KMPlayer
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tento bug sa s KMPlayerom tiahne na EVR uz dost dlho a stale ho poriadne nevedia vyriesit. Tento bug s EVR rendererom na Viste bol uz opraveny (treba stiahnut najnovsiu? verziu), na Windows 7 stale pretrvava. Odporucam pouzit poslednu KMPlayer verziu bez tohto bugu - 2.9.4.1436 Rev 2! Tu pouzivam aj ja.
kmplayer
ahojte....potreboval by som poradiť.som tu nový a stala sa mi takáto vec. kmplayer fungoval bezvadne.ale ked som ho chcel napojit na lcd tv cez hdmi kabel, zvuk nesiel v tv a uz nejde ani v kompe.ale vôbec.úplne to zblblo.stretol sa s tym už niekto? 
trosku offtopic ale predsa, mam problemy prehrat video s velkym rozlisenim, obraz ide pomalsie ako zvuk a tak sa stane ze 5 minut pred koncom zvuk skonci a obraz stale pokracuje, cele video ide akokeby obrazovo trochu spomalene atd, najskor bude chyba v mojej zostave ktora uz nestiha, poradte nejaky program na zmenu rozlisenia a bitrate videa, menej kvalitne videa mi totizto idu v pohode
mne to robil KMPlayer, ked som sa pokúšal prehrávať FullHD. bol som zmierený s tým, že si skrátka 1080p videá nepozriem. Ale na nete som našiel návod, že ked sa použije externý kodek v prehrávači, tak to ide. takže kúpiť CoreAVC (stiahni si kde vieš
) a potom nastaviť externý kodek naň. našiel som to niekde na hdclub.sk 
Dík ale stále mám tento problém že mi sekne obraz a zvuk ide ďalej ...Gadelat napísal:Tento bug sa s KMPlayerom tiahne na EVR uz dost dlho a stale ho poriadne nevedia vyriesit. Tento bug s EVR rendererom na Viste bol uz opraveny (treba stiahnut najnovsiu? verziu), na Windows 7 stale pretrvava. Odporucam pouzit poslednu KMPlayer verziu bez tohto bugu - 2.9.4.1436 Rev 2! Tu pouzivam aj ja.
Re: KMPlayer
neviete ako sa dá posúvať zvuk? mam jeden film a je tam asi o 2s dopredu zvuk viem že sa to dá ale nejak som to nemohol nájsť v nastaveniach.
pravy klik->playback->audio sync
Zdravím, mám KMplayer najnovšej verzie, 3.7, chcem sa opýtať na 3 veci:
1. nejde mi ovládať prostredníctvom šípiek - hlasitosť, dopredu, dozadu, dá sa to nastaviť, aby to šlo?
2. pri otvorení mi zboku vysunie reklamu na nejaký film aj s jeho hodnotením, dá sa to vypnúť?
3. pri spustení hudby mi ide vizualizácia, na starších verziách iba zobrazilo názov interpreta a skladby? Dá sa to takisto nastaviť?
S týmito tromi vecami som skúšal niečo robiť, ale nevedel som ich zmeniť, preto budem vďačný za pomoc.
BTW to len mne sa zdá alebo táto posledná verzia je taká zlá? Predchádzajúca, ktorá prišla už s tým menu a všetkým sa mi páčila, ale táto ma prekvapila hneď niekoľkými chybami, ešte jedna ma napadla, ak niečo mením/potvrdzujem, vyskočí mi výstražné okno s čínskym písmom, kliknem jedinú možnosť, ktorá tam je a idem ďalej, čo to je?
1. nejde mi ovládať prostredníctvom šípiek - hlasitosť, dopredu, dozadu, dá sa to nastaviť, aby to šlo?
2. pri otvorení mi zboku vysunie reklamu na nejaký film aj s jeho hodnotením, dá sa to vypnúť?
3. pri spustení hudby mi ide vizualizácia, na starších verziách iba zobrazilo názov interpreta a skladby? Dá sa to takisto nastaviť?
S týmito tromi vecami som skúšal niečo robiť, ale nevedel som ich zmeniť, preto budem vďačný za pomoc.
BTW to len mne sa zdá alebo táto posledná verzia je taká zlá? Predchádzajúca, ktorá prišla už s tým menu a všetkým sa mi páčila, ale táto ma prekvapila hneď niekoľkými chybami, ešte jedna ma napadla, ak niečo mením/potvrdzujem, vyskočí mi výstražné okno s čínskym písmom, kliknem jedinú možnosť, ktorá tam je a idem ďalej, čo to je?
-
Michaelo
Hardcore addict
Poslednú som pre istotu ani nesťahoval, takže či je chyba s ovládaním len uteba ti nepoviem.
Ten bočný panel vypneš upravením hosts
Do
c:/windows/system32/drivers/etc/host
pridaj
127.0.0.1 player.kmpmedia.net
Ten bočný panel vypneš upravením hosts
Do
c:/windows/system32/drivers/etc/host
pridaj
127.0.0.1 player.kmpmedia.net
Bože.. KMPlayer.. pekne ho za tých posledných pár mesiacov dosrali. Už som mal nervy, tak som prešiel ku konkurencii.. konkrétne MPC.. ponastavoval som si všetky klávesové skratky ako v KMP a som vysmiaty.

-
Michaelo
Hardcore addict
Hmm, jediné čo mi vadí je ten bočný panel a ten som si vypol, inak všetko funguje ako doteraz.
Možno kvapku posrali AlbumArt, pred tým bol lepší, ale aj tak som ho veľmi nepoužíval.
Možno kvapku posrali AlbumArt, pred tým bol lepší, ale aj tak som ho veľmi nepoužíval.
-
camarovk12
Light Expert
u mna som vimenl vlc za kmp a od vtedy ani jedna chyba
-
vendo
Guru
ja som ako brm presiel k media classic
nemoznost posuvat sipkami bugy, reklamy, to ma zabilo
nemoznost posuvat sipkami bugy, reklamy, to ma zabilo
-
camarovk12
Light Expert
a dobre to je?
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2013, 21:03)
mám aj gom a cyberlink powerdvd ale kmp je best of no momentalne pozivam gom
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2013, 21:03)
mám aj gom a cyberlink powerdvd ale kmp je best of no momentalne pozivam gom
MPC ma prifajceny delay na titulky
-
camarovk12
Light Expert
no na kmp nejdu sputit titulky preto pouzivam gom a nove filmy mam iba s titulkymi
nahoď POT player. je tam aj skin na KMP a nepoznáš rozdiel. skoro