Nexus 5

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Kok
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nexus 5

Príspevok od používateľa Kok »

nj, ideal by bolo keby ostal 4.7, alebo by som prijal aj 4.3, hlinikove unibody alebo nieco co ho spravi nexusom, ako sklo na 4
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

To sklo mi tam strašne chýba. Keby tam ešte dali hliník tak to bude škoda ale ten plast ma od toho seriózne odrádza..
Inak 4.4 už je neoficiálne na nexus 4
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Cena u nás 449€
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Zdroj ?
// uz som to nasiel: exkluzivne na hej.sk za 450:
http://www.hej.sk/mobilny-telefon-googl ... -5-cierny/ Jedna sa o CZ distribuciu.
ale na ditech.at ho ponukaju za 400. Cize podla mna hej sa len chce nabazit na par kusoch co sa im podarilo zohnat.

Vzhladom na to ze LG G2 ide u nas za 458 http://www.mp3_sk/lg-g2-d802-16gb-black-sk-distribucia-p-220400.html ofic. SK distribucia a ma to lepsi HW ako N5, dufam ze LG sa aspon tentoraz spamataju a nedaju tam cenu 450.
Cakam na cenu 400 a hned kupujem. :cookies:
//na g2 je tam link na mp3 sk ale nefunguje odkaz, vyhladajte si ho na ich stranke
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

LG G2 má lepší HW ako nexus 5? To máš odkiaľ? G2 má 2,2GHz snapdragon 800 a nexus 2,3GHz snapdragon 800
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ojojoj :D ked sa uz hadame o desatinne ciarky tak g2 ma 2.26ghz cize su na tom rovnako, lepsi displej s lepsimi pozorovacimi uhlami, ovela krajsi dizajn, lepsia baterka + pre mna musim povedat dost dolezita vec - nadstavba, ano bohuzial, cisty kitkat sa mi vobec nepaci, neviem cim to je, ale ... nesedi mi to, kto z vas drzal zapnutu g2 v ruke tak vie o com hovorim, displej od okraja po okraj, krasne syte farby, super fotak .. a ked g2 dostane tiez kitkat, potom to bude sranda porovnavat :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

MichalkoOo:
Ano ale je rozdiel v CPU. G2 ma krait 400 ktory bezi na 2260Mhz a N5 ma krait 330ku @ 2300Mhz. G2 ma naviac lepsi displej, a lepsi fotak. Bateria 3000 oproti 2300... N5 vie natocit len 30fps zabery. G2 toci na 60fps atd atd.. za tych 458 by som isiel do G2 a nahral by som si nejaku inu ROM-ku.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Ako môžeš tak trepať? Všetky snapdragon 800ky majú krait 400 a celý chipset v nexuse 5 je úplne rovnaký ako v G2
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tak potom nechapem, na co ho vyrobili? dokonca s mensou baterkou, horsim zadnym fotakom, horsou prednou kamerou, fadnejsim dizajnom a bez radia :D kitkat mohli demonstrovat aj inak..
a aby stal skoro tolko ako g2, aspon u nas, keby to nezabili tou cenou tak to s g2 nikto neporovnava, lebo by to porovnatelne nebolo, ale musela by tam byt z mojho pohladu uspora no minimalne 150€
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ale aj tak je Nexus lepsi a hotovo :D ze Michalkooo :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

MichalkoOo napísal:Ako môžeš tak trepať? Všetky snapdragon 800ky majú krait 400 a celý chipset v nexuse 5 je úplne rovnaký ako v G2
Ok sorry tam som citoval chybny zdroj. Okrem CPU ostatne veci ostavaju ako som vymenoval. Aj tak stojim sa svojim ze G2 je za tie prachy vyhodnejsia kupa.
No za tych 350 dolarov, 350 eur je to bomba pristroj. Zial u nas Google nepredava HW a takto na to doplatime.
Akurat rozmyslam ci vobec vyuzijem N5ku, uplne mi staci aj N4ka a hej ma tam teraz super cenu. Mozno neodolam. :(
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Vyzera paradne. Len nemam teraz financie takze asi az nabuduci rok, snad to z amazonu pojde objednat, lebo tie ceny unas :lol:. Ked som teraz skusal kitkat launcher na mobile, tak uz dosluhuje 512MB ram je uz strasne malo.

Inac fotky vyzeraju celkom vpohode.

Nejake sample fotky
http://imgur.com/a/QvqZd
http://blog.c0up.com/2013/11/01/six-wee ... e-nexus-5/

Ked som pozeral to hands-on na verge, tak som sa len smial, jakz android hater to robil. animacia, ako ios, toto neni ako ios, ios ios, no katastrofa.

G2 vs N5. Ja by som isiel do N5 uz len koli stock androidu. Neviem ako je natom LG teraz, ale mam este O2X co bola vlajkova lod a to bola katasrofa s sw podporov.

Nejake Q&A od niekoho, kto ho uz ma.
http://www.reddit.com/r/Nexus5/comments ... r_an_hour/
CheZteR
Redeemer
Redeemer

akoze malo? ved sa chvalia ze prave na tychto zariadeniach to pojde sviznejsie ako doteraz
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Netreba robiť závery z toho že si si len nainštaloval launcher na telefón z 512mb ram. Uvidíme keď niekto predstaví low-cost s kitkatom.
Pascalwb
Addict
Addict

Nie ja som to nemyslel tak. Ale ze uz moj stary telefon pomalicky zomiera a multitasking je utrpenie. Preto bude cakanie dlhe pre mna.

Tak isto, to ze kitkat ma zlepsit vykon na 512mb ram, neznamena nic pre starsie mobili. Napr ja mam O2X a tam na xda sa uz vyjadrili, ze bez potrebnych driverov atd to nebude ziadna slava. Preto tusim ani galaxy nexus nema 4.4 a 4.3 koli hw podpore.

Skor je to ako pises, pre nove telefony s 512mb a hlavne tv, hodinky atd.

Video sample. Celkom pekny obraz, aj ked trochu sa zadrhava obraz.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

cz
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

guess.whoo napísal:ale aj tak je Nexus lepsi a hotovo :D ze Michalkooo :D
Keby som sa mal rozhodnúť medzi nexusom 5 a G2 tak neváham a beriem nexus. Celkovo je ale tento nexus pre mňa sklamanie kvôli absencií skla
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Všetci kritizujete dizajn, no podľa mňa je to krásne. Prémiová matná pôsobí prémiovo (vo videách/na fotkách), a bude to pevnejšie ako sklo, ktoré popraská. Ale vec názoru.
Pascalwb
Addict
Addict

MichalkoOo napísal:
Keby som sa mal rozhodnúť medzi nexusom 5 a G2 tak neváham a beriem nexus. Celkovo je ale tento nexus pre mňa sklamanie kvôli absencií skla
N4 som nemal, ale vsetci nato sklo len nadavali. Museli nato davat pozor, lahko sa to rozbilo, poskrabalo atd., pekne to bolo, ale tak ...

CheZteR: Fu, velmi tazkopadne video. Keca, keca a nic so msa nedozvedel.
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Zo sklom sa dobre poucili. Nechapem naco to vobec robili ked aj aple od toho odislo.
Napísať odpoveď