Google Android OS
Re: Google Android OS
Co ma fakt sklamalo je, ze nebude kitkat na galaxy nexus. Suhlasim, ze vyvojova doba 18 mesiacov uz uplynula ale tak dajak si sami seru do huby. Vydaju kitkat, ktorym chcu riesit fragmentaciu androida, tak by hadam sami mali ist prikladom nie?
Problemom je ze vyrobca TI ktory dodal chip do Gnexusu: OMAP, uz dalej nie je aktivny na poli mobilnych zariadeni, to znamena ze chip v nasom telefone uz nie je podporovany. Tym padom Google nema potrebne ovladace pre telefon lebo chybaju binarky pre kernel.
Behom par dni vsak budu nove Romky na XDA-cku akurat uz to nebude oficialne.
Behom par dni vsak budu nove Romky na XDA-cku akurat uz to nebude oficialne.
Vyhovorky si vzdy najdu. Ale ako je mozne, ze na xda tie romky spravit vedia a google nie?
Neviem, ale asi kvoli tomu ze KitKat bezi na Linux 3.4 kerneli a kvoli chybajucim ovladacom nevediat dat novy kernel na GNexus.
Problem je ze vsetky ROMky su len modifikacie AOSP. A teraz uz GNexus nebude mat 4.4 AOSP cize je otazne v akom stave budu bezat 4.4 ROM-ky.
Problem je ze vsetky ROMky su len modifikacie AOSP. A teraz uz GNexus nebude mat 4.4 AOSP cize je otazne v akom stave budu bezat 4.4 ROM-ky.
Pre XSP uz maka/ju na porte KitKatu - https://plus.google.com/+BrinlyTaylor/posts/19gtSdHfZQT
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
aj vsetky HTC One telefony dostanu kitkat do 3 mesiacov, HTC ONE do 2 tyzdnov
Ale iba Google edícia dostane do 2 týždňov.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
4.4 na nexuse 4 je paráda 
Lebo na xda pouzivaju vselijake hacky, a obkluky a podobne aby to fungovalo. Mam O2X to ma tegru. A tam sa este pri ics cakalo na ovladace. Inac boli romky bez hw akceleracie. Teraz aj 4.3 bezi stale na tych istych driveroch, ale proste neni to take ciste ako keby to bolo nato priamo robene.Pnr napísal:Vyhovorky si vzdy najdu. Ale ako je mozne, ze na xda tie romky spravit vedia a google nie?
Ako dať Wildfire S do pôvodných nastavení, ak sa to nedá cez menu? Telefón mi padol a zblbol dotyk natoľko, že sa nedá vojsť do menu. Nejako cez PC sa to dá? Alebo preflashovať podobne ako iPhone?
-
guess.whoo
Redeemer
http://www.hard-reset.com/htc-wildfire- ... reset.html
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2013, 22:17)
bol si o sekundu rychlejsi
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2013, 22:17)
bol si o sekundu rychlejsi
-
chlapec10
Addict
viete odporucit nejaky backup program ktory mi zalohuje vsetko, chcem totiz factory resetnut telefon, lebo uz ide pomaly, a nechcem prist o app data a vsetko manualne potom reinstalovat
Dik
Dik
Ja používam Titanium backup, no neviem ako to funguje bez rootu.
-
chlapec10
Addict
root mam..... a pouzivas PRO ci normal?
Mám pro verziu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Na zálohu aplikácii je dobrá appka helium, funguje aj bez rootu 
Funguje Vám vyhľadávanie mobilu cez Google Správcu zariadenia?
https://www.google.com/android/devicemanager
Som to našiel asi pred 2 týždňami v tomto článku:
http://www.svetandroida.cz/jak-najit-zt ... vod-201310
Dnes ráno som nevedel nájsť mobil, hneď som si spomenul, že skúsim využiť túto službu, pretože som si ju povolil. Problém však bol, že nikdy zo základnej stránky googla sa neviete preklikať na túto stránku, musel som si rýchlo spomenúť na článok, v ktorom o ňom písali a tam kliknúť na link. Mobil mi pekne lokalizovalo, ostal v aute na parkovisku. Dal som pre istotu aj zapnúť zvonenie.. a šiel do auta. Len som ho odomkol, už som mobil počuť vyzváňať. Ok, prišiel som do kanclíku, opäť som si to dal skontrolovať, mobil bol už pri mne.
Lenže poobede sme sa bavili s kolegom, čo sa mi stalo, chcel som mu ukázať ten blbý systém, že pokiaľ neviete presnú adresu stránky, že si mobil cez google nenájdete.. lenže problém nastal, že mi mobil vôbec nechcelo nájsť, vypísalo: "Poloha nie je k dispozícii
Dátum posledného použitia: 12. novembra 2013". Skúsil som dať zvoniť, ale nič. Teraz som prišiel domov a opäť nič, tak ma zaujíma, či majú len výpadok služby a nefunguje to nikomu alebo to nejde iba mne?
https://www.google.com/android/devicemanager
Som to našiel asi pred 2 týždňami v tomto článku:
http://www.svetandroida.cz/jak-najit-zt ... vod-201310
Dnes ráno som nevedel nájsť mobil, hneď som si spomenul, že skúsim využiť túto službu, pretože som si ju povolil. Problém však bol, že nikdy zo základnej stránky googla sa neviete preklikať na túto stránku, musel som si rýchlo spomenúť na článok, v ktorom o ňom písali a tam kliknúť na link. Mobil mi pekne lokalizovalo, ostal v aute na parkovisku. Dal som pre istotu aj zapnúť zvonenie.. a šiel do auta. Len som ho odomkol, už som mobil počuť vyzváňať. Ok, prišiel som do kanclíku, opäť som si to dal skontrolovať, mobil bol už pri mne.
Lenže poobede sme sa bavili s kolegom, čo sa mi stalo, chcel som mu ukázať ten blbý systém, že pokiaľ neviete presnú adresu stránky, že si mobil cez google nenájdete.. lenže problém nastal, že mi mobil vôbec nechcelo nájsť, vypísalo: "Poloha nie je k dispozícii
Dátum posledného použitia: 12. novembra 2013". Skúsil som dať zvoniť, ale nič. Teraz som prišiel domov a opäť nič, tak ma zaujíma, či majú len výpadok služby a nefunguje to nikomu alebo to nejde iba mne?
prekliknes sa na neho cez ikonku ozubeneho kolesa pod svojim avatarom v play store.
Mne telefon zobrazilo. Nedaval som ani vyhladavat, lokalitu dalo samo.
Mne telefon zobrazilo. Nedaval som ani vyhladavat, lokalitu dalo samo.
Aha, tam som to neskúšal hľadať.. ale už som asi aj prišiel na príčinu, prečo to nefungovalo. Mobil som dlhšiu dobu nepoužil a tak bol v nejakom spánku odpojený od Internetu.. čiže sa s ním Google nevedel spojiť. Začal mi zvoniť až po nejakých 10min, kedy asi kontroloval poštu alebo čo. Čiže pred použitím tejto služby si mobil budem musieť prebudiť prezvonením a následne vyskúšať získanie polohy.