Problem s ryhlostou NTB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
troll11
Medium Expert
Medium Expert

Problem s ryhlostou NTB

Príspevok od používateľa troll11 »

Zdravim. Mam problem s ntb, konkretne s jeho rychlostou...

Takze pekne po poriadku: mal som trosku preruseny kabel s nabijackou, ntb sa mi vypol asi 2-3 krat za sebou v priebehu 20 minut, ked som ho zapol 4.krat nemohol nacitat (asi OS z biosu) vyhodilo mi modru obrazovku a nieco v zmysle ze som nainstaloval nejaky novy hardver or softer a ma s nim problem...ziaden soft. ani hard. som nenainstaloval, naposledy som robil program v c++ . Nic sa nedalo postlacal som vsetky mozne kombinacie a nic tak som ho resetol (v podstate to aj tak pisalo v tom chybovom hlaseni s modrou obr.)

Ked sa mi znova zapol tak nabehlo v podstate vsetko ako ma len s jednou malickostou: vsetko je asi 100* (neprehanam) pomalsie - od prehliadaca az po otvaranie obycajneho adresara (priecinku..). Je v podstate nepouzitelny. Uz som ho niekolko krat resetol a stale je pomaly..

Co to sposobuje ? Moze to byt nieco s tym c++?(naposledysom robil reťazce-pouziva sa tam kniznica STRING a ked sami zapina pc tak mi stale vyskoci chyb. hlasnie error nieco string bool type..to vyskakovalo ale aj predtym nvm ci to s tym suvisi..)

Nvm fakt co s tym a co je este horsie nie je to moj ntb :( musimho do 2 dni vratit. Ocakavam rady typu preinstalovat OS alebo ho nejak vycistit- len trebalo by to tak aby tam ostali subory dotycneho od ktoreho ho mam pozicany..Dakujem vsetkym ktori si to precitali a daju mi nejaku zmysluplnnu radu.. :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s ryhlostou NTB

Príspevok od používateľa audiotrack »

tým c++ to istotne nebude, ak ti hodilo blue screen, tak to bude nejaká hardwarova chyba. Škoda že nevieš presne čo tam písalo, ale počítam že niečo s ramkou. Možno sa ti odpálila zbernica, možno celá ramka. Skús pozreť v parametroch či ti nepíše menej ram ako by si mal mať. To by vysvetlovalo prečo ide tak pomaly
troll11
Medium Expert
Medium Expert

odveci kamo !!!:P ale dik za snahu :)
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Mozno v cudu HDD ;) neprehriava sa nejak viacej ako pred tym incidentom?
troll11
Medium Expert
Medium Expert

nie urcite sa nepriehrieva aj ked som mal uz aj take rady ze treba povysavat prach atd..ja sa skor obavam ci nieco neodpalilo aj ked teraz uz funguje bez problemov tak neviem..dokedy :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

njn HDD by mohol byť problém pri prerušovanom nabíjaní trpí najviac HDD, je možné, že sa na disku nachádzajú ''chybné sektory'' sprav ERROR scan a a pozri health status v HDTune
troll11
Medium Expert
Medium Expert

presiel som to Ccleanerom, Defragglerom,online scannerom a nainstaloval som najnovsi antivir.. a uz bezi ako po masle ;-)
Napísať odpoveď