi vedieť.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Aj z10 ma dostat 10.2, tusim uz kocnom novembra. Zmeny maju byt celkom rozsiahle.

Ja do toho z10 asi tiez pojdem, predam kamosovi L9 za stovku a idem na to :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no rozdiel je hlavne ten, ze 10.2 podporuje android aplikacie ;)
lukas9206
Addict
Addict

To je veľmi zaujímave, a o to viac ma to láka vyskúšať. A keď Z10 bude mať verziu OS 10.2, tak asi predám môj One X :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

skoda ze ma z30 taku cenu ako ma...
10.2 bude v novembri + tam je podpora appiek na zamknutej obrazovke, zmeskane udalosti, bude to proste viac androidove
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

mmm273 napísal:
Blbosť... Mal som 4XHD a viem ako ten system fungoval, a bolo to absolutne pylnule...
K xperiam - njn, tem timescape je sem tam lagne, ale jednak ked sa zmaze ten blotware ide to v pohode a za druhe, ked nahodis alternativny launcher ide to este lepsie...

k michalkovi- ten tvoj HW req. je takisto bullshit. ked je pekne odladeny system, ide to krasne, moja davnejsia xperia mini z 2011 mala jednojadro no ked sa clovek so systemom pohral alebo lahsie flashom custom rom islo to kao po masle... to ze to dodrbu nadstavbami spolocnosti, nieje ani tak chyba androidu.

chezter - suhlasim, PScko je najnovosm update horsie ako predtym, ale uz sa nam tu rýsuje krásne vyladený CM ;)
Android 4.3 na nexuse 4 má tiež sem-tam slabšie chvíľky. CM10.2 na ktorom aktuálne fičím je na tom horšie ako stock android.. V benchmarkoch jasne vyhráva ale inak je pomalší a často vidím launcher redraw čo je nezmysel pri 2GB RAM
lukas9206
Addict
Addict

CheZteR napísal:skoda ze ma z30 taku cenu ako ma...
10.2 bude v novembri + tam je podpora appiek na zamknutej obrazovke, zmeskane udalosti, bude to proste viac androidove
Škoda škoda tej ceny.
Skúsim ešte čo to počítať o BB a asi to skúsim. Lákajú ma takéto veci a po WP o ktorom si 95% mojich známych myslelo že je to úplne najhorší systém (tých 5% ani nevedlo že nejaký nový WP existuje), si to teraz až tak jednoznačne nemyslia a niektorí do neho dokonca aj šli. Teraz možno zvýšim predaje aj BB :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

CheZteR napísal:no rozdiel je hlavne ten, ze 10.2 podporuje android aplikacie ;)
Pre upresnenie, Android aplikacie podporuje aj povodny OS vo verzii 10, avsak iba android aplikacie 2.3. Od 10.2 bude BB OS schopny podporovat, emulovat aj Jelly bean android aplikacie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

skoda ale, ze Z30 nema Fhd
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mne osobne to nejako nevadi :) . Podla mna Full HD na 5 palcoch je skratka zbytocnost, resp. uplne nepodstatne. Jasne, ze je to jemnejsie, ale HD uplne staci na normalne pouzivanie.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

hej tam je v podstate rovnake rozlisenie ako pri 4,2" z10 :?
ale zase s4 mini active bude mat 4,7" a 800x480 :smt043
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak to bude zabite, ja len ze to BB nie je konkurencieschopne aj kvoli tomu, ze neponuka uplne top HW, len top cenu
Napísať odpoveď