sms od 323
-
Ryan Giggs
VIP
Re: sms od 323
Mobilny operator je niečo celkom ine. A hlavne tam to uvedene v zmluve maš a zrušiť to môžeš kedykoľvek. To je tak, ľudia nečitaju čo podpisuju. Ty si exemplarny priklad.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mne sa toto tiez stalo co audiotrackovi
a v zmluve to neni 
-
Ryan Giggs
VIP
Ale no, nevrav...
Samozrejme že je a byť musi. Existuje totiž jeden taky zakon, ktory sa vola Zakon o ochrane osobnych udajov.
Samozrejme že je a byť musi. Existuje totiž jeden taky zakon, ktory sa vola Zakon o ochrane osobnych udajov.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tu máš zmluvu, môžeš si ju prečítať. A mám tam jasne zaškrtnuté, že nesúhlasím so zasielaním tých správ. Napriek tomu mi chodí každý mesiac sms správa, že faktúra v takej a takej výške bola uhradená z môjho účtu. To znamená, že:Ryan Giggs napísal:Ale no, nevrav...
a) serú na to že nesúhlasím
b) nespadá to do toho bodu, a teda to v zmluve nie je nikde uvedené
tá zmluva z allianzu je dlhšia, na pár strán ale tiež som ju teraz celú čítal a nikde to nie je písané že mi môže prísť sms. Ak chceš, naskenujem ti aj tú
-
Ryan Giggs
VIP
Tak vidis ze to tam je. To ze to ignoruju je vec druha.
A co sa tyka Allianzu, tiez to bude niekde zasifrovane v podobnej podobe. A ked uz nie priamo v zmluve tak niekde inde (napr. na webe, v obchodnych podmienkach...) to oznamene byt musi. Ked je raz na to zakon, tak to inak nejde.
A co sa tyka Allianzu, tiez to bude niekde zasifrovane v podobnej podobe. A ked uz nie priamo v zmluve tak niekde inde (napr. na webe, v obchodnych podmienkach...) to oznamene byt musi. Ked je raz na to zakon, tak to inak nejde.