Pokles výkonu Notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hekerik
Expert
Expert

Pokles výkonu Notebooku

Príspevok od používateľa hekerik »

Zdravím mám notebook Hp Presario CQ61 (áno viem, starý) a posledný rok si začínam všímať ,že jeho aktívnosť klesá.
Bol čistený, naformátovaný,reinstaloval som mu Windows no stále ten istý problém.
Kedysi som na ňom v pohode behal Battlefield 2, World of Warcraft , Cry of Fear a podobné Low spec hry ...Ale teraz ..proste to seká a neviem prečo..
Skúšal som teraz Battlefield play4free na najnižších požiadavkách a klesá to na 12 fps :smt017
Notebook specs:
Windows 7 home premium 64bit
4GB RAM
CPU: Intel celeron 900@ 2.2 GHz
Mobile intel 4 series express chipset family

Battlefield 2 požiadavky :
CPU: 1.7 Ghz
RAM: 512 MB
VGA: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500 with 128 Mb of RAM

O Wow ani nehovorím to proste nemá prečo sekať ...plus videá na chrome čo sa týka youtubu spustím a ak prejdem na inú kartu tak pri hýbaní myškou mi presekáva zvuk videa ...ja už neviem čo stým a nechcem ho hodiť do kontajnera :)

Takže, nejaké rady? nápady? :hmm:
Muftinko
Light Star
Light Star

Re: Pokles výkonu Notebooku

Príspevok od používateľa Muftinko »

Vidim to na prehrievanie aj ked si vyčistil, dobre by bolo prepastovat procesor aj chipset kde je grafika... Skus aj pozrieť pevny disk a samozrejme aktualizovat posledné drivre
hekerik
Expert
Expert

Re: Pokles výkonu Notebooku

Príspevok od používateľa hekerik »

okey :) poprípade mám známenho v servise tak mu to zverím :) a Drivery mám najnovšie :)
Napísať odpoveď