Pokazený OS ?
Pokazený OS ?
Dobrý deň,
prišiel som domov zo školy a pri zapnutí NB mi vyskočila tabuľka (pridal som screen), klikol som na zrušiť a potom po 5 minútach CCA keď som si pustil hudbu, hru tak notebook zamrzol a vyhodilo nejaký text po anglicky z modrým pozadím. Následne sa reštartoval a hodilo ma to do boot menu. Potom som ja NB reštartoval a spustil sa s tým, že zas vyskočila tá tabuľka, dal som zrušiť potom išiel v pohode 3 hodinky a zas vyhodilo biely text s modrým pozadím. Proste nečakane sa to vypína niekedy ide aj 6 hodín v pohode. NB: Lenovo thinkpad e530.
Vopred ďakujem za každú odpoveď.
prišiel som domov zo školy a pri zapnutí NB mi vyskočila tabuľka (pridal som screen), klikol som na zrušiť a potom po 5 minútach CCA keď som si pustil hudbu, hru tak notebook zamrzol a vyhodilo nejaký text po anglicky z modrým pozadím. Následne sa reštartoval a hodilo ma to do boot menu. Potom som ja NB reštartoval a spustil sa s tým, že zas vyskočila tá tabuľka, dal som zrušiť potom išiel v pohode 3 hodinky a zas vyhodilo biely text s modrým pozadím. Proste nečakane sa to vypína niekedy ide aj 6 hodín v pohode. NB: Lenovo thinkpad e530.
Vopred ďakujem za každú odpoveď.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pokazený OS ?
tak si teraz ešte raz prečítaj čo sa tam píše a nepýtaj sa nás čo s tým, jasne stojí v texte, že je disk v prdeli, zálohuj čo sa dá a ak máš záruku šup na reklamáciu, ak nie tak objednaj nový disk, tento už melie z posledného a rátam, že do pár týždňov PC ani nezapneš
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2013, 16:43)
ale pre srandu, hoď sem screen z HDTune -> health status a error scan
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2013, 16:43)
ale pre srandu, hoď sem screen z HDTune -> health status a error scan
To je program, ktorý mám stiahnuť ?
-
hrban
Addict
jj názov programu je HD tune
a potom pošli screen z toho čo je zakrúžkované v prílohe
a potom pošli screen z toho čo je zakrúžkované v prílohe
Mám spustiť ten scan, že ?
-
hrban
Addict
jj, chvíľku to ale asi potrvá
-
hrban
Addict
njn a ešte k tomu screen z health, to netrvá nič
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2013, 20:22)
njn to nevyzerá pekne, ak máš záruku tak jednoznačne záruka, koľko má ten disk rokov/mesiacov ?
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2013, 20:22)
njn to nevyzerá pekne, ak máš záruku tak jednoznačne záruka, koľko má ten disk rokov/mesiacov ?
V decembri to bude rok.
vyzálohuj dáta a hybaj s ním na reklamáciu. umrie
-
hrban
Addict
tak to jednoznačne reklamuj, po roku sa takéto čosi nesmie stať, pravdepodobne sa jedná o výrobnú chybu a v tom prípade sa to bude šíriť rýchlejšie, ak máš kde zálohovať, zálohuj si foto, hudbu a všetko čo chceš a daj na reklamačku, toto musia uznať bez akýchkoľvek vykrúcačiek, a ak ho budeš dávať na reklamáciu, povedz, že sa ti okrem vady disku aj prehrieva, nech ho prečistia (nedáš za to nič a rok je akurát dosť času aby sa v chladiči nazbieral prach a bordel a začne sa prehrievať)
teda, môže sa to stať, ak ti NB opakovane padol počas kopírovania alebo si ho prenášal kým kopíroval alebo pozeral film v DVD/hd kvalite alebo ti opakovane vypadával prúd počas zápisu. ináč sa to tam nemá ako objaviť
teda, môže sa to stať, ak ti NB opakovane padol počas kopírovania alebo si ho prenášal kým kopíroval alebo pozeral film v DVD/hd kvalite alebo ti opakovane vypadával prúd počas zápisu. ináč sa to tam nemá ako objaviť
Také sa mi nič nestávalo čo si písal, musím ho zobrať teda na reklamáciu, ďakujem za rady.