Auto európy spoločenská hra
Auto európy spoločenská hra
Čfte.. možno to tu píšem ako úplnú blbosť ale ak by niekto z vás náhodou mal túto hru tak vás prosím, či by ste mi nemohli napísať celý obsah kartičky Lamborghini (stratil som ju).
Ďakujem veľmi PEKNE !
Ďakujem veľmi PEKNE !
Re: Auto európy spoločenská hra
Zdravím ... Nemohol by mi niekto preskenovať pravidlá hry lebo som ich niekde stratil Ďakujem 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Mozem skusit dnes vecer, ak pojdem pozriet priatelkinych rodicov. Tam hru mame.
Ale neslubujem.
Oukey Ďakujem každá snaha sa cení 
Ahojte potrebovala by som plán na hru auto Európa stratila som návod mohol by mi ho niekto poslať ? 
Ahojte prosím nepošlete mi pravidlá hry moja sestra stratila pravidlá a teraz neviem ako presne rozdeliť peniaze.
Email [email protected]
Ďakujem
Email [email protected]
Ďakujem
Poslali by ste prosim niekto tie pravidla
dakujem
Ahojte,
ma niekto este original verziu hry a bol by ochotny ju nafotit? Dnes je dostat uz len zjednodusena verzia, ja by som si rad pripomenul povodnu, z ktorej je aj karticka Lamborghini vyssie. Original verzia od novej sa da jednoducho odlisit aj tak ze v original verzii su aj bankovky s hodnotou 50
Dakujem
ma niekto este original verziu hry a bol by ochotny ju nafotit? Dnes je dostat uz len zjednodusena verzia, ja by som si rad pripomenul povodnu, z ktorej je aj karticka Lamborghini vyssie. Original verzia od novej sa da jednoducho odlisit aj tak ze v original verzii su aj bankovky s hodnotou 50
Dakujem