Battlefield 4
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Battlefield 4
Nemá, nestalo sa mi to ani raz
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ked sa to nestalo Michalkovi, tak je jasne, ze hra takyto problem nema.
aha, už som to pochopil, ty nie si taký sprostý, len trolluješMichalkoOo napísal:To sú blbosti, hra nemá žiadne takéto problémy.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja zato nemôžem že tu niekto má v hlave nasraté a nevie pochopiť že BF4 beta mi išla dokonale a final verzia ide tiež. BF3 samozrejme tiež
tu je o tom viac
presne, keby niekto nemal v hlave nasraté tak vie, že tie problémy nie sú na našej strane 
V bete som nezomrel za rohom ani raz,ale teraz zomieram nie 1 meter za rohom ako v Bf3,ale 3 metre za rohom.Je to omnoho horsie ako v Bf3.Tusim len Michalko hra nejaku inu hru.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nastavenia - network smoothing (vyhladzovanie sieťového pripojenia). Defaultne na 50%. 0% redukuje odozvu, 100% bolo v BF3, redukuje lagy
no dnes som mal moznost si to konecne zahrat dlhsie a na moje sklamanie skoro kazda hra konci kvoli tomu, ze mi to sekne

stiahol som najnovsie ovladace od nvidii ale nepomohlo (GTX 660TI, i5 3570,8GBram, ovladace 331.65, win7). mate niekto podobne skusenosti?
stiahol som najnovsie ovladace od nvidii ale nepomohlo (GTX 660TI, i5 3570,8GBram, ovladace 331.65, win7). mate niekto podobne skusenosti?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nie, neseklo mi to. Skús x64/x86 verziu, opraviť súbory, nainštalovať windows 8.1
-
DeJF
Addict
To nevieš ešte že on neprizná žiadnu chybu tejto hre?Nadeo napísal:Ked sa to nestalo Michalkovi, tak je jasne, ze hra takyto problem nema.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Michalkovi keby dajú zahrať nejakú prvú vývojársku verziu hry, kde kde by bola len jedna mapa, tak by mu išli bez problémov, zásekov a lagov dokonca aj mapy, ktoré by tam ani neboli...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Aha, takze kazdy komu to ide bez problemov (velmi vela ludi) si to vymysla?
-
Michaelo
Hardcore addict
No taktiez je velmi vela ludi ktorym to ide s problemami (a je ich viac ako tych ktorym to ide v pohode).
Preco si to nepriznas proste? Ta hra este potrebuje aspon 2 patche. A tiez si hovoril ze tam mas suttering a sem tam ti pri lietani poskakuje stihacka hore dole ako aj u mna.
Preco si to nepriznas proste? Ta hra este potrebuje aspon 2 patche. A tiez si hovoril ze tam mas suttering a sem tam ti pri lietani poskakuje stihacka hore dole ako aj u mna.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Stuttering je asi out of vram, vybavujem novu grafiku a stihacka poskakuje iba na zalagovanych serveroch. Ziadna chyba hry
Ehm michalko, ziadne problemy?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/fo ... 944685108/
Konecne fxli to stracanie ammo pri prebijani, dost to pomohlo
http://battlelog.battlefield.com/bf4/fo ... 944685108/
Konecne fxli to stracanie ammo pri prebijani, dost to pomohlo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nehovorim ze hra nema problemy ale ze ja ich nemam
No neviem netcode mi práve príde lepší ako v BF3 a to že skáčete v stíhačke znamená že máte vy alebo server lagy.
furt tu kazdy vyplakava ze mu hra blbe.radsej si kupte obstojne pc na tu hru a potom sa nanu stazujte ked 
Teba to bavi registrovat si milion uctov?
Michalko no evidentne, kedze mas staty jak profesional, evidentne ti to ide bez problemov
Michalko no evidentne, kedze mas staty jak profesional, evidentne ti to ide bez problemov