Mám už od kúpy PC Lenovo q190 problém s wifi. Môj problém spočíva že keď pripojím pc cez wifi tak ho pripojí do siete, pričom je stále pripojený ale asi každých 5 min. spomalí úplne internet až na minimum až tak že celkovo internet nereaguje. Pomôže odpojenie a následne znovu pripojenie k wifi sieti. Doma mám aj notebook a ten ide celkom ok ale mávazavse tiež výpadky alebo spomalenie ale až nie toľko. Skúsil som už zmeniť rýchlosť na routeri na 150mb, následne kúpil nový router aj usb prímač no nič nepomáha. Vie niekto pomôcť.
Skúšané na routeri TP LINK WR841ND ako i Netgear N300
SP: cez kábel ide v pohode, Poskytovateľ internetu je Martico má tiež niekto takéto neg. skúsenosti?
Neustále výpadky wifi aj ked je pripojené
Re: Neustále výpadky wifi aj ked je pripojené
Ja mam lenovo s205 tiez som mal podobny problem vyriesil som to odinstalovanim ovladaca pre wifi,teraz idem na windowsackom ovladaci ale po case mi nenaslo moju wifi siet tak som zmenil kanal a teraz funguje ako ma
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neustále výpadky wifi aj ked je pripojené
skús zmeniť kanál, ako hovoril kolega vyššie, alebo skúšaj všetky doradu
druhá vec, máš sieť zaheslovanú ? ak hej, skús na chvíľko vypnúť heslo a skús či to pôjde lepšie, takisto ak heslo nemáš tak si ho daj, nevieš, či nemáš sused napojeného načierno
druhá vec, máš sieť zaheslovanú ? ak hej, skús na chvíľko vypnúť heslo a skús či to pôjde lepšie, takisto ak heslo nemáš tak si ho daj, nevieš, či nemáš sused napojeného načierno