internat v bratislave
internat v bratislave
poradíte prosím nejaký schopný (to bude asi ťažké) internát v Bratislave, blízko centra kde sú aj samostatné- jednolôžkové izby (teda pre jedného) aj s vlastnou kúpeľňou- t.j. že bude k izbe kúpeľňa s WC v ktorú budem používať iba ja... Prešiel som ich veľa ale ani v jednom sa nepíše- aspoň som nevidel, či je k izbe pre jedného aj vlastná kúpeľňa, takže potrebujem poradiť zo skúsenosti
ďakujem
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: internat v bratislave
a ty si myslis, ze dostanes intrak, na ktory ukazes prstom?
ziadny taky internat nieje.
Najprv si ujasni rozdiel medzi intrákom a hotelom..
ty v podstate hladas podnajom 
este je skoro. po prvych zapoctovych pisomkach mozno, ale cez skuskove urcite, zacnu ludia odchadzat a mozno ta daju byvat sameho na dvojku.
V poradovníkoch čakajú stovky ľudí, dopyt mnohonásobne prevyšuje ponuku, obzvlášť pri takýchto dobrých izbách, takže je to dosť nereálne.jackb napísal:este je skoro. po prvych zapoctovych pisomkach mozno, ale cez skuskove urcite, zacnu ludia odchadzat a mozno ta daju byvat sameho na dvojku.
Nebudem sa tajit tym ze si ma brutalne pobavilkerefáček napísal:poradíte prosím nejaký schopný (to bude asi ťažké) internát v Bratislave, blízko centra kde sú aj samostatné- jednolôžkové izby (teda pre jedného) aj s vlastnou kúpeľňou- t.j. že bude k izbe kúpeľňa s WC v ktorú budem používať iba ja... Prešiel som ich veľa ale ani v jednom sa nepíše- aspoň som nevidel, či je k izbe pre jedného aj vlastná kúpeľňa, takže potrebujem poradiť zo skúsenostiďakujem
Ty si s prepacenim odkial dosiel
Nehladas aj skolu kde budes iba ty, ucitelia budu iba pre teba, v kantine budes mat VIP lounge a bude chodit kyvadlova doprava iba pre teba?
-
zdravotnik
Light Professional
Ešte čakám, že má cenovú predstavu do 75EUR za mesiac 
Cosi a este bude platit neeee? 
Prosim ta, co take studujes, ze musis byvat sam?
To je chyba, tam má byť 26.70 Euro /mesiac. Ako si to dovoľujú?!Jednolôžková izba * 26.70 Euro /noc