bezcitnost
bezcitnost
Co je to bezcitnost ? je to prirodzene v tomto svete alebo to ludia pouzivaju ako obranny mur pred utrpenim ? ako vznika bezcitny clovek ? da sa to liecit ? prosim napiste mi svoje nazory dakujem
Re: bezcitnost
Casto tato vlastnost vznikne nejakou zlou skusenostou. Myslim ze je to prirodzene, nieje problem takeho cloveka najst.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nájdeš ich aj tu na fóre, väčšinou nešetria uštipačnými komentármi...v dnešnom svete sa z človeka jednoducho môže stať bezcitný človek...a myslím, že je lepšie byť bezcitný...ale ja mám radšej výraz citovo chladný...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
uštipačné poznámky z človeka robia bezcitného? Pre mňa je to skôr človek ktorý ovláda ironiu a sarkazmus, dve základné zložky inteligentného humoru. To že utrúsi nejakú uštipačnú poznámku neznamená že nie je milujúcim otcom, že neprispieva na charitu a podobne.
Bezcitny clovek je pre mna taky, ktoremu je jedno, ze druhemu sposobi bolest. Fyzicku alebo "psychicku".
siroky pojem vela rozdielov niekto tryzni ludi,zvierata niekto nic nevidi na malych babatkach z ktorych okolie odpadava a ma nutkanie sa prihovarat a obdivovat,kazdy z nas je v niecom bezcitny,autor temy konkretizuj problem
skor mam pocit, ze takyto ludia si skor nevedia vazit inych ludi a ich city a niektori z nich sa spravaju k zvieratam lepsie ako k ludom. Poznam par pripadov, ktori sa dokazu porozpravat a pomaznat so psom a ked to niekto robi s 3 mesacnym deckom, tak ho maju za yebnuteho