Battlefield 4
-
xH4wK
Re: Battlefield 4
Jednak cena bola rovnaka a za dalsie su tam +3 battle packy takze preco nie 
Nezasierajte tu zbytocne temu takymito blbostami. Pre #firstworldproblems mozte ist na twitter. Ano tesime sa s Vami, ale hadzte tu radsej dojmy z hry, screenshoty a podobne veci pre tych co to hrat nemozu. 
Zajtra mi príde z pgs bf 4 a nechápem ako niekto písal, že mu príde aj tričko, nič také nie je ako bonus ...
rochedo závisť ?
rochedo závisť ?
Chlad: Pozri sem:
http://www.progamingshop.sk/battlefield-4
//odpovedal som ti na tvoju otazku, co si mohol najst aj ty za 5 sekund na googli.
jj, strasne zavidim, ani spat nebudem dnes vecer.Tričká už sú rozdané! Ak ste si teda hru predobjednali včas a boli ste medzi prvými 500 zákazníkmi, môžete sa tak tešiť na svoje tričko. Tým ostatným odporúčame nabudúce nezaháľať
//odpovedal som ti na tvoju otazku, co si mohol najst aj ty za 5 sekund na googli.
vidiš, sám zasieráš fórum .rochedo napísal:Chlad: Pozri sem:
jj, strasne zavidim, ani spat nebudem dnes vecer.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Spamätaj sa
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 8:44)
Bf doma, luxus
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 9:13)
sry za kvalitu ale väčšie fotky mi to nechcelo zobrať...
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 10:05)
700mb day-one patch...
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 8:44)
Bf doma, luxus
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 9:13)
sry za kvalitu ale väčšie fotky mi to nechcelo zobrať...
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 10:05)
700mb day-one patch...
xgames bude deluxe kluce posielat pravdepodobne vecer (maju im prist na obed). Len taka infoska pre objednavatelov odtial 
//Kok: np, podobne
//Kok: np, podobne
-
MichalkoOo
Zablokovaný
rozbehal som to, poviem vám: BF4 je najlepšia BF hra (áno, prekonala BF2!), najlepšia FPSka akú som kedy hral a pre mňa hra roka
Grafika je neuveriteľná, hrám to na ultra s 2x MSAA a vyzerá to krásne
Mapy sú obrovské, krásne, super spravené a sú veľmi podobný mapám v armored kill a BF2
Deštrukcia sa vrátila na úroveň ako bola v BF:BC2 len je ešte krajšia a dá sa toho zničiť ešte viac. Dokonca ju integrovali aj do SP
SP je zábavný, je o triedu lepší ako ten v BF3. Pridali tam hodnotenie ako je aj v MP
Strieľanie je mega-zábavné, reálne a potlačovaná paľba tam funguje iba minimálne.
Komunita je skvelá, všetci hrajú teamovo, dohadujú sa v chate a dokonca ma aj prišli vyzdvihnúť na druhý koniec mapy
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 12:44)
Pridajte si ma na battlelogu: michalkoSVK a budeme drtiť
Grafika je neuveriteľná, hrám to na ultra s 2x MSAA a vyzerá to krásne
Mapy sú obrovské, krásne, super spravené a sú veľmi podobný mapám v armored kill a BF2
Deštrukcia sa vrátila na úroveň ako bola v BF:BC2 len je ešte krajšia a dá sa toho zničiť ešte viac. Dokonca ju integrovali aj do SP
SP je zábavný, je o triedu lepší ako ten v BF3. Pridali tam hodnotenie ako je aj v MP
Strieľanie je mega-zábavné, reálne a potlačovaná paľba tam funguje iba minimálne.
Komunita je skvelá, všetci hrajú teamovo, dohadujú sa v chate a dokonca ma aj prišli vyzdvihnúť na druhý koniec mapy
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 12:44)
Pridajte si ma na battlelogu: michalkoSVK a budeme drtiť
-
Kok
Light Professional
Slayter - dik za info, dufam ze v noci preloadnem uz 
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
MichalkoOo bezi to vyrazne lepsie ako beta?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Dosť podobne, shanghai je ale jedna z menej náročných máp 
Zdravim dnes mi prisla hra tak som ju musel skusit na notebooku Lenovo Y500 ide uplne s prehladom na strednych detailoch bez akehokolvek sekania len mam mensi problem v prvej misii kde je prach mi v misii ako keby blikal cim to moze byt neviete? Mam ovladace 331.40 a grafiku Geforce GT 650M 2GB SLI, mal som najskor najnovsie drivery ale hra mi uz v menu padala na hlasku "program prestal pracovat" existuje uz nejaky patch lebo je to dost otravne ked vam vsade prach preblikuje. Dakujem za rady
-
Norick98
Medium Star
to myslis vazne? ide to ovela lepsie ako Beta.. aspon u mnaMichalkoOo napísal:Dosť podobne, shanghai je ale jedna z menej náročných máp
-
MichalkoOo
Zablokovaný
aj v bete aj tu mam 60+ fps takze to nejak nepocitujem..
Cez aku VPN ste to spojazdnili? Uz hodnu chvilu sa hram s FlyVPN a zatial sa mi nepodarilo pripojit.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
aktivuj a nainstaluj z DVD. Restartuj PC, zapni origin, nastav korejsku VPN. Skus sa prihlasit cez battlelog na server, ak pojde tak vypni VPN a hraj, ak bude pytat cd key a pisat aktivacnu chybu prepni origin do offline modu (s VPN zapnutym) a potom uz od teba nebude pytat cd key ale prihlasovacie udaje. Tie zadaj a pojde to. Ak budes mat black screen restartuj PC. Ak ti hra pojde ale bude vyhadzovat bsod/cervenu obrazovku musis pockat kym sa hnusne AMD spameta
Vdaka, fungovalo to. Zahral som kus kampane a je urcite zaujimavejsia ako v 3. Hoci aj tak ju hram viac kvoli unlockom. Kazdopadne ked som dohral a checkol battlelog, tak tam nebola ani zmienka o mojom postupe. Je tam nejaky delay alebo to ma na svedomi VPN?
-
typek61
Darca
to malo aky zmysel ked ide po 40€?