Co na jazvy?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
elenan
Novice
Novice

Co na jazvy?

Príspevok od používateľa elenan »

Ahojte, nepoznate nieco dobre na jazvy? Mam na tvari (nose) jazvu z mikrodermabrazie, je 2,5 rocna, malinko vyvysena, hypertropicka, podlhovasta, ma asi 1,5 cm. Skusal som na nu pouzit silikonove maste, ale tie ju len zbytocne zhorsili. Nepoznate nieco co jazvy zabera?
Pripadne nie je niekto taky v blave, kto by to snad vedel napravit? Na dermatologmi som uz bol, vyskusal som co mi poradili, nepomohlo to, a na procedury po mikrodermabrazii uz ziadne nepojdem.

Dakujem :).
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Co na jazvy?

Príspevok od používateľa Innocence »

elenan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa elenan »

Diky :), ale tam sa spominaju hlavne tie silikonove maste, tie som uz pouzival, tie mi jazvy len zhorsili :/. Mikrodermabraziu a podobne som skusal, samotna mikrodermabrazia mi ju sposobila, za to nie som. Nepoznas prosim nieco ine?:)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Resurfacing
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ja používam Contractubex a hoja sa pekne, ale sú v podstate čerstvé, necelého pol roka, takže neviem, ako je to so staršími.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

aloe vera si skúšal ? doma máme rastlinu a vždy keď mám niečo porezané alebo odreté si odfaklím kus rastliny a potriem si to..dosť to urýchľuje hojenie a ranu to pekne sťahuje.. či ale pomôže aj tebe, neviem
Napísať odpoveď