II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)

Diskusie na politické témy...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)

Príspevok od používateľa Sphinx »

vlada -Smer VUC-SMER Prezident -SMER? ludia vam to uz citujem jedneho "king of pop" ..:"Je*be?" rychlo dokoncit posledny rok VS a prec z tejto diktatorskej zeme... kde jedina istoty su tie ze budem bez prace a na ulici.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Účasť bola 20%. Ak nejaký župan potreboval nadpolovičnú a pár ju dostalo, majú podporu asi tak 10% obyvateľov kraja.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Vo viacerych volebnych okrskoch bude druhe kolo, takze uz nemaju taku podporu aku mali...
To jedine ma na tychto volbach tesi.
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Som strasne zvedavy ako to dopadne v BB kraji
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Podľa mňa nemusíš byť "politológ", aby si človek uvedomil, že tí, čo podporujú Maňku resp. Kotleba im vadí sa uspokoja a spoľahnú sa na vysoký náskok.
Naopak, Kotleba ešte bude rásť, pôjdu voliť všetci verní a zároveň aj ľudia, ktorí ho síce podporovali, ale nevideli doteraz šancu.

Otázka je - bude to stačiť na Kotlebovo víťazstvo? :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dufam ze bude !
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak to ti gratulujem za podporu fašistických pohrobkov.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito, myslím, že pre mnohých je Kotleba voľba protestom. Priznám sa, že jeho víťazstvo nad Kaníkom a reakcie, ktoré vyvolal ma tešia. Prečo by inak mal byť horší ako súčasná suita? Nemá kontakty a schopnosti kradnúť vo veľkom ako 3. najväčšia finančná skupina - vláda. Ak vstáva ako fašistický pohrobok, tak je to len tým, že ostatné strany mu svojou nečinnosťou dali šancu...ú
Áno, Kotleba je ten zdvihnutý prst a čím sa ľudia budú mať horšie tým menej štandardne budú voliť. Tak to bolo vždy.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kotleba má len smolu že sa k nemu pridávajú fasisti to mu robí zle meno ale inak je to vzdelaný človek a čo povie to aj spravy a neserie si do huby a ako jediný bojuje s tou ciganskou cvargov ... Rasista? Nie mám veľa cigánskych kamarátov ale kazdy je slušný a nevyziera obyčajných ľudí ... nerobíme na našu budúcnosť ale na sociálne dávky vyzierkam
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tieto primitívne reči sa už ťažko čítajú.. :smt081

A chudáčik Kotleba, jemu robia zlé meno tí zlí fašisti, čo sa k nemu pridávajú..to si taký naivný či taký hlúpy?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Sphinx napísal:a ako jediný bojuje s tou ciganskou cvargov
Ako?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nahodou je to velmi zaujimava alternativa. Urcite by som ho volil. Sam ako clovek nic nezmoze, ale bud sa uplne zdiskredituje, alebo mu to pomoze.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

http://rodobrana.wordpress.com/2013/10/ ... t-kotlebu/
uvidime co dokaze ale urcite je to lepsia alternativa ako plne SMERacka Ficolandia
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked vznikla SP tak som ho podporoval. su o tom dokazy aj tu na fore. no potom som si prestudoval, videl a pocul co dokaze narobit extremny nacionalizmus.
je vacsia skoda, ked bude niekto stvat proti Romom a Madarom a potom to niekto nevydrzi a bude z toho nova Bosna a pre istotu aj zapadni chytraci hodia par bom?
nechcem zit v neustalom strachu o svojich priatelov (aj Madarov a Romov) a rodinu...
aj v Mnichove sa pred 90 rokmi verilo, ze ten rakusky maliar je vychodiskom zo skorupovnej situacie a ze spasi minumalne Bavorsko. O 22 rokov nechal po sebe z Nemecka kolnicku na drevo. A ludia sa vsak asi nikdy nepoucia :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ten blog je už starina, na SME.sk má autor už aj blog s názvom V 2. kole volím Kotlebu a nehanbím sa za to.

jackb, nebudem reagovať na všetko, lebo v mnohom máš pravdu, ale na jedno názor mám. Ak bude pokračovať status quo v (ne)riešení rom. otazky, tak ti garantujem ak nie občiansku vojnu, tak lokálne etnické konflikty, či nejaký Kotleba bude alebo nie.
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

Niektorí ste už totálne posratí z toho Kotlebu. Ako keby šiel zriaďovať plynové komory alebo čo. Prosím vás, trošku začnite používať tie gebule na niečo. Doteraz sa veľké hovno spravilo a vždy to tak aj ostane, možno malé zmeny budú, ale rozhodne nie to, čo tu niektoré choré hlavy píšu o nenávisti k Rómom a Maďarom. Ja som tiež za to, aby to bol poriadok, ale aby bol na úkor tých dvoch spomenutých skupín ľudí,tak to rozhodne nebudem súhlasiť a verím tomu, že je to tak aj u väčšiny ľudí...
jackb
Redeemer
Redeemer

Romska otazka je problem od cias komunizmu, kedy bolo zrusene kocovanie a starostovia (sudobi predsedovia MNV) zacali za dedinami pridelovat pozemky, kde si zacali stavat prve domy. V mestach dostali rovno byty. Pozemky vsak boli, samozrejme, spolocne, byt bol zadarmo - nebol dovod si to vazit, ved "ked hlupy gadzo dal raz, da aj druhy krat". A takto nam ich rozmaznali. V juni mi dal poriadne po hube fakt, ze po vyske mam narok na 60 eur "davky v hmotnej nudzi" a chalan z osady, ktory bol do siedmej triedy moj spoluziak ma uz niekolko deti a ma tak narok na niekolko stovak. Aj po problemoch, ktore som s nim zazil (nastastie nie tak vaznymi ako niektori uzivatelia) nevidim riesenie v nasilnom rieseni.
Skor by pomohlo, aby sa z tej mizerie dostali samy. Preco je katedra romistiky len NR? BB kraj mal podla "Atlasu Romov" v roku 2005 najviac osad a v okrese RS bolo viac ako 18% obyvatelov z osad. Prave na UMB by mali mat katedru kde by studovali ich vlastni ucitelia, socilani pracovni, etc. ktori ich privedu na civilizovanu cestu. Lebo gadza posluchat nebudu a su ochotni ist len za vlastnymi autoritami. A prave vajdovia a krali su jedini, ktori su ochotni a financne schopni dat svoje deti studovat. Tie naspat v komunite maju vdaka povodu dostatocny respekt na to, aby zacali hybat osadnikmi.
Prílohy
osady.jpg
na-obyvatela.jpg
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tiež si myslím, že ak Kotleba bude županom nič sa nestane. Však aj tak všetci tvrdia, že žiadne riešenia nemá :P
jackb
Redeemer
Redeemer

eTh napísal:Niektorí ste už totálne posratí z toho Kotlebu. Ako keby šiel zriaďovať plynové komory alebo čo. Prosím vás, trošku začnite používať tie gebule na niečo. Doteraz sa veľké hovno spravilo a vždy to tak aj ostane, možno malé zmeny budú, ale rozhodne nie to, čo tu niektoré choré hlavy píšu o nenávisti k Rómom a Maďarom. Ja som tiež za to, aby to bol poriadok, ale aby bol na úkor tých dvoch spomenutých skupín ľudí,tak to rozhodne nebudem súhlasiť a verím tomu, že je to tak aj u väčšiny ľudí...
lepsi strach, ako potom plakat na rozliatym mliekom
ked pojdes v lete do Chorvatska, zober to starou cestou a pozeraj sa po vypalenych domoch a "pouzi tu svoju choru gebulu na nieco" - ako sam pises. aj tam si vsetky tri strany najskor zvolili kriklunov. potom sa preslo k "pleniu politickych slubov" ako napr, "za ciste (vloz lubovolny nazov krajiny)".
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A kde sú potom "štandardné" politické strany, keď ľudia musia voliť takto?
Napísať odpoveď