Google+

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Google+

Príspevok od používateľa audiotrack »

google nedávno menil celý design, a okrem iného, pribudla aj možnosť hashtagov. Keď takýto tag použijete v texte, tak sa prerobí na takú záložku na ktorú sa dá kliknúť a ponúkne ďalšie príspevky s rovnakým hashtagom. Viď. obr:
plus.jpg
no a mňa by zaujímalo, či sa dá nejako odfiltrovať všetky príspevky s nejakým tagom. V poslednej dobe totiž môj google plus ovládli igag trápne "vtipy" a užitočné príspevky sa v tom totálne strácajú. Nechcem ignorovať celú osobu (vyradiť ju z kruhov) len nechcem aby sa mi zobrazovali príspevky čo majú v sebe #iGag. To sú príspevky posielané priamo z tej stránky cez nejaké rozhranie. Ludia to nehádžu na g+ sami (aspoň si myslím) a teda si asi ani neuvedomujú aký bordel tým robia ostatným. Je takéto čosi možné?

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2013, 10:41)
Dnes mi zrazu prestalo ísť g+. Presmeruje ma na stránku, že môj prehliadač nie je podporovaný (mám firefox) a mám si stiahnúť iný (v zozname je aj firefox). Mal som verziu 22, tak som aktualizoval na najnovšiu - 23. Stále to isté. Včera mi ešte išiel aj na tej 22 čo som mal. Vám ide?
Prílohy
plus.jpg
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepito25 »

Ahojte.

Ako to mate s Google plus dnes? Pouzivate? Ci ignorujete?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

používam, ale od začiatku čo som ho začal používať sa nič nezmenilo. Aktívnych tam mám 2 ľudí, ďalší 3 tam napíšu niečo sporadicky a zvyšok tvoria odbery kanálov ako youtube a podobne. Takže dosť nuda, prídem pozreť raz za týždeň a vybavené
mjz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mjz »

Pouzivam stale. Nemam tam sice nikoho z blizkych aktivnych ale popridaval som si ludi ktory prispievaju vecami o ktore sa zaujimam a este tie komunity su velmi super vec. Na g+ najdem obsah o ktory sa zaujimam, na fb vidim co maju nove moji znami.
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Opytal som sa preto, lebo to zatial nepouzivam a tak spontanne ma to napadlo.
Kedze nemam skusenost, nie som celkom v obraze.

Za fb nahradu nepotrebujem. Google plus by nou ani nebolo, co sa tyka interaktivity a mnozstva znamych.
A na veci, o ktore sa zaujimam, mam nastavene RSS.
Takze co ine by mi mal Google plus este ponuknut?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nič

...teda nič pokiaľ nemáš android. Inak sa dá s ním celkom dobre prepojiť (napríklad odfotíš fotku, a samé ju uploadne na g+ len potom odškrtneš či ju chceš zdielať verejne alebo nie a podobne takže tým získaš akýsi cloud na okamžité zálohovanie fotky hneď po odfotení a pod.)
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

:-) Tak potom je to ozaj na dve veci
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ja by som bol radsej, keby to nahradilo fb. Ale to sa nestane, skoda, ze to ludia tu nepouzivaju.
mjz
Medium Expert
Medium Expert

Pascalwb napísal:Ja by som bol radsej, keby to nahradilo fb. Ale to sa nestane, skoda, ze to ludia tu nepouzivaju.
Ak by to malo znamenat ze sa cely bordel z FB presunie na G+, tak chvalabohu ze to nepouzivaju :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

aky bordel?
ak mas bordel mozes si za to sam :D
nikto nekaze nikomu lajkovat skupiny len kvoli srandovnemu nazvu a citat potom tie spamy...skuste pomazat niektore skupiny, ci vas to bavi citat jeden prispevok 4x pod sebou od 4 roznych skupin?
mjz
Medium Expert
Medium Expert

Ja nemam na fb ani 50 priatelov a ani 50 lajknute stranky praveze. Svoju nastenku mam celkom cistu ale viem ze aky odpad sa na fb nachadza a podla mna by sa taky odpad uz nemal nachadzat nikde inde :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mjz napísal:
Ak by to malo znamenat ze sa cely bordel z FB presunie na G+, tak chvalabohu ze to nepouzivaju :D
práveže tým presunom by sa to zčasti vyfiltrovalo, lebo na g+ nie sú hry ktorých pozvánky na fb tvoria 90% spamu
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

CheZteR. No fb tam robi bordel aj sam, ze akoze niekto nieco likol a pritom to nieje pravda a potomne blbosti.
yankee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa yankee »

audiotrack napísal:nič

...teda nič pokiaľ nemáš android. Inak sa dá s ním celkom dobre prepojiť (napríklad odfotíš fotku, a samé ju uploadne na g+ len potom odškrtneš či ju chceš zdielať verejne alebo nie a podobne takže tým získaš akýsi cloud na okamžité zálohovanie fotky hneď po odfotení a pod.)
tato "featura" pre mna vobec nebola prinosom, dokonca som o tom dlho ani nevedel a dost ma nastvalo ze som po par mesiacoch nasiel na google plus fotky zo svojho telefonu aj ked neboli zdielane, mobil ma na to nijako neupozornil (jedine ak podmienkami, ktore sa zobrazuju pri aktualizacii aplikacii v telefone a ktore si odvtedy uz vzdy komplet citam), ja to vidim tak ze google nasilu nuti ludi pouzivat ich sluzby
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Neviem ci sa to tu uz spominalo, ale nejak omylom som dal zalohovat vsetky fotky na google+. Chcel by som ich odtial odstranit, ale neviem ako. Hromadne sa oznacit nedaju a po jdenej sa mi oznacovat nechce... A navyse... vidia tie fotky vsetci co ich mam vo svojich okruhoch, alebo tie fotografie vidim iba ja? Ked tie fotky odstranim, tak sa mi neodstrania z mobilu ze? Len z google+. Trochu blbe otazky, ale chcem ich cim skor dat prec. K+
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

yankee napísal:
tato "featura" pre mna vobec nebola prinosom, dokonca som o tom dlho ani nevedel a dost ma nastvalo ze som po par mesiacoch nasiel na google plus fotky zo svojho telefonu aj ked neboli zdielane, mobil ma na to nijako neupozornil (jedine ak podmienkami, ktore sa zobrazuju pri aktualizacii aplikacii v telefone a ktore si odvtedy uz vzdy komplet citam), ja to vidim tak ze google nasilu nuti ludi pouzivat ich sluzby
ako keby facebook nenanútil svoj messenger. Bez neho si na mobile správy neprečítaš a vždy ti to bude vyskakovať kým ho nenainštaluješ. Toto mi ako nanútenie nepríde, pretože je to funkcia ktorá sa dá vypnúť. Implicitne je ale zapnutá. Žiadne nútenie tam nevidím

minik460: vidíš ich iba ty, pokiaľ neodklikneš že ich chceš zdielať so svojími kruhmi. A odstránením sa neodstránia z mobilu, ale iba z g+. Hromadne by mali isť odstrániť tak, že si z menu vyberieš fotky a budú radené buď podľa albumu alebo dátumu. tak vpravo pri tlačítku zdielať je šípka, na ňu klik a vyber odstrániť do koša alebo tak nejak
yankee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa yankee »

ako keby facebook nenanútil svoj messenger. Bez neho si na mobile správy neprečítaš a vždy ti to bude vyskakovať kým ho nenainštaluješ. Toto mi ako nanútenie nepríde, pretože je to funkcia ktorá sa dá vypnúť. Implicitne je ale zapnutá. Žiadne nútenie tam nevidím
Prave preto ani FB messenger nepouzivam, ked som videl ku comu vsetkemu z telefonu "potrebuju" pristup vysral som sa na nich, postacujuca nahrada je trillian. FB ti aspon oznamuje ze si mas nieco nainstalovat, nie ako G plus bez ziadneho oznamenia hned uploaduje fotky sa mi zda moc. Nedavno som tiez videl clanok o tom ako google smeruje svoje sluzby k tomu aby pouzivatelia viac pouzivali prave google plus

Zober si menej zdatneho pouzivatela, ktory bol raz v zivote na google plus, jeho telefom mu tam hned zacne uploadovat fotky a on o tom ani nevie, mozeme si to porovnat s dropboxom, ktory teraz dava 25 GB pre pouzivatelov napr. HTC One S, ktore mam aj ja, pretoze nema slot pre SD kartu. Dropbox mi vzdy oznamoval ze chce nieco uploadovat, lebo defaultne je to na upload nastavene rovnako ako pri google plus, no google plus mi nezobrazil ani jednu notifikaciu alebo otazku ci nieco chcem uploadovat
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak to si si tam asi niečo nastavil keď si mal nový mobil a ani o tom nevieš, lebo ja si pamätám, že štandartne taký upload nerobil kým som si nenainštaloval google plus aplikáciu a potom po prvom odfotení fotky sa ma spýtal či to chcem používať
mjz
Medium Expert
Medium Expert

Ja som ten upload taktiez musel najprv potvrdit, este tak rok dozadu na starom mobile, a pred mesiacom na novom.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

audiotrack napísal: ako keby facebook nenanútil svoj messenger. Bez neho si na mobile správy neprečítaš a vždy ti to bude vyskakovať kým ho nenainštaluješ. Toto mi ako nanútenie nepríde, pretože je to funkcia ktorá sa dá vypnúť. Implicitne je ale zapnutá. Žiadne nútenie tam nevidím

minik460: vidíš ich iba ty, pokiaľ neodklikneš že ich chceš zdielať so svojími kruhmi. A odstránením sa neodstránia z mobilu, ale iba z g+. Hromadne by mali isť odstrániť tak, že si z menu vyberieš fotky a budú radené buď podľa albumu alebo dátumu. tak vpravo pri tlačítku zdielať je šípka, na ňu klik a vyber odstrániť do koša alebo tak nejak
bol by si taky dobry a popisal mi, kde sa dostanem k tomu nastaveniu aby som tie fotky videl len ja a nikto iny? budem ti velmi vdacny
Napísať odpoveď