Nexus 5

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Nexus 5

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Mám sklo, vôbec sa o neho nestarám, zopár krát mi spadlo na podlahu zo stola a nemá ani škrabanec.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

To si mohol mat len stastie. Nikdy nevies kedy ti nabuduce spadne a moze ti prasknut. Na sklo pri N4 som zatial necital ani jeden pozitivny ohlas. Som rad ze pri N5 sa vratili k plastu.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Je pravda že Google updatuje svoje mobilné telefóny iba po dobu 18 mesiacov ? Pozeral som cenu n5 a akože 450€ je strašne veľa . Inde stojí 350
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ofic. to maju tak ze len 18 mesiacov. Ale aj Gnexus dostaval updaty po dobu 20 mesiacov. a aj Nexus S:
Nexus S: Released December 16, 2010.
Last update: Jelly Bean 4.1.2: October 9, 2012.
21 months, 23 days.
Galaxy Nexus: Released November 17, 2011.
Last update: Jelly Bean 4.3: July 24, 2013.
20 months, 7 days.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

len? vsak o 18 mesiacov uz bude HW zase uplne inde, aku podporu by si este chcel?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

21rOBO21: No 350 usd v amerike, kde treba pripocitat tax, a maju len rocnu zaruku. 300 libier v uk z play store. 295 libier v nejakom obchode v uk. Amazon ma mat rovnaku cenu ako play store.
A ked to pride k nam, tak si obchody prihodia 100€ este navrch.

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2013, 1:14)
Zhodnotenie fotaku. Moc nesledujem, ako fotia dnesne top mobily, ale celkom sa mi pacia tie fotky.

Kód: Vybrať všetko

http://www.androidcentral.com/nexus-5-initial-photo-and-video-samples
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

jj podla mna taketo fotky uplne stačia je to o dost lepšie ako na Nexuse 4ke :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nic moc povedal by som, ako na mojom ONE X
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Tiez som sa rozhodoval mediz G2 a nexusom.. Predsa len ma G2 vacsiu bateriu, nieje az tak drahy, ako hnusny samsung, dizajn je tiez krajsi, a tak..ale predsa ho nebudem nikomu ukazovat a chvalit sa nim, fotky mobilom robim iba z nutnosti, pre fotenie pouzivam zrkadlovku a dokial nebudu mobily dosahovat tuto kvalitu (najskor asi tak za 5-10 rokov) tak mobilom fotit nebudem..

Nexus bude mat predsa len vacsiu podporu, co sa tyka zo strany googlu ale aj ostatnych vyvojarov, ktori vela veci testuju hlavne na nexusoch. Nebudem musiet prechadzat fora vsetky a cakat mesiace na oficialnu aktualizaciu uz starsej verzie androidu. Momentalne mam Zte blade s androidom 4.3.1, co nema oficialne okrem nexusov skoro nik nie?

Budem to brat z ameriky, pisali ale niekde, ze nebude fungovat nase LTE, coz mi ale moze byt jedno, nie? stahovat filmy mobilom tiez nebudem.. Dufam, ze aspon nieco vydrzi, a budem ho pouzivat aspon tie dva roky, drvivu svojich veci vyuzivam za ich hranice, na ktore boli stavane :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ta podpora googlom je sice velmi zaujimavy faktor no napriklad pre mna je zaujimavsia G2 uz len kvoli baterii a perfektne optimalizovanej vydrzi na bateriu.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Tu nejde len o podporu od googlu ale tiez perfektnu neoficialnu podporu. Na nexusoch nieje problem s cm, pa, miui, ubuntu, firefox..
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

MichalkoOo napísal:Mám sklo, vôbec sa o neho nestarám, zopár krát mi spadlo na podlahu zo stola a nemá ani škrabanec.
Musím súhlasiť, mal som N4 aj Optimus G a na skle žiadne škrabance.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo - No myslim ze G2ka natom nebude onic horsie. Jedna sa o vlajkovu lod ktora tiez isto zaujme dostatok vyvojarov. Je pravda ze nexus natom moze byt o cosi lepsie no neda sa tvrdit ze by G2 bol v pozadi =) Mna hlavne zaujimaju battery testy na Nexus 5 podla toho sa rozhodnem ci N5 alebo G2
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no bude to zaujimave, podla mna to bude zazracnym sposobom vyrovnane, maju rovnako velke tela, cca aj displeje, uplne rovnake vnutornosti, N5 je dokonca sirsi a predsa im tam nevosla vacsia bateria? preco? :D
bud tam vacsiu dat nepotrebovali - nova techologia+4.4 alebo...tam proste maju dutinu :lol: (joke)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

N5 je trochu uzsi =) tu je pekne porovnanie http://versus.com/en/lg-g2-vs-google-nexus-5

Ak si pozrem preco brat G2 tak tam uvadzaju lepsia predna kamera lepsi zadny fotak , vacsia baterua a vacsi displej :D no pri N5 sa mi nezda nic tak zavazne lepsie :-/
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

pardon, je uzsi, tak potom iba posobi hrubo, mozu za to asi tie hrany (0,3mm co to je:D)
inac arkaz, nechce sa mi teraz studovat to porovnanie co vyplulo verzus.com, ale vcera som si to prechadzal a niekedy to pisalo dost divne veci, najma pri inych modeloch
ja to radsej porovnavam cez gsmarenu a velkosti modelov cez device compare
mas tam aj lupu, a prepinanie 4 pohladov :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

wow ten device compare je super vdaka za tip =)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/nex ... fault.aspx

A na mp3 sk uz pridubol do ponuky. Predobjednavka za 430. Cakam ze sa to do Vianoc ustali na 400.
Kazdopadne na zaklade prvych recenzii bateria a fotak nic moc. Ti co maju N4 - tam nevidim dovod na upgrade. A pre ostatnych ak ste ochotny si priplatit a nevadi vam kratka vydrz, tak smelo kupujte.
Ja som skor prikloneny ku N4-ke. Viac mi vyhovuje velkost aj dizajn a je to za vyhodnu cenu. U mna to aj tak bude citelny skok a extra vykon N5-ky ja osobne ani nevyuzijem.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Mne sa nepaci na G2 moc dizajn, tie leskle plasty, tlacitka v zadu, na ktore by som si nezvykol. N5 ma mensiu baterku aj preto, ze tam je wireless nabijanie.

Ale som zvedavy, co spravi s kamerou iny sw, pripadne upravy. Lebo ta app od googlu je taka dost onicom.
Ale nechapem take one okolo fotaku v mobile. Ked niekam idem, berem normalny fotak. A ked uz fotim mobilom, tak to asi neni moc dolezite.

A neviem, ci by som lg veril s aktualizaciami. Mozno sa zmenili, ale uz im neverim. (to ku G2)

Hej uz ma 1000ks vypredanych, pekne zarobili za 2 dni 100 000 € za taku chvilku.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

trend je taky, ze fotaky v telefonoch maju nahradit bezne digitalne fotoaparaty. napriklad taka nokia 808 foti lepsie ako vacsina digitalnych fotakov. naco by som si mal trepat zo sebou este jeden pristroj ked mozem mat v mobile vsetko?
Napísať odpoveď