Call of Duty: Modern Warfare 3
Re: Call of Duty: Modern Warfare 3
-=wolf=- ďakujem za tip. Dostal som sa cez ten úsek tak, ako si napísal.
Mám problém so zamrznutím hry. Mám origo. Proste hrajem hru a dajme tomu po cca. 5 minutách hrania mi hra zamrzne a pomôže len CTR+ALT+DELETE - vtedy sa hra ako keby zobudí z toho zamrznutia a ide ďalej, ale robí to tak ďalej a stále dokola keď to tak robím tak hra mi padne a je koniec.
Nechápem tomu. Mám WIN 8, 8 GB Ram, Grafická - neviem presný typ ale je to nejaký typ Radeon 7700 série s 1 GB pamäťou. Proste PC mám na to dobrý, na to veď to ma zastaralí engin. Zapol som aj Fraps že ako mi to beží na maxime v poho v kľudných častiach 120 FPS a počas akcie 80 FPS.
Také Black Ops 2 mi ide OK. Či je tam niečo odfláknuté na novšie verzie Windovsu, fakt neviem. Mám preorder aj COD: Ghost a mám z toho strach.
Aj kontrolu súborov na Steame som dal, všetko je OK.
Za radu ďakujem.
Nechápem tomu. Mám WIN 8, 8 GB Ram, Grafická - neviem presný typ ale je to nejaký typ Radeon 7700 série s 1 GB pamäťou. Proste PC mám na to dobrý, na to veď to ma zastaralí engin. Zapol som aj Fraps že ako mi to beží na maxime v poho v kľudných častiach 120 FPS a počas akcie 80 FPS.
Také Black Ops 2 mi ide OK. Či je tam niečo odfláknuté na novšie verzie Windovsu, fakt neviem. Mám preorder aj COD: Ghost a mám z toho strach.
Aj kontrolu súborov na Steame som dal, všetko je OK.
Za radu ďakujem.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nainštaluj najnovšie ovládače. MW3 mám overený že funguje na windowse 8 a 8.1, ale iba pod nvidiou. AMD som neskúšal a ani nechcem skúšať