Musia alebo nemusia ho dávať ? ... ak je to nejaké štátne ... Celkom ma to zaujalo
Vydanie pokladničného dokladu
Vydanie pokladničného dokladu
Stretol som sa s tým napríklad na staniciach vlakových. Pri vstupe na WC vyberajú poplatok, ale nedajú vám doklad. Taktiež napr v ZA v nemocnici je rampa, kde zaplatíte za parkovné. Taktiež vám nedá žiaden bloček, ústrižok o zaplatení ...
Musia alebo nemusia ho dávať ? ... ak je to nejaké štátne ... Celkom ma to zaujalo
Re: Vydanie pokladničného dokladu
V podstate vydaný lístok na stanici alebo z parkovacieho automatu je zároveň aj pokladničný doklad.
V tej nemocnici som jej podal do okienka lístok a podľa neho mi len povedala koľko mám zaplatiť ... už mi ho nevrátila
... taktiež to na tých WC ... tam jedine dúfať, že budú dvojvrstvové toaleťáky a uchovať si jednu vrstvu ako kópiu dokladu 
* teraz som si všimol brm, že som nemal v prvom príspevku uvedené, že na staniciach myslím WC ... nie samotnú jazdu vlakom
* teraz som si všimol brm, že som nemal v prvom príspevku uvedené, že na staniciach myslím WC ... nie samotnú jazdu vlakom
Tiez ma to napadlo minule, ked na Zelenci za WC vyptali odo mna peniaze.