Batman Arkham Origins
Re: Batman Arkham Origins
oplatí sa mi už teraz si predobjednať hru?? -cena sa nezmení určite, k tým nadšencom čo si priplatia o 200€ viac aby ju mohli hrať o dva dni skôr čo vyjde nepatrím, ale Batmana celkovo a predošlé dve hry partia medzi moje najobľúbenejšie... tak čo myslíte- počkať si až to bude, alebo predobjednať??
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 14:58)
ešte mi napadlo, že počkať si by malo výhodu tú, že možno bude dovtedy verzia aj s DLCčkami... ale tá vyjde hneď, alebo až po nejakom čase od samotnej hry??
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 14:58)
ešte mi napadlo, že počkať si by malo výhodu tú, že možno bude dovtedy verzia aj s DLCčkami... ale tá vyjde hneď, alebo až po nejakom čase od samotnej hry??
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ak si fanúšik tak určite predobjednaj. Kvalita ale podľa mňa nebude taká akú mali predchádzajúce diely.
spracovaním (by mala byť) lepšia kvalita, ale mne vždy skôr išlo o príbeh a prostredie, než o to aký nový systém boja vymysleli programátori, ale teraz som spomenul príbeh a bojím sa toho- čo nám ukážky z časti aj naznačili že to je tak,- že Batman bude mať viacej hračiek, nápadov a vychytávok, než neskôr v ďalších dieloch (teda predošlých)... -čo je z časti logické že nebudú hru okrádať a veľa vecí, ale na druhej strane by mohlo vyzeraž smiešne že batman má viacej "schopností" vo svojich začiatkoch než v období kedy je starší a skúsenejší (arkham asylum a city)...MichalkoOo napísal:Kvalita ale podľa mňa nebude taká akú mali predchádzajúce diely.
ale k predobjednávke: fanúšik som, ale aj keby som ju mohol hrať až po mesiaci čo vyjde sa nepo..... ale skôr mi ide či nebudú po vydaní nejaké lepšie kolekcie - že teraz hra samotná bude stáť 30€, a po dvoch mesiacoch vydajú DLC packy ktoré sa budú dať kúpiť len s hrou za 40€... beriem to s tým že nákup cez STEAM nemám rád...
sú vôbec nejaké správy o tom či budú DLCčka ako HarleyQuin revenge??- lebo ak budú iba také že batman bude mať iné obleky a tak- to nepotrebujem-..
Ja by som na tvojom mieste počkal až kým budú DLC edicie hry.Tak ako to bolo u predošlých dvoch dieloch,len jeden problém že tie DLC edicie nevydali 2 mesiace po vydaní základnej hry ale trochu neskôr.
Nebude nejaka edicia so season passom?
Zberateľka celkom v pohode ale ja si počkám na "Complete" ediciu ked bude
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ps 3 verzia je leak-nuta .. osobne cakam na PC na kt. mam kupene
tak aj na steame zacal pre-load 16.2 GB
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2013, 17:20)
par obrazkov z hry.. v hre pri registracii WBID konta dostanete skin batmana ako odmenu..
tak aj na steame zacal pre-load 16.2 GB
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2013, 17:20)
par obrazkov z hry.. v hre pri registracii WBID konta dostanete skin batmana ako odmenu..
Preloadnute, o polnoci sa moze zacat hart 
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2013, 19:45)
Tak zatial skvele, mam odohratu hodku-dve, ovlada sa to rovnako ako AC a AA, len sa este uplne nevyznam v menu (upgrades atd.). Hra bezi velmi pekne u mna, okolo 120 FPS. Celkovo je to fakt naklad, tesim sa ked to zase spustim.
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2013, 19:45)
Tak zatial skvele, mam odohratu hodku-dve, ovlada sa to rovnako ako AC a AA, len sa este uplne nevyznam v menu (upgrades atd.). Hra bezi velmi pekne u mna, okolo 120 FPS. Celkovo je to fakt naklad, tesim sa ked to zase spustim.
hral som to asi pol hodku, grafika je podla mna uplne super,hratelnost, vsetko..
Ja mam odohranych 5 hodin, open world je super vec. Questy su super, aj tie bocne, tym sa teraz hlavne venujem.
-
Sarger
Guru wannabe
Hoši menšia rada, mám sa dostať do Evidence room, ale tie dvere ktoré majú byť otvorené (všade vo videách) sú zavreté... any clues?
-
Sphinx
Addict
origo?
ja som sa tam na originale dostal bez problemov, ale videl som to niekde na internete, ze aj so Steam verziou byva problem tu.Sarger napísal:Hoši menšia rada, mám sa dostať do Evidence room, ale tie dvere ktoré majú byť otvorené (všade vo videách) sú zavreté... any clues?
taktiez, Burnley Tower, tam sa neda dokoncit ten Enigma quest bez vyuzitia bugu, je to zdokumentovane a snad to opravia v dalsom patchi. Taktiez v niektorych castiach hry chyba hlavny objective marker, to snad odstrania tiez.
Inak je to dost v pohode
-
Sarger
Guru wannabe
Nn, origoš kupujem vždy neskôr. Hra je výborná.. len niektoré vyššie spomenuté chyby sú vcelku zbytočné.
//vyriešené, samé to odbuglo.
//To by si nebol ty keby do všetkého **pi*i**
//vyriešené, samé to odbuglo.
//To by si nebol ty keby do všetkého **pi*i**
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Stiahol si výbornú hru a ešte kritizuješ že to má chyby spôsobené crackom alebo posratým releasom. gj
nechcem to tu zbytočne rozoberať, ale v Comms Tower - Burnley sa mi v tej "počítačovej" miestnosti nedá vliezť do tej šachty. a nie som jediný, kto má tento problém
Mas original ? Patch to vyriesil.http://news.softpedia.com/news/Batman-A ... 6219.shtml
a uložené pozície mi ostanú zachované?
-
lekoklatik
VIP
Si precitaj v patchi.
mohol by mi niekto link na ten patch dať sem, alebo cez SS? lebo ho nikde nemôžem nájsť na stiahnutie