Preco si rozumieme len ked sme kamosi ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
needhelp
Amateur
Amateur

Preco si rozumieme len ked sme kamosi ?

Príspevok od používateľa needhelp »

Rozisli sme sa s byvalou po tom, co sme to skusili spolu aj druhykrat. Dali sme si druhu sancu, ale nefungovalo to. Nejak sme si nerozumeli, nemali sme si co povedat, nudili sme sa spolu, nevedeli sme o com sa rozpravat ... vtedy som si tak hovoril, ze to fakt nie je ta prava, ked je to takto. Akoby sme uz nemali vobec o com, ked sme boli spolu niekde.

Tak sme sa dohodli, ze to nechame tak, ze sme si uz definitivne obaja potvrdili, ze nam to neklape vo vztahu. Ostali sme teda len kamarati. Co je ale zvlastne, co neviem pochopit je to, ze akonahle sme sa dohodli, ze budeme len kamarati a rozisli sme sa, teraz ked sa stretneme tak zrazu sa uz vieme normalne spolu bavit, nikdy nie je nuda, je to ovela lepsie. Rozpravame sa hodiny o kadecom, je nam spolu fajn. Vtedy, ked sa prvykrat so mnou rozisla sme sa dlho nestretavali. Potom sme sa zacali a bolo to take iste ako teraz, super. Ked sme si ale dali druhu sancu, cele sa to posralo a bolo to onicom. Teraz zase nie sme vo vztahu a je to fajn. Nerozumiem tomu, preco to tak je, ze ked sme kamarati tak si rozumieme vyborne ale ked sme uz vo vztahu tak zrazu sa to zmeni ?
qwerty-xyz

Re: Preco si rozumieme len ked sme kamosi ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ko*ot !!!!

lebo ked vedela zeby bola vo vztahu tak ani nepipla, naschval udrziavala situaciu napatu, co frustrovalo aj teba, tak ste mlkvo sedavali a nic nerobili, ked vidi ze ta moze kedykolvek opustit a hladat si noveho nabijaca, co sa jej vystrieka kde len bude chciet a ty si psicek na hranie a vypln volneho casu medzi tym, tak je cela happy .... NEBUD DEBIL CISTY, a kopni ju do riti, s pokrikom PAL DO pi*e, ty KRAAAAVO NEBESKAAAAA . . . . .

kto je moj rocnik a vyssie, tak ti tu napise toto iste len miernejsou formou, .... ze na to ludia mate este nervy, toto iste dookola, kazdy druhy ko*ot, vyplakavajuc sa nad tym ze je len KAMOS.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

needhelp - moja ex je taká, ze ked sa nahodou stretneme, zacneme kecat spominat stare casy a zacne si ma namotavat, ale ona ma chalana uz, neviem co si tym dokazuje a vzdy ma to zlomi...preto sa jej snazim co najviac stranit ako mozem, no nie vzdy to tak ide...zo zensku ak sa rozides najlepsie sa vobec nestretavat, nepisat si. moj nazor
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Kámo más pri sebe babu ktorá je divná. Ste spolu vo vztahu a neni snou reč nudíš sa pri nej a ked ste ako kamosši zrazu o 180 stupnov je iná. Pravdepodobne bola stebou len preto aby kamoškám ukázala ze si dokáže nájsť chalana aj ked ku nemu skoro nič necíti. Mi to tak príde, ze aby nebola sama si teba ako frajera vybrala a ked príde niekto lepší, chce rozchod a uz ako kamaráti si zrazu rozumiete. Fakt divná situácia.
needhelp
Amateur
Amateur

qwerty - ja nevyplakavam, len mi to neslo do hlavy, preco nebola taka ista aj ked sme spolu chodili

bucuresti - ja mam tiez presne taky pocit, ako keby ma namotavala, ale pritom nechcela nic viac. Nechapem preco to vsak robi.

Blastbit - len zaujimave je na tom to, ze ona si nenasla nikoho lepsieho, nema nikoho, s nikym nechodi, dokonca sa ani s nikym nestretava, kto by sa jej tak pacil (viem to naisto z doveryhodnych zdrojov). Takze to nebude zato, ze kym nema nikoho lepsieho tak je so mnou a hned ako sa niekto vyskytne tak ma necha. Ale je to strasne divne, ze aka je zrazu uplne ina po rozchode. Ja ju normalne nespoznavam.
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa CheZteR »

Blastbit napísal:más pri sebe babu ktorá je divná
qwerty-xyz napísal:kopni ju do riti, s pokrikom PAL DO pi*e
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

qwerty to dorazil ako vždy :lol:

needhelp - no ja neviem prečo je to tak, ale keď máš šťastie na prepnuté baby asi tak ako aj ja, tak to je dosť na kompot. Až tak ti na nej záleží? Lebo podľa mňa to je zbytočné mrhanie časom, keď vidíš že je nejaká divná, alebo vidíš po nej že nemá o teba záujem. Keby ťa chcela, tak už ide za tebou a nebude sa chcieť rozchádzať. Tak kašli na to a skús si nájsť inú, ktorá ťa bude mať naozaj rada a nezradí ťa. Čo máš z takej baby, čo nevieš čo od nej čakať? Jeden deň je to tak, druhý deň už to bude zas inak. Ja by som sa na tvojom mieste s bývalou už nestretával ani neskúšal žiadne ďalšie možnosti na obnovenie vzťahu, bude to pravdepodobne opäť len neúspech.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:ko*ot !!!!

lebo ked vedela zeby bola vo vztahu tak ani nepipla, naschval udrziavala situaciu napatu, co frustrovalo aj teba, tak ste mlkvo sedavali a nic nerobili, ked vidi ze ta moze kedykolvek opustit a hladat si noveho nabijaca, co sa jej vystrieka kde len bude chciet a ty si psicek na hranie a vypln volneho casu medzi tym, tak je cela happy .... NEBUD DEBIL CISTY, a kopni ju do riti, s pokrikom PAL DO pi*e, ty KRAAAAVO NEBESKAAAAA . . . . .

kto je moj rocnik a vyssie, tak ti tu napise toto iste len miernejsou formou, .... ze na to ludia mate este nervy, toto iste dookola, kazdy druhy ko*ot, vyplakavajuc sa nad tym ze je len KAMOS.
Zaujimave vidiet ako velmi Ta rozhodil pristup k vztahu, ktory si pred nejakym casom popisal ako jeden z najvacsich vrcholov balenia opacneho pohlavia a prezentoval ako svoj masterstuck. Alebo existuje nejake pravidlo, ze ked Ty naschval vytvaras vypatu situaciu tak to je pick up, zatial co ked to robi dievca tak je to p*cia a treba od nej ist do riti? Ach dvojite standardy, tie som mal vzdy rad.

http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1977150#p1977150
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

bucuresti napísal:ak sa rozides najlepsie sa vobec nestretavat, nepisat si
Skrátka k tomu nie je viac, čo dodať. Nie je tu žiadny ďalší priestor na diskutovanie! Skrátka ak si raz nejaký vzťah ukončil, nemáš na výber, jednoducho musíš prerušiť kontakty. Qwerty to napísal hrubo, no v podstate s ním v tomto súhlasím. Neustále tu pribúdajú témy o tých istých pič*vinách omielaných milión krát dookola. Emócie sú nevyspytateľné, ten pocit, že ju chceš späť je úplne bežná reakcia, prežíva ju každý človek, skrátka chceš späť to, čo ti robilo dobre, či už fyzicky alebo duševne. Naučiť sa ovládať svoje pocity je preto veľmi dôležité! To určuje rozdiel medzi tým, či budeš stáť na mieste a utápať sa alebo sa poučíš a ideš ďalej. Vyser sa na kraviny a radšej než do rozmýšľania nasmeruj svoju energiu na niečo konštruktívne, čo posunie tvoj život dopredu :wink: .
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne to skôr pripadá tak, že keď ste boli po rozchode kamoši, tak ste sa dlhšie nevideli a preto ste si mali čo povedať...a akurát v momente, kedy ste sa vykecali ste si povedali, že to funguje a hop do vzťahu...keďže ste si všetko povedali ako kamoši, tak teraz už nebolo čo...alebo ste sa tak báli, aby sa to znova neposralo, že ste rozmýšľali nad každým slovom, aby ste nepovedali nejakú blbosť...a tak ste radšej boli ticho...
qwerty-xyz

AXXIS .... ano ja to pisat mozem. a preco to funguje tak a opacne nie ? vysvetlim ti t vemi jednoducho ...... zober si nadobu kyselin chlorovodikovej, najlepsie co najsilnejsej, a zacni do nej liat vodu . . . a potom to rb naopa ze budes liat kyselinu do nadoby s vodou, preco to pri jednom procese ide s opatrnostou bez problemov a pri druhom procese ti to moze "strelit" do ksichtu? .... nuz odpovedz si sam ....

je to toto iste, jedna metoda muza na zenu funguje, a ta ista metoda zo zeny na muza uz nie .... vitaj v realnom svete, ale to honic a mastic inych ftakov ako ty, predsa nemoze vediet, ze ? .... :lol:
needhelp
Amateur
Amateur

Grim - presne to som si myslel aj ja, ze to bolo tym, ze sme sa dlho nevideli tak sme sa mali o com vykecavat, lenze my sme sa ako kamosi stretavali aspon 2 mesiace a furt bolo o com. A stretavali sme sa dost casto, takze temy o tom, co sme zazili za dobu co sme sa nevideli sme vycerpali urcite ovela skor a ajtak sme mali stale o com kecat aj potom. Asi to bude ozaj tym, ze sme prilis chceli aby to nedopadlo zle a velmi sme vazili slova a premyslali nad tym, co povieme a co nie.

Ja to sem nepisem preto, ze by som ju este chcel zase zbalit. Aj ked je pravda, ze k nej stale nieco podvedome citim, ale tak to je pochopitelne, kedze sme spolu prezili vela peknych chvil. Nato treba viac casu aby sa to vytratilo. Len som tak chcel vediet nazory, ze co si myslite o tom, preco to tak bolo, ze ako kamosi OK ale ako partneri to uz nie je OK.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ste príliš zviazaní nejakými očakávaniami a prílišnou snahou. A tak isto aj minulosťou nakoľko ste sa už raz rozišli. Je kardiálna chyba dávať sa dokopy s niekým, s kým si sa rozišiel. Pretože ste sa rozišli z nejakého dôvodu a nemá zmysel to ďalej riešiť. Nie je to žena, ktorú si raz vezmeš, budete mať deti, doma, auto hypotéku až do smrti a psa, ktorý keď zdochne, tak deti budú revať týždeň a ty si budeš hovoriť, načo si sa ženil :-D
Maj kamošku ale orientuj sa iným smerom a určite nie na ňu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:AXXIS .... ano ja to pisat mozem. a preco to funguje tak a opacne nie ? vysvetlim ti t vemi jednoducho ...... zober si nadobu kyselin chlorovodikovej, najlepsie co najsilnejsej, a zacni do nej liat vodu . . . a potom to rb naopa ze budes liat kyselinu do nadoby s vodou, preco to pri jednom procese ide s opatrnostou bez problemov a pri druhom procese ti to moze "strelit" do ksichtu? .... nuz odpovedz si sam ....

je to toto iste, jedna metoda muza na zenu funguje, a ta ista metoda zo zeny na muza uz nie .... vitaj v realnom svete, ale to honic a mastic inych ftakov ako ty, predsa nemoze vediet, ze ? .... :lol:
Tvoja logika a zavery su, ako vzdy, bezchybne.
I rest my case.
qwerty-xyz

no vidis, tak uz drz hubu, zavri sa do kupelky s casakom nahych zien a uzivaj si ich balenie po svojom ....
Napísať odpoveď