Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Prečo na misii Apollo 11 používali kameru (s katastrofálnou kvalitov) z 30-tich rokov 20. storočia?
Pretože nechceli kvalitné zábery, kde by sa dali ľahko odhaliť nezrovnalosti.
========================================================================
|| The only people who don't want to disclouse the truth are people with something to hide. ||
|| The only people who don't want to disclouse the truth are people with something to hide. ||
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
1. Newtonov zakon
Každý hmotný bod v inerciálnej sústave zotrváva v pokoji alebo v rovnomernom priamočiarom pohybe, kým nie je nútený vonkajšími silami tento svoj stav zmeniť.
nasrobovane na tuto situaciu, pokial sa kozmonaut sam neodrazi tak sa smerom "hore" nepohne len tak sam od seba, alebo z "nedostatku gravitacie"
Každý hmotný bod v inerciálnej sústave zotrváva v pokoji alebo v rovnomernom priamočiarom pohybe, kým nie je nútený vonkajšími silami tento svoj stav zmeniť.
nasrobovane na tuto situaciu, pokial sa kozmonaut sam neodrazi tak sa smerom "hore" nepohne len tak sam od seba, alebo z "nedostatku gravitacie"
-
javatar
Hardcore addict
Preco ma Curiosity na marse pocitace s vykonom niekdajsich 386? Fotky z marsu su tiez isto podvrhveddy napísal:Prečo na misii Apollo 11 používali kameru (s katastrofálnou kvalitov) z 30-tich rokov 20. storočia?
-
seth82
Darca
veddy: Nie je to podvod. Bodka. Lebo nie je. Tvoje fyzikálne hlody ma už vôbec nebavia. A "disclose" sa píše bez u pred druhým s - nepoužívaj sofistiky a chytro vyzerajúce citácie, že sa nehanbíš použiť slová najväčšieho nepriateľa konšpirátorov, Obamu.
seth82, ocividne si velmi inteligentny clovek, vies sa vyjadrit jasne, jednoducho odpalit supera a ocividne ta to bavi, inak by si si to nevsimal. Dohodni sa s SV a vyrozpravaj ako to teda vsetko je, pocuva to tisice oviec, ja by som ta rad vypocul ty vs. Lichtner, velmi by som bol zvedavy ako by to dopadlo.
Alebo si to nechas pre seba a diskutovat s zopar 10tkami ludi co sem chodia ?
To uz je troska zbabele.
Lebo ako ta chapem, hadzes vsetkych a vsetky info z daneho zdroja do jedneho vreca, je tak ? Pricom v tych strankach najdes aj bludy s ktorymi sa neda suhlasit (10% ? , 20% ? ) , ale najdes tam drvivu vacsinu toho s cim sa zhodne drviva vacsina ludi.
Co sa tyka toho slovicka "vnucovanie", zbytocne sa chytas slovicok, proste tak to arogantne zaznelo a basta.
Alebo si to nechas pre seba a diskutovat s zopar 10tkami ludi co sem chodia ?
Lebo ako ta chapem, hadzes vsetkych a vsetky info z daneho zdroja do jedneho vreca, je tak ? Pricom v tych strankach najdes aj bludy s ktorymi sa neda suhlasit (10% ? , 20% ? ) , ale najdes tam drvivu vacsinu toho s cim sa zhodne drviva vacsina ludi.
Co sa tyka toho slovicka "vnucovanie", zbytocne sa chytas slovicok, proste tak to arogantne zaznelo a basta.
-
seth82
Darca
Nie, nedohodnem. Áno, nechám si to pre seba, alebo pred zopár desiatok ľudí, ktorí sem chodia. Áno, možno sa ti to vidí zbabelé (toto slovíčko tu akosi používate pričasto - čudujem sa, prečo sa tu všetci, ktorí ho používajú, skrývajú za rúško anonymity). Nie, nehádžem. Napísal som to tu X krát dosť jasne a nemienim sa už opakovať.
Vnucovanie nie je chytanie sa za slovíčka. Ty si tu vyhlásil blud, čo som aj dokázal, ibaže z nejakého dôvodu sa ešte stále šprajcuješ, hoci je nadmieru jasné, že nikomu nič nevnucujem. A basta.
Vnucovanie nie je chytanie sa za slovíčka. Ty si tu vyhlásil blud, čo som aj dokázal, ibaže z nejakého dôvodu sa ešte stále šprajcuješ, hoci je nadmieru jasné, že nikomu nič nevnucujem. A basta.
To, ze si inteligent, som myslel ironicky. Nic si nedokazal, len si to nepochopil. Uz to vysvetlovat nebudem.
-
seth82
Darca
To ty nemôžeš vedieť - teda či som "inteligent" alebo nie - okrem toho, kdeže som ja spomínal, či to myslíš alebo nemyslíš ironicky? Alebo si iba pocítil nutkanie objasniť svoj dosť trápny pokus o iróniu, ktorý ma vôbec nezaujal a preto som naň nereagoval?
Dokázal som to, čo som dokázať potreboval, iba slepý to nevidí. Nikoho som do ničoho nenútil a ani som nikomu nič nenanucoval. To je iba tvoj megablud. Vysvetľovať to nemusíš, ja som to veľmi dobre pochopil.
Dokázal som to, čo som dokázať potreboval, iba slepý to nevidí. Nikoho som do ničoho nenútil a ani som nikomu nič nenanucoval. To je iba tvoj megablud. Vysvetľovať to nemusíš, ja som to veľmi dobre pochopil.
-Použili najlepšie možné kamery, ktoré sa dali v daných podmienkach a čase použiť.veddy napísal:Prečo na misii Apollo 11 používali kameru (s katastrofálnou kvalitov) z 30-tich rokov 20. storočia?
-Žiadne laná tam nie sú. Je to anténa, ktorú majú na tom ruksačiku. Kvôli kvalite rozlíšenia a kompresii obrazu je tam taká nevýrazná. Vlastne som prekvapený, že ju tam vôbec vidno. To museli použiť kua dobré kamery na tú dobu
Nemáš začo.
-
seth82
Darca
Hehe. Zjavne ho trápia reklamy na drahé hodinky a autá - ak závidí, že niekto si to môže dovoliť kúpiť, tak nech čuší. Sarkasticky poznamenal, že ten časopis napísal o rodine R to, že varí víno a dáva peniaze na charitu a nič iné - čo čakal, že ten časopis tam spraví celú jej genézu na 30 strán?
Keď mu vadí, že rodiny R+R ovládajú svet, nech si založí vlastnú, nech zbohatne a pripojí sa k nim. To nemá nič lepšie na práci? Vždy som vedel, že je iný, v minulosti som na neho natrafil už viackrát a fascinovalo ma, ako sa niekto dokáže venovať týmto sprostostiam. A čo teraz? Vyprskal sa, sarkasticky pokomentoval nejaké to dianie vo svete a čo? Zmení sa niečo? Ovečky ho tam vypočuli, zmení sa niečo? Zmenia oni niečo?
Musí to byť veľmi nešťastný človek, boh vie, či doma nemá klietku potiahnutú alobalom a nečučí tam vystrašený zo židov a Obamu. Ďalších štrnásť minút môjho života stratených, investoval by som ich lepšie, ak by som sa 14 minút pozeral do steny.
Keď mu vadí, že rodiny R+R ovládajú svet, nech si založí vlastnú, nech zbohatne a pripojí sa k nim. To nemá nič lepšie na práci? Vždy som vedel, že je iný, v minulosti som na neho natrafil už viackrát a fascinovalo ma, ako sa niekto dokáže venovať týmto sprostostiam. A čo teraz? Vyprskal sa, sarkasticky pokomentoval nejaké to dianie vo svete a čo? Zmení sa niečo? Ovečky ho tam vypočuli, zmení sa niečo? Zmenia oni niečo?
Musí to byť veľmi nešťastný človek, boh vie, či doma nemá klietku potiahnutú alobalom a nečučí tam vystrašený zo židov a Obamu. Ďalších štrnásť minút môjho života stratených, investoval by som ich lepšie, ak by som sa 14 minút pozeral do steny.
opakujem:
Nedávna štúdia vedcov psychológie a sociológie v UK a USA ukázala, že "konšpirační teoretici" sú mentálne a duševne zdravší ako tí, čo prijímajú oficiálne verzie správ hlavných médií.
http://intellihub.com/2013/07/15/new-st ... y-hostile/
Nedávna štúdia vedcov psychológie a sociológie v UK a USA ukázala, že "konšpirační teoretici" sú mentálne a duševne zdravší ako tí, čo prijímajú oficiálne verzie správ hlavných médií.
http://intellihub.com/2013/07/15/new-st ... y-hostile/
a jeden postreh.. o faktore "normálnosti"
keby ešte pred pol rokom (pred prepuknutím Snowdeniády) niekto tvrdil, že západné vlády masívne monitorujú svojich občanov, a dokonca v rozpore s pravidlami diplomacie, odpočúvajú spojeneckých politikov, bol by považovaný väčšinou "normálnych" ľudí, za zjavného blázna a prívrženca šialených konšpiračných teórií
dnes je to niečo "normálne", a keď to niekomu vadí, dokonca sa nájdu takí, ktorí naňho chrlia "ergumenty", o tom, prečo to tak má byť
v zásade "ergumentujú" práve tí istí ľudia, ktorí by vám ešte pred pol rokom, povedali že ste blázon
-
seth82
Darca
Chyba lávky je v tom, že ty, alebo tebe podobní zjavne automaticky usudzujú, že skupina ľudí, ktorá sa nezaoberá konšpiráciami, automaticky verí v to, čo prezentujú médiá a vlády. Citujem: "...appear to be saner than those who accept the official versions of contested events." - Nie, neakceptujeme. Ale nebudeme si kaziť životy a mrhať voľný čas na bludárenie. Ďalej - ak tí "odborníci" automaticky polarizovali spoločnosť tak, ako je to napísané - teda na tých, ktorí sa konšpiráciami zaoberajú a na tých, ktorí iba slepo veria oficiálnym výkladom všetkého, tak je tá "štúdia" slušne napísané na hovno.
Okrem toho, v tom článku nevidím žiaden odkaz na tú štúdiu, na jej metodiku, na jej vzorku, na nič. Nejaký Dr. islamológ - to mu mám automaticky veriť, lebo si dal pred meno Dr.? To môžem aj ja.
Karmista: Netrep. A nebuď zbabelý, hybaj do diskusie a vyvráť mi to, čo som napísal. A samozrejme, zisti si, čo znamená slovo "grafoman", nepoužívaj cudzie výrazy, ak ich nevieš správne využiť. Napísal som ti to aj minule, zjavne si na to zabudol.
Okrem toho, v tom článku nevidím žiaden odkaz na tú štúdiu, na jej metodiku, na jej vzorku, na nič. Nejaký Dr. islamológ - to mu mám automaticky veriť, lebo si dal pred meno Dr.? To môžem aj ja.
Karmista: Netrep. A nebuď zbabelý, hybaj do diskusie a vyvráť mi to, čo som napísal. A samozrejme, zisti si, čo znamená slovo "grafoman", nepoužívaj cudzie výrazy, ak ich nevieš správne využiť. Napísal som ti to aj minule, zjavne si na to zabudol.
Naozaj skvelé, skvelé video. ĎekanTommyHot napísal:
A aký foťák má tento Curiosity? Z 80-tych rokov?javatar napísal:Preco ma Curiosity na marse pocitace s vykonom niekdajsich 386? Fotky z marsu su tiez isto podvrh
Neviem a preto sa pýtam. // toto nie je osobný útok. Vyzerá to, že človek, keď vyjadrí nesúhlas s niekoho názorom ľudia to berú osobne. Osobne a ako urážku na cti. Ale musím ťa uistiť, že nie vždy to tak musí byť. A teraz to tak nie je. A nebolo to tak ani, keď som dal otázku: "Prečo na misii Apollo 11 používali kameru (s katastrofálnou kvalitov) z 30-tich rokov 20. storočia?"
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2013, 20:22)
Podľa toho čo tento chlapík rozpráva, asi nemá páru o seriáloch ako StarTrek, StarWars a filmoch ako Vesmírna Odysea..TommyHot napísal:
Veľmi kvalitné snímky zo 60 a 70 rokov.. Jeden by veril, že je v hlbokom vesmíre, ďaleko od Slnečnej sústavy.. na palube s Hal6000..
-
94jakub
Guru wannabe
Videl si tie filmy? Majú veľmi ďaleko od toho aby som uveril, že sú naozaj vo vesmíre. A to som fanúšik tohto žánru.
2001: Space Odyssey bolo strašne umelecké, vesmírne lode mi pripomínali americké futuristické letáky o prúdových autách z 50. rokov.
Pri Star Wars aj Star Trek vidieť, že sú to malé modely na paličkách.
Tým netvrdím, že sú to nejaké béčkové braky. Na svoju(a aj dnešnú dobu) to sú výborne technicky aj príbehovo zvládnuté filmy.
Keď už ale chceš hľadať reálne stvárnený pobyt vo vesmíre, tak sa poobzeraj po filmoch ako Sunshine, Europa Report alebo Apollo 13.
Strašný offtopic ale o veddyho konšpiráciách sa aj tak nedá s ním normálne diskutovať
2001: Space Odyssey bolo strašne umelecké, vesmírne lode mi pripomínali americké futuristické letáky o prúdových autách z 50. rokov.
Pri Star Wars aj Star Trek vidieť, že sú to malé modely na paličkách.
Tým netvrdím, že sú to nejaké béčkové braky. Na svoju(a aj dnešnú dobu) to sú výborne technicky aj príbehovo zvládnuté filmy.
Keď už ale chceš hľadať reálne stvárnený pobyt vo vesmíre, tak sa poobzeraj po filmoch ako Sunshine, Europa Report alebo Apollo 13.
Strašný offtopic ale o veddyho konšpiráciách sa aj tak nedá s ním normálne diskutovať
Vdaka za tipy..
=================================================================
V roku 2004 Bush slúbiľ, že pôjdu znovu na Mesiac. Už je to 9. rokov, ale zatial nevydalo..
http://content.time.com/time/video/play ... bvidrecirc
=================================================================
V roku 2004 Bush slúbiľ, že pôjdu znovu na Mesiac. Už je to 9. rokov, ale zatial nevydalo..
http://content.time.com/time/video/play ... bvidrecirc
-
seth82
Darca
Vidím, že Bushovi nerozumie už ani človek, ktorý hovorí po anglicky. "No later than 2008, we will send a series of robotic missions to the lunar surface to research and prepare for future human exploration." Teda že vyšlú ROBOTICKÉ SONDY, ktoré majú postupne pripravovať NASA a USA na ďalšiu návštevu človeka. V čom teda nevydalo? Vieš, koľko sond a pokusov NASA od 2008 na Mesiaci spravila? Ladee, Orbiter, pokus s laserom a Internetom, dvojičky Grail, Artemis...
Proste čo budem trollovi ako ty vysvetľovať - USA bolo od roku 2008 na Mesiaci s robotickými misiami X-krát, zjavne ani nechápeš, o čo ide a skočil si na lep idiotovi z toho videa. Nik nehovoril o pristávaní ľudí, Bush hovoril o príprave na to.
Proste čo budem trollovi ako ty vysvetľovať - USA bolo od roku 2008 na Mesiaci s robotickými misiami X-krát, zjavne ani nechápeš, o čo ide a skočil si na lep idiotovi z toho videa. Nik nehovoril o pristávaní ľudí, Bush hovoril o príprave na to.