Samsung Galaxy Note 3 VS Sony Xperia Z1

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Samsung Galaxy Note 3 VS Sony Xperia Z1

Príspevok od používateľa hezo »

A čo Nexus 5 ? :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem co si mal za kus ale z1 foti super
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tu je celkom detailne porovnanie note 3 vs xperia z1 vs g2:

http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_samsun ... w-1000.php

podla tohto clanku z1 robi najlepsie fotky za dobreho svetla, v ostatnych kategoriach jej to uz tak dobre neslo...
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Takže predal som Z1 a kupil som si Samsung Galaxy S4 Active. Nelutujem aj ked Snapdragon S4 pro je odost slabsi ako Snapdragon 800 ale uz po druhom dni nelutujem a ani nebudem. Nie som zarity Samsungista ale Sony Z1 je vazne naprd. Chvali sa 5" displejom a popri tom hlavne tlacitka su v displeji to znamena ze na vysku ti ihned zoberu 1cm a to si nerobim srandu. Pri telefone o velkosti Note 3 je mensi ako na S4 respektivne dokonca mensi ako na S3? Som to porovnaval a nerobim si srandu. Kto mi neveri tak nech si vyskusa. To ze je vodeodolny ma byt dovod na kupu? S4 active je tak isto a dokonca ma vyssiu certifikaciu voci prachu ako Z1 a to pri mensom tele. Je velka na pomer k displeju, tazka ale fakt dost(skuste ju 10minut drzat v ruke a nieco robit), ma neskutocne moc ostre hrany a po chvili to dost citit ako sa dost zarezava, slaba vydrz na baterii(S4 vydrzi rovnako dlho a ma 2600mAh vs 3000mAh), velmi slaby reproduktor a o vykone v sluchadlach ani nehovorim a to nepocuvam hudbu casto takze nie som narocny a to dokonca pridavaju k nej nejake super extra sluchadla a naozaj uplna slabota a vedel by som tych nedostatkov menovat vela. Takze moj nazor je ze Sony Z1 je sklamanie ako nie je to zly telefon ale ma Sony co este dohanat okrem dizajnu pretoze ten je naozaj pekny.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

S4 active vodeodolna? Ani z daleka. Precitaj ktorukolvek recenziu kazdy redaktor ju utopil . Sry ale to si siel z kaluze do blata.a navyse neuznaju reklamaciu lebo ho nemas davat do vody :D
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Ja nehladam telefon aby som sa s nim kupal ale aby nieco vydrzal a toto neni s kaluze do blata. Ked uz tak pises skusil si Z1 mat tyzden? Nie drzat v ruke od kamarata
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nekomentujem, hlavne je, ze ty si spokojny
ikony na displeji si pochvalujem a za senzorove by uz nemenil(nie to este hardwarove)je to neporovnatelne lepsi pocit v landscape mode ked si mas kde polozit prsty, ked si prsty polozim pri samsungu, palcom stlacam tlacitko späť :)
odolnost z1 vs s4 active tiez nekomentujem, rovno si si mal kupit cat b15, vtedy by som to pochopil
s4 a z1 ma rovnaky displej, to ze tam mas tlacitka..no a? tlacitka ti miznu
ja to vidim tak, ze si naslepo kupil z1, nevedel si aka je a ti proste nesadla a teraz vykrikujes do sveta, ze je to hnoj, pricom pravda je uplne inde
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Z1 som neskusil no mal som klasicke Zko a s istotou mozem povedat ze je lepsie ako s4 active. Ano ani ja nekupujem mt s vodeodolnostou aby som sa s nim kupal no ale ked uz to ma tak nech aj tak funguje. A nie ze sa v pohari vodi utopi. S4 active je premna jednoducho fail.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

vymenit z1 za s4 active, to da hodne odvahy, ale neviem kde si nechal pri rozhodnuti rozum..
Napísať odpoveď