Akadémia finančnej gramotnosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

Re: Akadémia finančnej gramotnosti

Príspevok od používateľa Michaliuz19 »

uvidime mozno je afg nakoniec o niecom uplne inom, ved uci ludi ako spravne investovat a narabat s peniazmi, obrovske percento ludi ma rozne hypoteky splacania do konca zivota, velke pozicky, ludia su sprosty a hlavne my, vyhadzujeme kam nemusime a nehame sa klamat statom, afg prave toto vysvetluje ako tomu predist, a radsej si nebrat ziadnu pozicku nez ptm splacat cely zivot jak chory
to je jeden s prikladov
nech si klamu v inych veciach ale v tomto ludom aspon otvoria oci
poistenie tam mat nemusim je to moja volba, isel som tam len na zaklade sa nieco dozvediet viac o tom ako to bezi v tomto state
mozno ma oklamu o 10 rokov a nic nedostanem to ale clovek nemoze vedet ze
zatial z mojich znamich sa nikto nestazoval
nech sme ovecky a bovhie co ine, nebanujem ze som sa dozvedel nieco viac
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

Michaliuz19 napísal:a radsej si nebrat ziadnu pozicku nez ptm splacat cely zivot jak chory
takze lepsie je byt cely zivot v podnajme? ale tam tiez musis platit a nie 25-30 rokov ale naozaj dosmrti.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Michaliuz, ja nič proti, ale je vidieť, že máš ešte dosť naivnú predstavu o svete. Nie je to nič zlé samozrejme, každý si tým prešiel. Skúsenosť ťa naúčí.

Napíš prosím ťa, ktoré produkty tvoria Tandem.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Michaliuz19: LOL tá tvoja mantra. Citujem: "ved uci ludi ako spravne investovat a narabat s peniazmi" - tomuto snáď veríš už iba ty. Teda z tunajších diskutujúcich. Pretože to je bohapusté klamstvo. Nie, neučí ich správne investovať a narábať s peniazmi - ty si toho dôkazom. Ak by vedeli správne narábať s peniazmi, takým pochybným firmám, akou je aj AFG, by sa vyhýbali poriadným oblúkom.

Prosím, neaplikuj svoje veci na nás. Ja sa klamať štátom nenechám - hlavne teda nie tým slovenským. Vypisuješ tu o hypotákach a celoživotných pôžičkách ako starý harcovník - už si nám prezradil, koľko to máš rokov, aké máš ekonomické vzdelanie a podobne? Lebo akosi som si to tu nevšimol. A taktiež stále nevieme, prečo sme podľa teba "trapkovia", keď sme ti tu už tie tvoje pseudoargumenty o investovaní a podobne narušili niekoľkokrát tvrdými faktami.

Poistenie je pre obyčajného občana zbytočnosť prvej klasy. Akékoľvek iné ako povinné v hociktorom sektore je vyhadzovanie peňazí do vetra. Boh vie, prečo sú všetky poisťovne tak bohaté, že.

Nie, nie sme ovečky. TY si ovečka.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Michaliuz19 napísal:uvidime mozno je afg nakoniec o niecom uplne inom, ved uci ludi ako spravne investovat a narabat s peniazmi, obrovske percento ludi ma rozne hypoteky splacania do konca zivota, velke pozicky, ludia su sprosty a hlavne my, vyhadzujeme kam nemusime a nehame sa klamat statom, afg prave toto vysvetluje ako tomu predist, a radsej si nebrat ziadnu pozicku nez ptm splacat cely zivot jak chory
to je jeden s prikladov
nech si klamu v inych veciach ale v tomto ludom aspon otvoria oci
poistenie tam mat nemusim je to moja volba, isel som tam len na zaklade sa nieco dozvediet viac o tom ako to bezi v tomto state
mozno ma oklamu o 10 rokov a nic nedostanem to ale clovek nemoze vedet ze
zatial z mojich znamich sa nikto nestazoval
nech sme ovecky a bovhie co ine, nebanujem ze som sa dozvedel nieco viac
Rozpis sa o tej hypoteke, rad sa necham poucit. Pred casom tu uz o tom diskusia bola, tak som zvedavy na tvoje argumenty. V com je hypoteka s matematickeho hladiska zla varianta?
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

je*em na vas :D
nech je odrb aky chce je mi to u prdele je*em na celu realitu a na vase kuracie mozgy, je urcite lepsie sa naucit nieco o peniazoch nez nevedet nic a rozhadzovat ich , kolko ludi je poistenich v alianze uplne na holy kok lebo nic z toho nemaju, vam to furt nedopina ze tento stat sa snazi kde najviac okradnut? a mozno to robi aj afg no a co
nebyt nich som stale v alianzi jak prifajceny, povedal som im zbohom
a nielen ten ale aj kopa inych veci co ludia robia, jak nas klamu papiermi a inymi recickami
ja asi nechapem co sa mi snazite povedat ale vy zas asi nechapete mna ked furt trepete o tom aky som ja makler ovecka ste fakt tak drbnuty? naucit sa rozumet peniazom neni ziadna chyba ani strata, to si len vy debilkovia furt myslite ze ste zedli vsetku mudrost sveta lebo vas v zivote okradli ..preto sa treba vsetkeho na oko pozitivneho treba drzat co najdalej, nicomu ptm neverit, chapem .., kazdeho odrbu kto nepride k rozumu , povedal som vratim sa sem ked ma v afg silno oklamu a budem prosit o ospravedlnenie

mladsich ludi take veci ale nezaujimaju maju o zivot postarane , 15 rocnym chalanom a babam je uplne u prdele tieto veci hlavne ze maju kde spat zrat ,ich manky davaju velke peniaze prave na taketo veci ako poistky a co ja vim co a tie decka to netrapi, a mami to tiez netrapi stazuju si no davaju statu stale, je to nas zvyk, je to tak vsade na slovensku preto je tu lahke vladnut lebo sme primitivny narod
a dobre to viete
ani mna to nezaujimalo pokial som nebol v afg kde mi vysvetlili negramotnym ko*ot ako ja ze taketo veci su nepotrebne, a bol som to ptm s mamou zrusit a dobre sme spravili
ci ne? mali sme tam ostat?
ja a moje deti sa chceme mat v buducnu lepsie, nechcem byt otrokom statu ,ale pozor zas vam pisem basnicky a vam to moze prist zabavne ze hovorim moc odborne, sorac
dojdite k rozumu a ti co mate poistky co ja vim kde zruste si to,
a kludne aj ine veci zrovna ma nenapadne co , ..napr . splatky .

priklad ze v telke zenska si spravi 5 deti jak kur*a no ma minimalnu mzdu a nevie ako vyzit, neni to snad jej sracka ze si robila tolko deti? mozno ich mala v bruchu naraz 5 ale to je uz iny pripad , nech napise tv narkoze a vilkovi on jej splni sen, tiez len na oko jak cela falosna markiza

prestatne byt tak negativny, naivny
tandem si najdi na strankach to tu pisat nebudem
som debil ze vobec reagujem stale na vas dajte mi pls BAN lebo stale ma to laka sem chodit a kukat vase komentare

"haha miso zase napisal par somarin vobec tomu nerozumie"
:D milujem to tu
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

booooože, toto je horšie než veddy a konširácie...
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

LuksKE napísal:booooože, toto je horšie než veddy a konširácie...
:DD t t t omu ver porad som sa zkokootil z toho
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Napisem ti to najjednoduchsie ako viem - pokial nie si mantak a debil, tak AFG k spokojnemu zivotu nepotrebujes, pokial ale mantak a debil si, tak AFK ti k spokojnemu zivotu urcite nepomoze. Pochopil si to?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Michaliuz19: Zasa žiadne odpovede. Prečože to máme kuracie mozgy? Je lepšie o peniazoch nevedieť nič, ako vedieť to, čo učí AFG a hlavne ty. Dow Johnsov index, prepytujem. To, že koľko ľudí je poistených v Allianze neznamená nič, ani to, že z toho niečo majú. To, že veľa ľudí počúva Lady Gaga alebo Justina Biebera znamená automaticky, že je to kvalitná hudba?

A to si bol predtým v Allianz? Pracoval si pre nich? Bol si trápny poisťovák? Tak to si teda skokom do AFG vyhral :) Ale musíme rešpektovať jedno - v AFG ťa celkom slušne vymleli, zjavne im to na psychicky slabších jedincov funguje stále dobre. Ak nechápeš, čo sa ti snažíme povedať, tak diagnóza je jasná - spadáš to tej skupiny psychicky slabších. AFG nemá nič spoločné s niečím pozitívnym, preto sa od tej pseudofirmy treba držať čo najďalej. Stačí, že sme odtiaľ stretli "finančného experta" tvojho razenia na tomto fóre, s tvojimi brebtami a neschopnosťou pochopiť základné ekonomické piliere - ako mám takej firme veriť, keď ponúka takútu "odbornú" službu?

Toto všetko nemá nič spoločné s primitívnym národom a s tým, kto nám tu vládne. AFG, OVB, ZFP a All4Business spoločne s inými sračkami iba hnusne využívajú tú nevzdelanosť národa a vyciciavajú ho ešte viac, tak, ako štát, na ktorý ty sám kydáš. Nejde o žiadne finančné vzdelávanie, ide o obyčajné oblbovanie a sugesciu spojenú s predajom vašich vybraných "služieb", nič viac.

Ďalej - nik ti nekáže byť "otrokom štátu" (to je tak krásny príklad hlúpej marketingovej frázy, že to až pekné nie je) - môžeš sa presťahovať do Číny, Ruska, Severnej Kórey, na Kubu, do Brazílie a tam následne do Amazónie, do Afriky - tam otrokom štátu nebudeš. Pretože všade tu v EÚ na štáte závislý budeš. Či sa ti to páči alebo nie. A toľko peňazí, aby si od neho závislý nebol (napríklad zdravotníctvo) ty v AFG nikdy nezarobíš.

My sme k rozumu dávno prišli. Teda mnohí z nás. Ja osobne poistky nemám, teda určite nie také, aké tu odporúčaš ty. Jediné, čo mám, je životné poistenie, ktoré mám zadarmo k platinovému účtu v banke, poistenie nehnuteľností a môjho osobného vlastníctva. ZADARMO. Uvažujem, či som došiel k rozumu alebo nie, podľa tvojej schémy.

Všetko ostatné, čo si vo svojom príspevku napísal, je iba prázdny marketingový balast, frázy a veci, ktoré si počul niekde na prednáške a teraz ich iba slepo opakuješ. Nie si prvý a ani posledný. Ja dúfam, že ban ti nik nedá - ak sa nevieš premôcť ani k tak jednoduchej veci ako nechodiť sem, tak si jednoznačne retardovaný.

Milujeme osôbky ako ty, aspoň bavíš nejakú časť fóra.

Na záver - už si nám prezradil koľko máš rokov, aké máš to ekonomické vzdelanie a prečo sme teda "trapáci" a teraz už aj "naivní"?
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

boze ty si sprosty furt si ides svoje vobec nechapes o com som pisal u teba su to frazy u mna je to nieco viac
stale nechapes ti to mam pisat madarsky ci cinsky ci sa naschval robis ze nevnimas? musis si furt mlet svoje ? mi nehovor ze neni pravda ze sme drbnuty narod co sa neha osprostovat od poistovakov od alianzu , kolko ludi tam ma poistenie uplne zbytocne im davaju peniaze, u teba je to blbost? omfg dalsi hrach o stenu, hlavne ze sa rob mudrejsim, vidno tvoju debilitu
mal som ostat podla teba tam? tak ako zvysok slovakov? nebyt afg som tam stale
fakt ja nevim ci sa bavim s polobohmi co si budu furt len svoje kecat alebo co ani raz si mi nedal za pravdu aj ked napisem ze v domacnostiach byvaju casto steny biele, ty mi povis ze néé cierne ! .. a budes ma stale presviedcat ze odjakziva sa davala len cierna farba na steny
mi to tak pripada , preto si kura
ja som davno prisel k rozumu co je dobre v tomto state a co ne , no iny ludia to stale nevedia a to nas bude davat stale dole a dole
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

To, ze si zrusil nevyhodnu poistku u Allianz je chvalyhodne, ale preco si rovno presiel k AFG? To si myslis, ze mas iba tieto dve volby?

Mozes sa vyjadrit k tomuto, ked si to uz nacal?
t0m4s3 napísal: Rozpis sa o tej hypoteke, rad sa necham poucit. Pred casom tu uz o tom diskusia bola, tak som zvedavy na tvoje argumenty. V com je hypoteka s matematickeho hladiska zla varianta?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Som netusil ze brainwash moze byt az tak efektivny.
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

jj brainwash
na hypoteku nebudem reagovat neviem co mam o tom pisat prepac este ma na tolko nevyskolili
len viem ze je lepsie mat poistku v afg ,nech to je jak chce uvidime v buducnu
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

kriste to je .... :smt081
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

cize vies, ze je to lepsie, ale ani nevies preco, tak myslim, ze tymto som v tejto teme skoncil :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

necitam jeho prispevky ale uz spomenul ktory produkt a z ktorej fin institucie, ak sa to da nazvat,co tak vehementne obhajuje to vlastne pochadza?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Son-Goku napísal:necitam jeho prispevky ale uz spomenul ktory produkt a z ktorej fin institucie, ak sa to da nazvat,co tak vehementne obhajuje to vlastne pochadza?
o tom produkte sa nič nedočítaš, lebo oni sú nekomerční a moc sa nevychvalujú reklamami
Michaliuz19 napísal:neviem preco , asi preto lebo su novy ,nekomercny, a moc sa neukazuju a nevychvaluju reklamami a inymi sprostostami, ak mas zaujem tam chod alebo na ich stranky a dozved sa viac
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Michaliuz19: Hodnotenie toho, či som sprostý alebo nie, nechaj na ľudí, ktorí ma poznajú osobne. Pre všetkých normálnych ľudí sú to iba prázdne frázy, iba pre prednáškami vypatlaných mladých "iniciatívnych, šikovných, perspektívnych" a iných naivných ľudí.

"tak ako zvysok slovakov" - to naozaj veríš, že všetci Slováci sú poistení v Allianze? Poisťovne sú odpad. Napísal som to X krát a napísal som to ešte raz. Zostaň si kde len chceš, ak si tak spomalený a zbytočne pcháš peniaze do bludov, to je už tvoja vec, mňa do toho nič. Ale nešír to medzi iných ľudí - to je to, čo ma na vás "finančných poradcoch" najviac trápi. Vy ľuďom nepomáhate, vy ich strkáte ešte do väčších sračiek. Bez ohľadu na to, či je náš národ finančne nevzdelaný veľmi alebo iba priemerne.

Počuj a už nám prezradíš ten svoj vek, ekonomické vzdelanie a koľko máš tých hypoték, keď si tu o nich tak zapálene vypisoval? A mohol by si aj vysvetliť, prečo sme "trapáci" a "naivní" my.

Ak si ty k rozumu prišiel a následne tu vypisuješ také sprostosti, aké si v tejto diskusii predviedol, tak to nechcem vedieť, ako si na tom bol rozumovo ešte predtým :)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

audiotrack napísal: o tom produkte sa nič nedočítaš, lebo oni sú nekomerční a moc sa nevychvalujú reklamami
aha a aspon stranku vieme teda?alebo sidlo?ci ani to on nevie?
Napísať odpoveď