Battlefield 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa hezo »

ok, mam mikrak, mam elektrinu :D aky TS si mam downloadnut ?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ten fix sice zapne podporu PCI-E v OS, ale kedze mam C1 reviziu tak mne to robi BSOD po zapnuti.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

A CPU mas na 100% ked GPU idu len na tych 70 a nieco? Ak ide aj CPU na nizsie a je vsetko OK myslim, ze neni dovod hladat silou mocou problem.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Cpu vsetkych 12 threadov priemer 65%
Dedomil
King
King

Myslim, ze to skor bude zlou optimalizaciou. Ani ja nemam 100% a to mam o dost slabsi stroj.
Dedomil
King
King

Momentalne v TDM mode ukazuje CPU max okolo 75% a GPU do 93%.
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Chlad »

Neviem no, ale 99 percent cpu využitie mi príde čudne, najviac čo som mal bolo 89 percent, myslím, že ak by bolo 95+ mrzol by systém, takže niekto tu odrbáva . Jednoducho cpu nikdy nemôže byť plne využité, inač by system mrzol . Nie je využitie ako využitie .
hezo
Darca
Darca

Ten patch co ma fixnut bugy v BF4 ma aj nejaky datum ? Posledne hry mi bfko vypiše ze program prestal pracovat ... :roll:
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

Hm mne to vypíše raz za deň, aj to pri načítaní mapy . Aktualizácia možno o mesiac +neskôr, mám pocit, ako keby to len rýchlo zaplátali aby mohli pustiť hru do obehu, lebo onedlho púšťajú druhú, tak aby neboli dve naraz tak bf 4 spustili skôr ako stihli poriadne optimalizovať .

Pozrite si toto :) http://battlelog.battlefield.com/bf4/cs ... 897048593/
hezo
Darca
Darca

mesiac ? to je trochu dlhá doba, mám chuť niekoho roztrhať za toto. Na jednej strane ma hra baví viac ako trojka a na druhej strane mam chut si uz od nich nic nekupit ... podla by ten patch mal prist ovela skor, problemy nema par ludi ale dost velka skupina z celeho sveta .. napr. aj taky games.cz odklada recenziu len koli tomu ze im to dobre nešlape ... ach

čo sa tyka vlastneho servra, s platenim slotu mesacne nemam problem :) pripajam sa dopíšte ma
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

No neviem, myslím, že takto to bolo i s bf 3, mňa naštvali ak mi nešla spustiť beta a po všetkom pomohlo až service pack 1 na win 7 .

Dopísal som ;)
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Mne pomaha restart kazde 3-4 hry, neuvolnuje sa tusim dobre pamat a restart to vyriesi.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

No ja mam osobne odohratych najakych 26 hodin online, a zatial som "BF4 has stopped working" mal iba asi 4 krat celkovo, vacsinou na konci hry ked som sa alt tabol. Mam AMD FX-8350, HD7970 3GB, 8 GB RAM a Win 8.1. Mal som predtym aj Win7, na ktorom som to hraval a tam mi to tiez nejak extra nepadalo. Jedine crashe, ktore zazivam, su pady serverov, ktore by mali byt "vyriesene", ale nie su.

Ja mam skor problemy s micro stutteringom na niektorych mapach, pricom som sledoval aj FPS v niekolkych hrach (vzdy som mal nad 60, avg 75+ pri vsetkom na high). Nerozumiem tomu.. Je to mozno sposobene tymi serverami, ale napr. na Siege of Shanghai mam na Domination tento problem. Nemam problem ked padne budova ani nic podobne, aj ked je to evidentne vacsi problem (tato budova ked padne tak zleti polke serveru hra).

Dufam, ze to patch v blizkej dobe vyriesi. Zatial je to ale celkom podareny release na standardy DICE, aspon sa snazia vyriesit tie problemy co najskor. Urcite to nie je easy zmanagovat to ked sa snazi hrat naraz neviem kolko x ludi.
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

matki napísal:Mne pomaha restart kazde 3-4 hry, neuvolnuje sa tusim dobre pamat a restart to vyriesi.
Presne tento problém má i brat, nič nepomôže len rr pc a to má 16 GB ram...
Slayter napísal:No ja mam osobne odohratych najakych 26 hodin online, a zatial som "BF4 has stopped working" mal iba asi 4 krat celkovo, vacsinou na konci hry ked som sa alt tabol. Mam AMD FX-8350, HD7970 3GB, 8 GB RAM a Win 8.1. Mal som predtym aj Win7, na ktorom som to hraval a tam mi to tiez nejak extra nepadalo. Jedine crashe, ktore zazivam, su pady serverov, ktore by mali byt "vyriesene", ale nie su.

Ja mam skor problemy s micro stutteringom na niektorych mapach, pricom som sledoval aj FPS v niekolkych hrach (vzdy som mal nad 60, avg 75+ pri vsetkom na high). Nerozumiem tomu.. Je to mozno sposobene tymi serverami, ale napr. na Siege of Shanghai mam na Domination tento problem. Nemam problem ked padne budova ani nic podobne, aj ked je to evidentne vacsi problem (tato budova ked padne tak zleti polke serveru hra).

Dufam, ze to patch v blizkej dobe vyriesi. Zatial je to ale celkom podareny release na standardy DICE, aspon sa snazia vyriesit tie problemy co najskor. Urcite to nie je easy zmanagovat to ked sa snazi hrat naraz neviem kolko x ludi.
Oni to zoptimalizáciu tak ako i bf 3, ja som nechcel hned kupvoat bf 4 ale kalendar a obal kovovy ma nalakal :) vedel som že to bude mať chyby ale i tak je to hra bez chyby :D
Skilex2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Skilex2 »

Slayter napísal:No ja mam osobne odohratych najakych 26 hodin online, a zatial som "BF4 has stopped working" mal iba asi 4 krat celkovo, vacsinou na konci hry ked som sa alt tabol. Mam AMD FX-8350, HD7970 3GB, 8 GB RAM a Win 8.1. Mal som predtym aj Win7, na ktorom som to hraval a tam mi to tiez nejak extra nepadalo. Jedine crashe, ktore zazivam, su pady serverov, ktore by mali byt "vyriesene", ale nie su.

to je iny pocitac osem jadro 8gb ram a 3gb grafika . to si podnikatel ci tvoj ocko?
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

Skilex2 napísal:
to je iny pocitac osem jadro 8gb ram a 3gb grafika . to si podnikatel ci tvoj ocko?
asi sa v tom moc nevyznáš, či? :D
Skilex2
Zablokovaný
Zablokovaný

ako pravda nevyznam ale je to delo
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

nepotrebuješ tatka podnikateľa aby si si to kúpil, poskladáš to do 500-600 eur
Skilex2
Zablokovaný
Zablokovaný

iba tolko? to keby som predal moj mobil a telku a dobre sa ucil tak si to kupim.ale to mi nedovolia fotrovci
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Do 500 eur zase nie, ale nemam otca podnikatela, nemam 13 rokov, cize som regulerne pracujuci student :D
Napísať odpoveď