Samsung Galaxy S III
Re: Samsung Galaxy S III
200-220
Aká simka ide do S3? micro alebo normálna?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to vazne kvoli tomuto pises do temy?
micro
micro
mozno nerozozna velkost dierky 
Nie nerozoznám, nakoľko ho ešte nemám. Chcel som to vedieť preto, aby som si ju vybavil skôr...Polo-X napísal:mozno nerozozna velkost dierky
-
cORP.
Addict
priemerne inteligentny clovek necaka na odpoved na fore ale zada jednoduchy retazec do jedneho vyhladavaca ako je napriklad google
PS: ziadny high edn poprednych znaciek nepouziva od minuleho roka klasicku miniSIM kartu ,vsetky ficia na microSIM okrem iphonu samozrejme ,ten musi byt vzdy o krok a velkost vpredu
PS: ziadny high edn poprednych znaciek nepouziva od minuleho roka klasicku miniSIM kartu ,vsetky ficia na microSIM okrem iphonu samozrejme ,ten musi byt vzdy o krok a velkost vpredu
-
typek61
Darca
ahojte aky je posledny update verzie androidu na tento mobil?dal som aktualizovat a nabehlo nieco okolo 420MB.teraz mam 4.1.2 oplati sa update? 
na 4.3-ku
-
typek61
Darca
kdesi som cital, ze sa rychlo vybija mobil.oplati sa teda update?dik
Ja som aktualizoval na 4.3 niečo vyše 30 dní dozadu. Za ten čas som nemal problém s ničím, plynulosť systému je v poriadku, baterka drží pri normálnom používaní (wifi/3G, 5-20 minút hovoru za deň, pár sms, ale žiadne hry) okolo 24-30 hodín, takže vzhľadom na batériu, veľkosť displeja a vyťaženie telefónu je to fajn). Problém bol vraj pri tej prvej aktualizácii na 4.3 pár mesiacov dozadu, potom to bolo stiahnuté. Odkedy je to ale opäť spustené, tak už sa ľudia nesťažujú vo veľkom, ako tomu bolo vtedy. Takže z osobnej skúsenosti môžem povedať, že po vyše mesiaci používania SIII s Androidom 4.3 nemám vôbec žiadny problém, appiek tiež využívam pomerne dosť a pravidelne (okolo 15+).
-
typek61
Darca
aktualizoval som vcera
jednu vyhodu tam dali pre mna a to presuvanie aplikacii na SD kartu
teraz je mobil svizny 
Tusim som niekde cital ze s poslednou aktualizaciou na Galaxy S III prisla aj nejaka ochrana proti nelegalnym appkam.
Je to pravda?
Je to pravda?
Kedy vyšla posledná aktualizácia? Pred dvoma týždňami som inštaloval na v tom čase aktualizovanú S3ku "vyliečený" Sygic a všetko funguje (majiteľ sa nesťažuje a som s ním takmer denne v kontakte). 
No mozno sa mylim, skusal som zatial len jednu cracknutu hru a pri instalacii mi vyhodilo nieco v zmysle ze si mam zakupit legalnu verziu 
-
typek61
Darca
asi mas potom zly crack,mne vsetko ide ako predtym
-
hrban
Addict
niečo sa zmenilo, mne tiež stará navigácia hádzala chybu ale dalo sa to obísť. hej hej, čosi tam vymýšľajú v googli s ochranou ale tak vždy sa to dá obísť, ak nie hneď, spraví sa nový crack...
-
typek61
Darca
aku si mal navigacku?ja pouzivam sygic starsiu 13.1.1 a pohoda.vlasne vsetky aplikacie mi isli aj hry
-
hrban
Addict
iGO, vyskakovala tam tabuľka o možnom nelegálnom SW, len som hodil ''update'' a šlo to
jj sygic má kolega na telefóne a ten ide normálne.
aplikácie šli bez problémov aj jemu aj mne, ale to je snáď 2/3 hry
jj sygic má kolega na telefóne a ten ide normálne.
aplikácie šli bez problémov aj jemu aj mne, ale to je snáď 2/3 hry
Zdravím,
mám taký problém s galaxy SIII. Pri hovore mám problém, že druhá strana strašne slabo počuje. Poguglil som, riešenie malo byť vypnúť noise reduction. Lenže v menu kde by sa to malo nachádzať-home screen-telefon-nastavenia-dalsie nastavenie. Táto možnosť vôbec nie je. Neviete prečo tomu tak môže byť a ako sa k tomu dostať?
mám taký problém s galaxy SIII. Pri hovore mám problém, že druhá strana strašne slabo počuje. Poguglil som, riešenie malo byť vypnúť noise reduction. Lenže v menu kde by sa to malo nachádzať-home screen-telefon-nastavenia-dalsie nastavenie. Táto možnosť vôbec nie je. Neviete prečo tomu tak môže byť a ako sa k tomu dostať?
-
hrban
Addict
skúsil si toto
ale neverím, že to pomôže.
ale neverím, že to pomôže.