Práca - kratko za veľa
Práca - kratko za veľa
Caute dlhsiu dobu som premyslal ci existuje nejaka praca v ktorej by som zarabal na slovenske pomery dost penazi a nerobil zas do 20:00 a tahal 12-tky kazdy den je nieco take realne? vas nazor? pracujete niekde v takej firme?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Práca - kratko za veľa
Ak sa budeš učiť tak každá druhá 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To máš o učení zaujímavé predstavy...Aj platovo a aj časovo.
japaja: IT, prekladateľstvo - napríklad.
japaja: IT, prekladateľstvo - napríklad.
IT tam nerobim do 18:00 ? myslim taku pracu ze skncim o 16:00 a s usmevom si vykracujem domov
Teoretickí fyzici v Spojenom Ústave pre Jadrový Výskum v Dubne majú taký život, aký chceš. Hocikedy sa im nechce byť v robote, tak idú piť k Volge, alebo proste idú niekam preč 
A berú veru nadštandardný plat (na slovenské pomery)
Veľa šťastia so študovaním fyziky
A berú veru nadštandardný plat (na slovenské pomery)
Veľa šťastia so študovaním fyziky
Pokiaľ sú moje informácie správne, štandardná pracovná doba je 8 hodín, takže keď pôjdeš do roboty na 8:00, o 16:00 (resp. 16:30, ak rátam prestávku) končíš.
BX idem na to 
Pilifo: tom som si ani neuvedmoil
Seth82: aky odbor IT vseobecne? konzultant? JAVA?
Pilifo: tom som si ani neuvedmoil
Seth82: aky odbor IT vseobecne? konzultant? JAVA?
-
yoggy
čakal som nejake zmysluplne odpovede yoggy
yoggy: Navyše, tvoja predstava o práci v Google je trošku mylná...
minule som nacenoval taky eskort web, a ked som si kukol inzeraty, tak za 1 sluzbu (1-2h "prace") zarobi slecna aj cez 300-400 euro
(ale bol to norsky web, takze na slovensku mozu byt troska insie ceny) takze, ked chces za den pracovat 2hodiny denne, vymakaj svoje telo nech si pre kazdu babu pritazlivy a predavaj sa
glhf
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V IT pracuješ tak, ako si to zariadiš a ani nie tak v závislosti od toho, v akej oblasti IT pracuješ.
Tá predstava o Google je samozrejme veľmi mylná.
Tá predstava o Google je samozrejme veľmi mylná.
-
Scorpion90
King
I ked ide urcite o nadstandardne hodnotene "povolanie", tak si to riadne prestrelil s tou sazdbou na Slovensku. Toto je asi jedna z mala oblasti, kde su zeny hodnotene lepsie ako muzi a aj tie maju na Slovensku maximalne 50-70 eur na hodinu. Nie ze by som tolko nechcelsharky-no napísal:minule som nacenoval taky eskort web, a ked som si kukol inzeraty, tak za 1 sluzbu (1-2h "prace") zarobi slecna aj cez 300-400 euro(ale bol to norsky web, takze na slovensku mozu byt troska insie ceny) takze, ked chces za den pracovat 2hodiny denne, vymakaj svoje telo nech si pre kazdu babu pritazlivy a predavaj sa
glhf
Vidim to tak, ze si musis najst starsiu osamelu panicku, co si ta bude vydrziavat. Tak bude tvoja hodinovka zhruba na urovni, aku si predstavujes..
"praca v ktorej by som zarabal na slovenske pomery dost penazi"
.
daj konkretnu sumu. pre niekoho je dost 500€, niekomu nestaci ani 10.000€. ocakavas zmysluplne odpovede a nedokazes ani len poriadne polozit otazku.
.
daj konkretnu sumu. pre niekoho je dost 500€, niekomu nestaci ani 10.000€. ocakavas zmysluplne odpovede a nedokazes ani len poriadne polozit otazku.
Na to som zabudol... V čistom 650€ ?
to je akoze vela? 
A to je veľa? Chápem, že pre niekoho to môže byť dosť, ale určite toto nie je veľa. Aby si dosiahol takýto plat, stačí ti stredná škola a trocha šikovnosti. Ja že sa bavíš o sume začínajúcej niekde okolo 2000 €.
Nepoznám žiadnu firmu v KE kde by si mal plat 2000€ ak ty hej tak povec aku
v Ba sa da v pohode zarobit tych 1000€ aj viac cisteho iba zo strednou skolou,ale najprv sa musis vymakat od najnizsich priecok firemnej hierarchie. Proste najprv zacat s robotou kde ta zoberu a ako budes naberat prax a skusenosti tak ked budu v ramci firmy interne vyberove konania tak sa tam prihlas a skusaj. Popritom samozrejme sleduj aj zaujimave ponuky inych firiem a v pripade ze by ta zobrali nalepsie tak nevahaj. Takto postupne mas sancu sa casom dostat aj na vysoke manazerske pozicie, samozreme by si si neskor musel dorobit VS.