Posledné hry ale už hrám naplno: http://battlelog.battlefield.com/bf4/ba ... 227123151/ treba si zvyknúť na správanie zbraní a teším sa na M416, s tou som v BF3 majster
Battlefield 4
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Battlefield 4
Ja som to donedávna hral iba rekreačne, sledoval som búrku, ničil domčeky, lietal v stíhačkách..
Posledné hry ale už hrám naplno: http://battlelog.battlefield.com/bf4/ba ... 227123151/ treba si zvyknúť na správanie zbraní a teším sa na M416, s tou som v BF3 majster
No ale na to, že BF máš tak rád tak si dosť low na BF3 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nemám na BF veľa času..
"lietal v stíhačkách"MichalkoOo napísal:Ja som to donedávna hral iba rekreačne, sledoval som búrku, ničil domčeky, lietal v stíhačkách..
myslíš tých 7 minút v stealth a 3 minúty v attack jetoch?
naplno 17-7? tým by som sa moc nechválil
inak na M416 majstra to nevyzerá, 1400 killov a 14% accuracy... to je taký veľmi nízky podpriemer?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Dáme si duel s M416 ty majster sveta v BF ktorý na trojku nemá ani PC? xD
hah, vidím, že už ti došli argumenty, tak sa tu teraz ideš oháňať tvojím pc...
no ok teda, nemám pc na bf3, ani bf4... ty máš a moc ti to nepomáha
a duel si myslím, že je zbytočný, vzhľadom na tvoju inteligenciu a reflexy (vyvodené zo statov) by som mal tak 5 sekúnd aby som ťa zabil, kým by si ma vôbec zahliadol
no ok teda, nemám pc na bf3, ani bf4... ty máš a moc ti to nepomáha
a duel si myslím, že je zbytočný, vzhľadom na tvoju inteligenciu a reflexy (vyvodené zo statov) by som mal tak 5 sekúnd aby som ťa zabil, kým by si ma vôbec zahliadol
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
The, ten gameplay so stíhačkou je tvoj?
áno, nebudem sem dávať cudzie battlereporty 
/dík
/dík
-
MichalkoOo
Zablokovaný
OK, tak môžme niekedy zahraťThe napísal:hah, vidím, že už ti došli argumenty, tak sa tu teraz ideš oháňať tvojím pc...![]()
no ok teda, nemám pc na bf3, ani bf4... ty máš a moc ti to nepomáha![]()
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Deti, chodte si rovno cikule odmerať 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Zase až tak zahanbiť ho nechcem.. 
Jaký je optimálny ping na takéto hranie? Rozmýšľam o kúpe, no niekedy mi ping vyskočí aj na 100-120. Pol dňa sa pohybuje okolo 60, no keď sa pripojí celá rodina tak je to bieda.
-
Kok
Light Professional
no pri 120 je to este hratelne, ake tak ak mozes pol dna hrat normalne tak raz za cas ozelies ping
/edit - tak uz to par dni hram a zatial velmi dobre, nemam zatial nejake extremne vyhrady, snad len typicky origin alebo battlelog fail, ale to nesuvisi s hrou..
co sa mi paci v porovnani s bf3 - obrovska customizacia zbrani, techniky, vsetkeho
grafika
to vyklananie spoza rohu, steny
viac boja na vode
krasne mapy (zatial favorit zavod 311)
obrana proti nozu (obcas)
to je asi tak zhruba vsetko, chytilo ma to skutocne mocne tak som si uz zakupil aj premium, par bonusov nikdy nezaskodi ..
anyway, ak by dakto chcel zahrat tak si pridaj bstaR-_1g
/edit - tak uz to par dni hram a zatial velmi dobre, nemam zatial nejake extremne vyhrady, snad len typicky origin alebo battlelog fail, ale to nesuvisi s hrou..
co sa mi paci v porovnani s bf3 - obrovska customizacia zbrani, techniky, vsetkeho
grafika
to vyklananie spoza rohu, steny
viac boja na vode
krasne mapy (zatial favorit zavod 311)
obrana proti nozu (obcas)
to je asi tak zhruba vsetko, chytilo ma to skutocne mocne tak som si uz zakupil aj premium, par bonusov nikdy nezaskodi ..
anyway, ak by dakto chcel zahrat tak si pridaj bstaR-_1g
-
xH4wK
Dnes som reinstaloval cely den windows... a musim povedat ze:
Windows 8.1 POWA !!! Z avg. fps ~95 na ~170 !
PS: Komplet reinstal, kedze mi upgrade zo 7 na 8 nesiel kvoli nejakym driverom stale hadzalo pi konfiguracii 8smicky BSOD.. tak som dal komplet novy system a nadhera tie fps !
Windows 8.1 POWA !!! Z avg. fps ~95 na ~170 !
PS: Komplet reinstal, kedze mi upgrade zo 7 na 8 nesiel kvoli nejakym driverom stale hadzalo pi konfiguracii 8smicky BSOD.. tak som dal komplet novy system a nadhera tie fps !
Hej aj ja som pisal, ten upgrade zo sedmice na 8.1 je obrovsky.
Ano ano, http://www.giantbomb.com/forums/battlef ... i-1457907/Slayter napísal:Hej aj ja som pisal, ten upgrade zo sedmice na 8.1 je obrovsky.
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2013, 12:14)
Inak tiez mate abnormalne dlhy loading?
{btw kupene cez g2a cdkey stranku, za 37, a bolo k tomu china dlc, ktore este nevyslo}
Tak konečne zakúpené, prvá hra, a na konci hry samovolny restart pc
statistiky mi ale stacilo zapisat ...
tak ako tak citam, mozno je najvyssi cas na upgrade OSka 
Maximalne 15-20 sekund, na Samsung 840 EVOXijo napísal: Ano ano, http://www.giantbomb.com/forums/battlef ... i-1457907/
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2013, 12:14)
Inak tiez mate abnormalne dlhy loading?
{btw kupene cez g2a cdkey stranku, za 37, a bolo k tomu china dlc, ktore este nevyslo}