Nexus 5
Re: Nexus 5
No neviem, stale to je len maly objektiv, ziadny zoom, tlste to je strasne. Akoze pekne fotky to robi, ale hocijaky kompakt co nestoji 20€ spravi lepsie.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Na nexuse 4 ma strasne stve prehrievanie.. Uz pri miernom zatazeni v chrome sa podtaktuje na 1.3Ghz a grafika na 300 mhz.. 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak ta nokia je hruba, ale napr. Z1 robi uzasne fotky a co sa tyka hrubky je na tom ako Z
Aku mas HW reviziu ? Co som narychlo presiel fora tak vraj prve kusy sa viacej prehrievali. HW reviziu ti pise v bootloaderi. (Pri zapnuti musis podrzat vsetky tri tlacidla).MichalkoOo napísal:Na nexuse 4 ma strasne stve prehrievanie.. Uz pri miernom zatazeni v chrome sa podtaktuje na 1.3Ghz a grafika na 300 mhz..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
11, ale prehrievajú sa všetky
Ja nerozumiem, ako je možné, že môj Nexus 4 (v 4.3 aj 4.4) dosahuje podstatne nižšie skóre napríklad v Antutu oproti bratovej S3 so 4.1.2. Nie som benčmarko-honič, ale celkom ma to zaujíma, keďže by to mal byť lepší telefón. Grafika má podstatne vyššie skóre u mňa, ale CPU a RAM radikálne zaostávam.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zahrievanie....
tak samsung v benchmarkoch cheatuje, neviem ci aj pri s3, ale je to proste zbytocne nic nehovoriace cislo.
Po niekoľkých dňoch používania Nexusu 4 musím pochváliť to sklo, a celkovo rozmery. Drží sa to neskutočne pohodlne, a to sklo pôsobí perfektne. Na druhú stranu, o to viac sa bojím pádov. Každopádne, ak plast - tak matný, Nexus 5 teda dobrá voľba. Prípadne, "koža" na Note 3 tiež pôsobí skvelo na dotyk.
tak rovnocenne porovnanie N5 vs. G2 na ktore tak vsetci cakame pride este v novembri
G2 dostane 4.4
-
Arkaz
Addict
Je to jasne mojim favoritom sa stal G2
Jednoducho ten LG sa uz trosku spamatal =)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kto chce fotiť G2, zvyšok nexus 5..
-
guess.whoo
Redeemer
okrem ceny nevidim ziadny dovod kupovat radsej nexus 5 ako g2. ten dostane kitkat onedlho a vyhrava na celej ciare co sa tyka baterky aj fotaka, vnutro prakticky to iste a obal tiez
Toto ma trošku prekvapilo, ešte som nevidel aby nejaký mobil dopadol takto zle, jednak displej, ale aj tie hrany. Akoby to bolo vymodelované z cesta na perníky. Na druh stranu, je úctyhodné, že funguje.
PS: viem, že pri drop testoch ide z obrovskej časti o smolu/šťastie.
Dizajn sa mne paci viac na N5, tie leskle plasty vyzeraju tak lacne. A G2 mozno dostane 4.4, ale dalsi update buduci rok by som uz necakal. optimus G 4.4 nedostane a to je vlastne N4-ka. Neviem ci teraz maju vobec 4.3 alebo ci necakaju stale na 4.2.2 podla xda, cize asi sa nic od cias O2X nezmenilo.
opt g nie je n4, pozor 
g ma 32gb a foti ovela lepsie
// natacat droptest N5 priamo pred googlom
ma to styl
g ma 32gb a foti ovela lepsie
// natacat droptest N5 priamo pred googlom
Tak ale N4 bola zalozena na G, aj ked tam spravili par zmien.
-
DeFeAt
Medium Professional
ja zase nevidim dovod ist do N5
mam N4 a stve ma fotak a VYDRZ
jedna jedina vec co ma odradza na g2jke je, ze nema bezdrotove nabijanie -.-
mam N4 a stve ma fotak a VYDRZ
jedna jedina vec co ma odradza na g2jke je, ze nema bezdrotove nabijanie -.-