vystupovanie pred ludmi
vystupovanie pred ludmi
dobry den, zaregistroval som sa na toto forum kvoli tejto teme tak zacnem: mam taky problem ze nedokazem vystupovat pred ludmi. v skole ked mame hodinu diskusie tak sa bojim prihlasit a povedat svoj nazor. trpim aj obsedantne kompulzivnou poruchou a navyse som strasny prokrastinator a neviem sa na nic sustredit. pritom chodievam pravidelne medzi ludi- do barov na pivo s chalanmi ale v takych situaciach kde mam vystupovat pred ludmi s ktorymi sa moc nebavim tak mam problem, jednoducho sa bojim ze poviem nejaku hlupost alebo niekedy ked idem sam po meste alebo v obchode tak sa citim nepohodlne ze ma ostatni sleduju pritom viem ze nic take sa nedeje. dovodom je urcite aj zla vychova rodicov ale mam picit ze sa to furt len zhorsuje
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vystupovanie pred ludmi
existujú kurzy ktoré sú zamerané presne na toto. Napr.: http://www.olgaskvareninova.sk/kurzy-retorika.html
Alebo potom prípadne navštíviť psychologa (nie psychiatra) a s ním sa o tom porozprávať. Tiež ti môže dať cenné rady a rôzne cvičenia a metody ako sa vnútorne motivovať
Alebo potom prípadne navštíviť psychologa (nie psychiatra) a s ním sa o tom porozprávať. Tiež ti môže dať cenné rady a rôzne cvičenia a metody ako sa vnútorne motivovať
Máš pocit že ťa niekto sleduje ako z filmu red a red 2 Marvinslavo325 napísal:dobry den, zaregistroval som sa na toto forum kvoli tejto teme tak zacnem: mam taky problem ze nedokazem vystupovat pred ludmi. v skole ked mame hodinu diskusie tak sa bojim prihlasit a povedat svoj nazor. trpim aj obsedantne kompulzivnou poruchou a navyse som strasny prokrastinator a neviem sa na nic sustredit. pritom chodievam pravidelne medzi ludi- do barov na pivo s chalanmi ale v takych situaciach kde mam vystupovat pred ludmi s ktorymi sa moc nebavim tak mam problem, jednoducho sa bojim ze poviem nejaku hlupost alebo niekedy ked idem sam po meste alebo v obchode tak sa citim nepohodlne ze ma ostatni sleduju pritom viem ze nic take sa nedeje. dovodom je urcite aj zla vychova rodicov ale mam picit ze sa to furt len zhorsuje
daj si Beta-blokátory a problem vyrieseny