Tak ja pozeram Zamilovana v Berline (je to vobec telenovela?) a verte tomu ze to neni ako vsetky telenoveli, furt o tom istom... Je to skor serial o tom, ako jednej skaredej skraty ublizuje cely svet, a ona tajne tuzi po svojom sefovi Neco jak Skareda Bety
Pozeraval som Jednoduchu Mariu.. potom som zacal Manuelu.. ale jaq som zistil, ze je to o tom istom ako ta Maria, tak som v polovicke prestal sledovat.. a odvtedy telenovely prepinam..
/EDIT: A este som casto prepinal na telenovelu, kde hrala thalia. Strasne sa podobala na priatelku mojho najlepsieho kamarata.. a ja som bol do nej straaasne zamilovany.
brm napísal:Pozeraval som Jednoduchu Mariu.. potom som zacal Manuelu.. ale jaq som zistil, ze je to o tom istom ako ta Maria, tak som v polovicke prestal sledovat.. a odvtedy telenovely prepinam..
nj, Jednoducho Maria, to bola prva telenovela a pozeraval som ju asi po 30 cast, kedy som si uvedomil, ze tak toto ozaj nemusim.
Ex-holka pozeravala nejaku a mna vzdy z toho az v riti pichalo a musel som odist.
Zabudol si pridat este jednu moznost : Telenovely ma dokazu priviest do zurivosti moj pripad.. niekto z rodiny pozera v mojej blizkosti , absolutne ma vytacaju tie " herecke " vykony , trapny dej , a ten PLAC , stale sami rev , to ma privadza do sialenstva
Švíík napísal:Zabudol si pridat este jednu moznost : Telenovely ma dokazu priviest do zurivosti moj pripad.. niekto z rodiny pozera v mojej blizkosti , absolutne ma vytacaju tie " herecke " vykony , trapny dej , a ten PLAC , stale sami rev , to ma privadza do sialenstva
Ja obcas napr ked jem a dakto to kuka tak kuknem aj ja alebo ked to davam nahravat tak vtedy tiez obcas..Ale zeby som to dako vyhladaval tak to ne..dal som obcas ale je to podla mna strata casu...Ale dakto sleduje na kazdej stanici kazdu telenovelu
neznášam, keď jem v obývačke...vtrhne tam sestra...znárodní diaľkové a prepne na telenovelu...už len z pohľadu na to chytám nervy...herecké výkony hodné maliny (opak oskara)...dej absolútne prihľadný (po jednej časti sa dá odhadnúť ako to skončí)...stále sa tam vrieska (ale ako fakt...ešte som nevidel nejaký záber, v ktorom by niekto neziapal na celú miestnosť)...no hrozné...ako tu ktosi poznamenal...braky nepozerám...škoda, že to neplatí aj o mojej sestre
ej ci pana ... tak toto je téma za všetky drobné ... hejhalo ... hlasoval som za NIE ... ale keď si spomeniem ako som pozeral na Nataliu Oreiro v telenovele "DIVOKý ANJEL" no neviem neviem ... podľa mňa toto STRATA čASU NIE JE /nebola/ chichi ... "mňam mňam"
btw/dodnes mam jej plagat nalepený na skrinke /niečo okolo 4 rokov/