Battlefield 4
Re: Battlefield 4
Ako mám postupovať ak mi nejde ani tvoj návod na VPn michalko?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
čo ti konkrétne nejde?
Skúšal som už viac VPN a jedno mi šlo ale furt ako som sa pripájal na server tak mi napísalo nejakú chybu na BattloLogu.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Vpn musis vypnut ked vsetko uspesne aktivujes a zacne loadovat.
Battlefield 4
presne tak a deluxe som nedaval iba standard a premium, cina je v premium a battlepacky nepotrebujem.xH4wK napísal:Ze to je deluxe BF4 + este premium...
Ono je rozdiel medzi Digital Deluxe Edition z Originu a Deluxe Edition (predobjednávková verzia) z kamenných obchodov.
by to mohol nekdo stremovat ne? nech sa pozriem 
-
Kok
Light Professional
tak som sa dostal konecne z prace pozrem na mail a tam kluce
tak uz loadujem tesim sa neskutocne na zajtra 
este 3 misie a mam hotovo, celkovo az 7 misii dost kratka zalezitost tak neviem co tam tolko zabera na hdd
to ze sa zamerali na multiplay je mi jasne ale ajtak sa cudujem
to ze sa zamerali na multiplay je mi jasne ale ajtak sa cudujem
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hra vyzerá pekne, niektoré mapy sú celkom neprehľadné (flood zone, niekedy som ani netušil skade som to schytal aj keď ho potom ukázalo), na ovládanie helikoptéry si budem musieť trochu zvykať (lietať viem dobre, ale pri strieľaní som bol zvyknutý používať A a D na korekciu smeru, takže som teraz stále strieľal mimo). Ja som spokojný.
No divné je, že mi to nedalo moje 3 battlepacky. Aktivoval som ich na origine, napísalo mi že sú aktivované a nikde nič. V battlelogu mi píše, že som zatiaľ nedostal žiaden battlepack.
Mal s tým niekto problémy?
//Edit:
Ok, stacilo pockat hodinu kym sa tam objavili. Necakal som ze to bude tak pomale.
No divné je, že mi to nedalo moje 3 battlepacky. Aktivoval som ich na origine, napísalo mi že sú aktivované a nikde nič. V battlelogu mi píše, že som zatiaľ nedostal žiaden battlepack.
Mal s tým niekto problémy?
//Edit:
Ok, stacilo pockat hodinu kym sa tam objavili. Necakal som ze to bude tak pomale.
Hra je super, som niekde v polke kampane a mam za sebou dve MP hry, dnes po praci pokracujem. Zatial je to asi najlepsia FPS ktoru som hral.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
paracel storm je iný zážitok. Tie vlny, búrka, vozidlá, plne zničiteľné domčeky 
Samozrejme, mapy su uplne skvele, len najviac ma zaraza kolko je tam v tej hre zbrani, kamuflazi a vseliakych nastaveni, neskutocne vela (tank ma asi 50 roznych kamuflazi)
-
xH4wK
Provokateri 
Mne to ma dojst niekedy dnes... dufam ze to nedopadne ako naposledy ked mi kurier oznamil ze v ten den nestiha a ze mi to donesie na dalsi den...
Mne to ma dojst niekedy dnes... dufam ze to nedopadne ako naposledy ked mi kurier oznamil ze v ten den nestiha a ze mi to donesie na dalsi den...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Sranda, mne to kurier doručil včera o 8:20 
oplatí sa mi to kupvat na i5 - gtx580soc + 8gb ram + ssd ? trojka ficala super, ale hral som betu 4ky a nejak sa tomu necchelo. nesledujem vyvoj okolo toho, nemal som v plane kupit, ale zase ste ma namotali svojimi prispevkami 
-
peterkozel
Medium Professional
ak si kupim pc zostavu ktora je odporucana priamo na pc verziu Battlefield 4 bude to taka ista kvalita grafiky ako ked si hru zahram na ps3 alebo lepsia?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
na PS3 to ide na detaily nižšie ako low vo veľmi nízkom rozlíšení a 30FPS. Ak si kúpiš zostavu (ktorú ti rád poradím) tak ti to pôjde v oveľa vyššom rozlíšení ako na PS3, oveľa vyšších detailoch ako na PS3 a dvojnásobných framoch ako na PS3. (PS4 je tiez o uroven skaredsia ako PC)
-
peterkozel
Medium Professional
fajn dik, inak ps4?, ved prave ps4 by sa mala vyrovnat dost naslapanemu pc co sa tyka btt4 nie?MichalkoOo napísal:na PS3 to ide na detaily nižšie ako low vo veľmi nízkom rozlíšení a 30FPS. Ak si kúpiš zostavu (ktorú ti rád poradím) tak ti to pôjde v oveľa vyššom rozlíšení ako na PS3, oveľa vyšších detailoch ako na PS3 a dvojnásobných framoch ako na PS3. (PS4 je tiez o uroven skaredsia ako PC)
inak tu zostavu planujem 8gram, vga nvidia 2giga asi gtx770 a cpu intel 4jadro Haswell