utorrent zrýchlenie
utorrent zrýchlenie
Zdravím mám program torrent a raz som stahoval jednu vec išla dosť rychlo a teraz to ide strašne pomaličky poradíte ako by som to zvýšil alebo nejaký sposob prosím? Odmením karmou
Re: utorrent zrýchlenie
malo seederov?
Ano tak sa to da asi povedať sa mi to stahuje strasne pomaly
Ked ti nema kto posielat, tak nemozes mat velku rychlost.
Nechápem čo mi nikto nemá posielať teda čo mi neposiela?
čo tým myslíš to je lepšie ako uptorrent?
poslal ti odkaz ako funguje bittorent sieť, pretože zjavne o tom nemáš ani potuchu. V skratke, ak málo ludí súbor zdiela, tak je rýchlosť pomalá. Ak sa viac ludí pripojí čo daný súbor zdielajú, tak rychlosť bude vyššia
Aha takže je to tým ak ten súbor ktorý stahujem stahuje vela ludí je rýchla ak nie tak je pomalá dobre tomu chápem?
seeder - človek čo má súbor stiahnutý a tak súbor iba odosiela
leecher - človek ktorý sťahuje
čiže čím viac seederov, tým vyššia pravdepodobnosť lepšej rýchlosti. Čím menej, tak naopak. Počet seederov sa neustále mení
leecher - človek ktorý sťahuje
čiže čím viac seederov, tým vyššia pravdepodobnosť lepšej rýchlosti. Čím menej, tak naopak. Počet seederov sa neustále mení
Aha lebo raz som niečo stahoval šlo to dosť rýchlo a teraz neviem kedy som chcel stahovať WOW a strašne to šlo pomaly 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Tak si to WOW kúp a nebudeš mať problém 
zeby dalsi 14 rocny chytrolin co ani nevie co robi? a ak mu zaklopu na dvere z protipirackej tak bude tvrdit ze sak on nic nikomu nedaval 
už ho nepotrebujem ale ked chcme ine veci stahovať tak strašne pomale ale no skusim 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
iné hry* 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ešte lepšie, skočil si zo 40€ krádeže na 1000€ 
Okamžite zmaž všetok warez z PC, inak ťa nahlásim a príde kontrola!! Nieje to sranda, obrovská pokuta / basa ak tam toho nájdu viac. Rodičia sa nepotešia
Okamžite zmaž všetok warez z PC, inak ťa nahlásim a príde kontrola!! Nieje to sranda, obrovská pokuta / basa ak tam toho nájdu viac. Rodičia sa nepotešia
mažem mažem...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
OK, napíšem im tam email že už tá kontrola už neplatí.. Ale je možné že si to neprečítajú takže radšej buď pripravený a bez warezu
OK mažem