K- nemám nič proti autu, len proti farbe ... ale tak možno policajný radar sa snažil o kamufláž
Stickerbombing
Re: Stickerbombing
Tak ale uznaj ... mať v takej farbe Fábiu, tak ju radšej celú polepím nálepkami 
K- nemám nič proti autu, len proti farbe ... ale tak možno policajný radar sa snažil o kamufláž
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tiez budem nedobrovolne stickerbomberom (dufam, ze som vysklonoval osobny privlastok jedinca tymto neduhom postihnuteho spravne
) - marketing vo firme zavelil, tak dostanem reklamu

Tá Fábia vyzerá
A ten trčiaci výfuk, ani nehovorím... Sláva tuzingu 
-
Dede
Medium Star
Mne osobne sa strašne páči tento štýl auta (nemyslím tú fábiu)... Určite si to dám aj na vlastné auto, ak nejaké budem mať a hlavne decentne...
niekde to zapasuje, to hej ... ale keby som si to mal dať na svoje auto, tak to robím postupne, že zbieram nálepky. Niečo ako zbieranie známok/mincí...
Zberateľa práve baví to hľadanie nejakej unikátnej nálepky, že keď sa potom pozeráš po tom aute, objavíš kadečo zaujímavé... a nie kúpiť jednu fóliu 2x2m
Zberateľa práve baví to hľadanie nejakej unikátnej nálepky, že keď sa potom pozeráš po tom aute, objavíš kadečo zaujímavé... a nie kúpiť jednu fóliu 2x2m
-
Dede
Medium Star
Z fólie môžeš vystrihnúť... Ja už mám pripravené do budúcna čo mi kamarát poslal jeho vlastná výroba... 
Prosím, nie! 
Radšej hrdzu ako toto 
-
RATZINGER666
Darca
Lubenecko: tymto sa riadim dokonca aj v praxi 
No po pravde... Videl som aj horšie fólie.
A zas kosican, asi idem tiez nahodit nejaky ten pasik "nalepiek" aby som zapadol do premavky 
Sprav si pasy jak ma Viper z nalepiek, budes kral. 
A máme aj majiteľa!
"To stilo je moje!!!co chlapci nepaci sa vam sticker bomb. Urcite zaujimavejsie ako carbonova folia alebo otrepana cierna kapota.sedlaci si myslia ze je to IN.bolo pred 10 rokmi!"
Facebookovské meno a foto máme v redakcii na požiadanie
"To stilo je moje!!!co chlapci nepaci sa vam sticker bomb. Urcite zaujimavejsie ako carbonova folia alebo otrepana cierna kapota.sedlaci si myslia ze je to IN.bolo pred 10 rokmi!"
-
audiotrack
VIP
mali by sme mu poslať hojko.com samolepku, nech si ju nalepí na auto
In nie je karbonova folia, cierna kapota ani sticker bombing foliabegbeee napísal:A máme aj majiteľa!
In je normalna karbonova kapota s priesvitnym lakom
Podľa mňa je in sériové vozidlo v čo najlepšom stave.
-
RATZINGER666
Darca
podla mna tiez... pripadne mozno nejaka funkcna uprava... ale nie hentaka kolotocarina... ma to byt zaujimave? dychvyrazajuce? modne? frajerske? neverim, ze toto si s autom spravi dospely clovek starsi ako povedzme 21 rokov...