Tipovanie
-
32jojo32
Tipovanie
Ahojte. Stávkujete a chcete si zarobiť? Hľadám ľudí, ktorý by chceli výherné tipy. No vlastne zle som to napísal nie výherné. Nie každý tip vyhrá ale úspešnosť tipov je 80 percent. Na každý deň by bol kurz 2. Chcem kúpiť tipy od profesionálneho anglického bookmakera. Lenže tipy aj niečo stoja a preto hľadám ľudí, ktorý by sa so mnou na to zložili. Čím viac nás bude tým menšia cena tipov. Predplatné je na mesiac. Môžem vám zaručiť ziskovosť ale musíte podávať stále za konštantnú sumu. Ak máte záujem napíšte mi SS a dohodneme sa. 
Re: Tipovanie
Tipovanie - hádanie. Nikto ti nevie zaručiť zisk 
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2013, 13:07)
Teda pokiaľ nespravíme dáku zmluvičku, kde budú jasné podmienky na "odškodnenie" v príapde neúspešného mesiaca ... ale takto si to asi ty nepredstavuješ ..však ?
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2013, 13:07)
Teda pokiaľ nespravíme dáku zmluvičku, kde budú jasné podmienky na "odškodnenie" v príapde neúspešného mesiaca ... ale takto si to asi ty nepredstavuješ ..však ?
-
32jojo32
Ja nevravím, že je to 100 percentné. Ale podľa štatistík je to cca. 80 percent niekedy menej. Však jasné, že je to aj trochu hádanie ale keď sa tomu venuješ dá sa to.
Zmluvičku ti ale bohužiaľ nemôžem spraviť. Ale tie tipy ti viem zaručiť. 
Tak ked mas taku uspesnost, tak si pozicaj tisice eur a podaj to za tie peniaze, urcite sa ti to oplati.
-
32jojo32
Ach. Ja nemám takú úspešnosť a ani nebudem mať. Je to proste len kúpenie VIP a jedného bookmakera...
Veď ti to test píše. Keď má takú úspešnosť, tak si požičaj peniaze a kúp si ho sám. Investícia sa ti predsa vráti.
nick sedi "maly" jojo...