Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Vie niekto o aplikácii ktorá vytvorí nový priečinok a pomenujem si ho napr: Hry a nahádžem si tam hry? Vopred dík a K+.
na to nepotrebujes aplikaciu...
http://www.youtube.com/watch?v=XO0SL52p_nA 0:50|HoJo| napísal:Vie niekto o aplikácii ktorá vytvorí nový priečinok a pomenujem si ho napr: Hry a nahádžem si tam hry? Vopred dík a K+.
kerefáček napísal:neviem iste ale ACEplayer je tuším HD... ale ak si dáš video normálne do zložky video v iphone, tak ti to prehrá takú kvalitu aká je a zadarmo (ak ti to ako mnoho ľuďom nejde- vložiť video do iphonu bez appky, tak si nájdi svoje video, daj si ho cez do mp4 formátu, daj pravé tlačidlo a otvoriť v programe- vyber iTunes- otvorí sa ti to video v iTunes okne, vypni video, daj si svoj iPhone, tam v zložkách kde si synchronizuješ hudbu, appky, a pod. nájdi zložku Filmy- tam budeš mať svoje video- zaškrtni ho- daj Synchronizovať- nič iné nepotrebuješ![]()
praveze sa chcem vyhnut tomu konvertovaniu do mp4
čo som ja skúšal tak avi a mkv a .... ti iPhone neprehrá+ aj keď máš Avi prehrávač, tak zase to nebude HD...
Shwollo: Ďakujem.
uz som to vyriesil programom playable, prehra v pohodekerefáček napísal:čo som ja skúšal tak avi a mkv a .... ti iPhone neprehrá+ aj keď máš Avi prehrávač, tak zase to nebude HD...
Ahojte.
Pls, mam iPhone 3GS s ios 4.3.3. Nejako neviem najst Facebook, ktory by na takomto starsom iose slapal.
Neporadite, pls?
A este jedna otazka: Updatovali ste niekto takto stary oPhone na (napriklad) ios6?
Pls, mam iPhone 3GS s ios 4.3.3. Nejako neviem najst Facebook, ktory by na takomto starsom iose slapal.
Neporadite, pls?
A este jedna otazka: Updatovali ste niekto takto stary oPhone na (napriklad) ios6?
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
ano, updatoval som... ziadny problem... FB si stiahmi s appstore, mal by ti ist normalne...
-
sobrancan16
Star
no chlopy
potrebujem vašu pomoc , mám taky problém mám Iphone 5S 16GB a nwm ako tam dať pesničky inou cestou ako ich kupovať z iTunes , skúšal som všetky návody na nete aj som stiahol program na PC : PhoneTrans PRO a to mi tam hodilo 50 pesničiek a viac už nechce , takže otázka je ako do Iphonu dať pesničky

-
WiZard
Star
nainstaluj iTunes, daj synchronizovat kniznicu a popridavaj do nej hudbu...
phone trans vymaz
boa, este ze ja si na tom gugli platim to premium...
boa, este ze ja si na tom gugli platim to premium...
-
guess.whoo
Redeemer
on ma zrejme na mysli nezakupenu hudbu...
ved ale to je to iste. ci si mp3 kupis alebo nie.
stale si urobis playlist v iTunes tam si presunies priecinky (albumy) ktore chces a potom to synchronizujes
stale si urobis playlist v iTunes tam si presunies priecinky (albumy) ktore chces a potom to synchronizujes
-
galbavymartin
Light Professional
Máte niekto Apple TV?
S čím umývate Smart Cover na iPad?
Na mojom Iphone 4S iOS 7.0.4 som mal problem s rychlostou odozvy pri pisani na klavesnici. Bolo to otravne spomalenie pri pisani proste lagy.
Dnes sa mi to podarilo vyriesit :
Nastavenia / Vseobecne / Resetovat / Resetovat vsetky nastavenia
nasledne po tomto resete sa odozva zvysila a celkovo sa aj zlepsila rychlost telefonu. Samozrejme je potrebne urobit potom drobne nastavenia (pozadie, zvonenie, a nejake dalsie nastavenia ktore mate urobene)
mozno niekomu pomoze
Cross :
normalne jemne navlhcenou handrickou napr.
Ak myslis tu vnutornu cast tak to som este nepotreboval cistit.
Dnes sa mi to podarilo vyriesit :
Nastavenia / Vseobecne / Resetovat / Resetovat vsetky nastavenia
nasledne po tomto resete sa odozva zvysila a celkovo sa aj zlepsila rychlost telefonu. Samozrejme je potrebne urobit potom drobne nastavenia (pozadie, zvonenie, a nejake dalsie nastavenia ktore mate urobene)
mozno niekomu pomoze
Cross :
normalne jemne navlhcenou handrickou napr.
Ak myslis tu vnutornu cast tak to som este nepotreboval cistit.
Za aku najnizsiu cenu by sa dal zohnat popr. ste videli novy Iphone 5s. Odkial sa oplati objednat? Z USA?
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
610,00€ mam ponuku teraz 5s gold z ameriky 32gb. Nevim ci je to vela ci malo takto som dostal ponuku
super cena