google analytics

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
daydalos1
Medium Expert
Medium Expert

google analytics

Príspevok od používateľa daydalos1 »

caute mam taky problem s GA. Mam 5 domen ktore zobrazuju tu istu stranku. Chcem tam dat analytics ale aby boli udaje pre vsetky domeny spolocne cize ked niekto pojde na stranka.sk tak sa mi pripocita navstevnost ale tak isto aj ked pojde niekto na stranka.com sa mi to tam pripocita. Neviete niekto ako to spravit? ci treba nejaky kod alebo to len nastavit v GA. Lebo nasiel som tento navod https://support.google.com/analytics/an ... ic=2772342 dal som tam ten G kod 5x vzdy s inou domenou ale nepomohlo. Domeny mam od websupportu vsetky domeny tam mam presmerovane na stranka.sk

dik za rady
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: google analytics

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako ich máš presmerovane? Ak priamo v dns tak ten kod sa ti ani nevykoná. Ak cez .htacccess tak to isté. Jedine ak nejakým javascriptom, a aj to iba v prípade že sa vykonáva až po kompletnom načítaní stránky. Takže vôbec nechápem logike, prečo si myslíš že ti bude merať návštevnosť stránky ktorá je presmerovaná na inú. Nechaj kod iba na tej kde to všetko smeruje a tam si potom v prehlade návštev vieš pozreť z ktorej domény k tebe prišli (ak to teda nie je to presmerovanie priamo cez DNS)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Povedal by som ze ma priamo presmerovanie od websupportu ktore je cez DNS. K presmerovaniu nedostavas hosting, len si nastavis kam to chces presmerovat.
Takze ti to asi len tak nepojde.

Skus ale zapnut skryte presmerovanie, to by mohlo fungovat, i ked neviem no, nemyslim si.
daydalos1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daydalos1 »

mam tam nastavene toto: takyto je k tomu popis:
Maskované presmerovanie znamená že server pošle priamo obsah domény/adresára (v address bare prehliadača uvidí užívateľ doménu ktorú tam sám napísal), cieľová doména musí byť umiestnená na našich serveroch.

a neviem ako to vo websupporte robia
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Co mozes spravit je, ze na web das kod, if (zistena_adresa == adresa.com) ... kod pre adresu s com .... elseif ............ ............ .........

To by pri maskovanom presmerovani mohlo fungovat.
Napísať odpoveď