HP Pavilion

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tyler91
King
King

HP Pavilion

Príspevok od používateľa tyler91 »

Caute,mam notas HP Pavilion G6,vlastnim ho 3 mesiace,dnes po tom ako som vypol hru tak notas cudne zahucal a vypol sa.Ak ho chcem znovu zapnut tak sa zapne,obrazovka nenabehne a po dvoch sekundach zase vypne.Kontrolka na nabijanie svieti.Overoval,som si zaruku na HP Care Pack,zaruku mam do Aprila pricom mi tam pise Úroveň služby: Std Office Hrs Std Office Days
Std Office Hrs Std Office Days
Global Coverage
Standard Material Handling
Standard Parts Logistics
Pickup by HP
Std Turn-Around
No Usage Limitation
HP Ships to Customer Site.
Ako mam ten notas reklamovat ? Nejaky navod ako to prebieha ?

Update: Skusil som vybrat bateriu a notas nabehol.Co teraz ? co to mohlo sposobit ?? Dat bateriu naspät ?
Lukkas
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: HP Pavilion

Príspevok od používateľa Lukkas »

Bateriu daj naspat, ak sa ti to prejavi znova reklamacia. Ale pred tym pozriet ci to nie je SW problem.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

otázka, isto sa NB vypol? nešiel len do režimu spánku ? je dosť možné, že sa len uspal a nevedel sa prebrať zo spánku :D (niektoré NB majú s tým problém, ak sa to nesprávne nastaví) to by mohol byť problém a aj dôvod, prečo po vybratí baterky PC nabehol
tyler91
King
King

Urcite bol vypnuty,ak by bol v rezime spanku tak by kontrolka blikala,ale bola vypnuta,no notas stale ide ako ma tak neviem co to mohlo sposobit.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

njn jedná sa isto o nejakú HW závadu, typol by som niečo s HDD radičom (mne presne toto robí HDD radič, ale keďže je to ojedinelé a nemám už záruku tak to neriešim), čo môže byť ale problém, že ak to pošleš na reklamačku, nemusí sa chyba objaviť a oni ti ho pošlú bez zistenej závady nas5, čiže ak sa to neopakuje častejšie, neurobíš s tým asi nič,
teoreticky, hoď health status a error scan z HDtune
skontroluj ešte aké sú teploty počas hrania, napr cez program everest, coretemp, a takisto môžeš spraviť test pamätí cez program memtest86+ (spustíš program, PC by sa malo reštartovať, budú tam behať písmenká a číselká, ty to necháš tak beťať asi 20-30 min a ak sa po 20-30 min zobrazia nejaké červené riadky je vada RAM, ak nie tak by mali byť RAM v poriadku, test sa vypína tuším cez F10 alebo ESC, tam je to napísané v rohu obrzovky)

pardon, oprava, u teba to skôr bude radič RAM, keďže ti nenabehne ani Bios, mne po páde nabehne bios a následne nevidí HDD pokým nevyberiem baterku, keďže u teba je to okamžité, tak by to mohla spôsobiť jedine RAM, CPU, GPU, MB
tyler91
King
King

No tak spustil som diagnostiku pamäti priamo vo Windows 7,ale ta ziadne problemy nezistila.Teploty CPU pri browsovani,zapnutej hudbe cca 43 stupnov a pri hrani narocnejsich hier cca 76 stupnov.
Win 7 64 bit,Intel Core i3 2330m 2.2Ghz,6GB RAM,Radeon 7670M.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to bude prvdepodobne čosi ako u mňa, raz za mesiac sa mi takto vypne, ale trvá to už dva roky a nezhoršuje sa to takže mi je to šuma-fuk, potestuj, či to bude ešte robiť ak to bude robiť a často tak reklamačka, ak nie, tak rátaj s tým, že sa to práve u nich nemusí prejaviť
tyler91
King
King

No stalo sa to v Sobotu a odvtedy sa to uz nezopakovalo,tak uvidime.Ty mas tiez HP? Takisto ti pomoze len vybratie baterie ?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ACER, ale jj vybratie baterky a nabíjačky, alebo vybratie druhého disku čo som si pridal do NB, bez neho mi to ide dobre, s ním to ide nanič, skúšal som aj iný disk a to isté, takže vada bude asi niekde v doske,/konektore disku,
Napísať odpoveď