Battlefield 4
Re: Battlefield 4
ok, mam mikrak, mam elektrinu
aky TS si mam downloadnut ?
-
xH4wK
Ten fix sice zapne podporu PCI-E v OS, ale kedze mam C1 reviziu tak mne to robi BSOD po zapnuti.
A CPU mas na 100% ked GPU idu len na tych 70 a nieco? Ak ide aj CPU na nizsie a je vsetko OK myslim, ze neni dovod hladat silou mocou problem.
Myslim, ze to skor bude zlou optimalizaciou. Ani ja nemam 100% a to mam o dost slabsi stroj.
Momentalne v TDM mode ukazuje CPU max okolo 75% a GPU do 93%.
Neviem no, ale 99 percent cpu využitie mi príde čudne, najviac čo som mal bolo 89 percent, myslím, že ak by bolo 95+ mrzol by systém, takže niekto tu odrbáva . Jednoducho cpu nikdy nemôže byť plne využité, inač by system mrzol . Nie je využitie ako využitie .
Ten patch co ma fixnut bugy v BF4 ma aj nejaky datum ? Posledne hry mi bfko vypiše ze program prestal pracovat ... 
Hm mne to vypíše raz za deň, aj to pri načítaní mapy . Aktualizácia možno o mesiac +neskôr, mám pocit, ako keby to len rýchlo zaplátali aby mohli pustiť hru do obehu, lebo onedlho púšťajú druhú, tak aby neboli dve naraz tak bf 4 spustili skôr ako stihli poriadne optimalizovať .
Pozrite si toto
http://battlelog.battlefield.com/bf4/cs ... 897048593/
Pozrite si toto
mesiac ? to je trochu dlhá doba, mám chuť niekoho roztrhať za toto. Na jednej strane ma hra baví viac ako trojka a na druhej strane mam chut si uz od nich nic nekupit ... podla by ten patch mal prist ovela skor, problemy nema par ludi ale dost velka skupina z celeho sveta .. napr. aj taky games.cz odklada recenziu len koli tomu ze im to dobre nešlape ... ach
čo sa tyka vlastneho servra, s platenim slotu mesacne nemam problem
pripajam sa dopíšte ma
čo sa tyka vlastneho servra, s platenim slotu mesacne nemam problem
No neviem, myslím, že takto to bolo i s bf 3, mňa naštvali ak mi nešla spustiť beta a po všetkom pomohlo až service pack 1 na win 7 .
Dopísal som
Dopísal som
Mne pomaha restart kazde 3-4 hry, neuvolnuje sa tusim dobre pamat a restart to vyriesi.
No ja mam osobne odohratych najakych 26 hodin online, a zatial som "BF4 has stopped working" mal iba asi 4 krat celkovo, vacsinou na konci hry ked som sa alt tabol. Mam AMD FX-8350, HD7970 3GB, 8 GB RAM a Win 8.1. Mal som predtym aj Win7, na ktorom som to hraval a tam mi to tiez nejak extra nepadalo. Jedine crashe, ktore zazivam, su pady serverov, ktore by mali byt "vyriesene", ale nie su.
Ja mam skor problemy s micro stutteringom na niektorych mapach, pricom som sledoval aj FPS v niekolkych hrach (vzdy som mal nad 60, avg 75+ pri vsetkom na high). Nerozumiem tomu.. Je to mozno sposobene tymi serverami, ale napr. na Siege of Shanghai mam na Domination tento problem. Nemam problem ked padne budova ani nic podobne, aj ked je to evidentne vacsi problem (tato budova ked padne tak zleti polke serveru hra).
Dufam, ze to patch v blizkej dobe vyriesi. Zatial je to ale celkom podareny release na standardy DICE, aspon sa snazia vyriesit tie problemy co najskor. Urcite to nie je easy zmanagovat to ked sa snazi hrat naraz neviem kolko x ludi.
Ja mam skor problemy s micro stutteringom na niektorych mapach, pricom som sledoval aj FPS v niekolkych hrach (vzdy som mal nad 60, avg 75+ pri vsetkom na high). Nerozumiem tomu.. Je to mozno sposobene tymi serverami, ale napr. na Siege of Shanghai mam na Domination tento problem. Nemam problem ked padne budova ani nic podobne, aj ked je to evidentne vacsi problem (tato budova ked padne tak zleti polke serveru hra).
Dufam, ze to patch v blizkej dobe vyriesi. Zatial je to ale celkom podareny release na standardy DICE, aspon sa snazia vyriesit tie problemy co najskor. Urcite to nie je easy zmanagovat to ked sa snazi hrat naraz neviem kolko x ludi.
Presne tento problém má i brat, nič nepomôže len rr pc a to má 16 GB ram...matki napísal:Mne pomaha restart kazde 3-4 hry, neuvolnuje sa tusim dobre pamat a restart to vyriesi.
Oni to zoptimalizáciu tak ako i bf 3, ja som nechcel hned kupvoat bf 4 ale kalendar a obal kovovy ma nalakalSlayter napísal:No ja mam osobne odohratych najakych 26 hodin online, a zatial som "BF4 has stopped working" mal iba asi 4 krat celkovo, vacsinou na konci hry ked som sa alt tabol. Mam AMD FX-8350, HD7970 3GB, 8 GB RAM a Win 8.1. Mal som predtym aj Win7, na ktorom som to hraval a tam mi to tiez nejak extra nepadalo. Jedine crashe, ktore zazivam, su pady serverov, ktore by mali byt "vyriesene", ale nie su.
to je iny pocitac osem jadro 8gb ram a 3gb grafika . to si podnikatel ci tvoj ocko?Slayter napísal:No ja mam osobne odohratych najakych 26 hodin online, a zatial som "BF4 has stopped working" mal iba asi 4 krat celkovo, vacsinou na konci hry ked som sa alt tabol. Mam AMD FX-8350, HD7970 3GB, 8 GB RAM a Win 8.1. Mal som predtym aj Win7, na ktorom som to hraval a tam mi to tiez nejak extra nepadalo. Jedine crashe, ktore zazivam, su pady serverov, ktore by mali byt "vyriesene", ale nie su.
asi sa v tom moc nevyznáš, či?Skilex2 napísal:
to je iny pocitac osem jadro 8gb ram a 3gb grafika . to si podnikatel ci tvoj ocko?
ako pravda nevyznam ale je to delo
nepotrebuješ tatka podnikateľa aby si si to kúpil, poskladáš to do 500-600 eur
iba tolko? to keby som predal moj mobil a telku a dobre sa ucil tak si to kupim.ale to mi nedovolia fotrovci
Do 500 eur zase nie, ale nemam otca podnikatela, nemam 13 rokov, cize som regulerne pracujuci student