II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)
vlada -Smer VUC-SMER Prezident -SMER? ludia vam to uz citujem jedneho "king of pop" ..:"Je*be?" rychlo dokoncit posledny rok VS a prec z tejto diktatorskej zeme... kde jedina istoty su tie ze budem bez prace a na ulici.
Účasť bola 20%. Ak nejaký župan potreboval nadpolovičnú a pár ju dostalo, majú podporu asi tak 10% obyvateľov kraja.
Vo viacerych volebnych okrskoch bude druhe kolo, takze uz nemaju taku podporu aku mali...
To jedine ma na tychto volbach tesi.
To jedine ma na tychto volbach tesi.
Som strasne zvedavy ako to dopadne v BB kraji
Podľa mňa nemusíš byť "politológ", aby si človek uvedomil, že tí, čo podporujú Maňku resp. Kotleba im vadí sa uspokoja a spoľahnú sa na vysoký náskok.
Naopak, Kotleba ešte bude rásť, pôjdu voliť všetci verní a zároveň aj ľudia, ktorí ho síce podporovali, ale nevideli doteraz šancu.
Otázka je - bude to stačiť na Kotlebovo víťazstvo?
Naopak, Kotleba ešte bude rásť, pôjdu voliť všetci verní a zároveň aj ľudia, ktorí ho síce podporovali, ale nevideli doteraz šancu.
Otázka je - bude to stačiť na Kotlebovo víťazstvo?
-
Sphinx
Addict
dufam ze bude !
Tak to ti gratulujem za podporu fašistických pohrobkov.
hughito, myslím, že pre mnohých je Kotleba voľba protestom. Priznám sa, že jeho víťazstvo nad Kaníkom a reakcie, ktoré vyvolal ma tešia. Prečo by inak mal byť horší ako súčasná suita? Nemá kontakty a schopnosti kradnúť vo veľkom ako 3. najväčšia finančná skupina - vláda. Ak vstáva ako fašistický pohrobok, tak je to len tým, že ostatné strany mu svojou nečinnosťou dali šancu...ú
Áno, Kotleba je ten zdvihnutý prst a čím sa ľudia budú mať horšie tým menej štandardne budú voliť. Tak to bolo vždy.
Áno, Kotleba je ten zdvihnutý prst a čím sa ľudia budú mať horšie tým menej štandardne budú voliť. Tak to bolo vždy.
-
Sphinx
Addict
Kotleba má len smolu že sa k nemu pridávajú fasisti to mu robí zle meno ale inak je to vzdelaný človek a čo povie to aj spravy a neserie si do huby a ako jediný bojuje s tou ciganskou cvargov ... Rasista? Nie mám veľa cigánskych kamarátov ale kazdy je slušný a nevyziera obyčajných ľudí ... nerobíme na našu budúcnosť ale na sociálne dávky vyzierkam
Tieto primitívne reči sa už ťažko čítajú..
A chudáčik Kotleba, jemu robia zlé meno tí zlí fašisti, čo sa k nemu pridávajú..to si taký naivný či taký hlúpy?
A chudáčik Kotleba, jemu robia zlé meno tí zlí fašisti, čo sa k nemu pridávajú..to si taký naivný či taký hlúpy?
-
TommyHot
Addict
Ako?Sphinx napísal:a ako jediný bojuje s tou ciganskou cvargov
Nahodou je to velmi zaujimava alternativa. Urcite by som ho volil. Sam ako clovek nic nezmoze, ale bud sa uplne zdiskredituje, alebo mu to pomoze.
-
Sphinx
Addict
http://rodobrana.wordpress.com/2013/10/ ... t-kotlebu/
uvidime co dokaze ale urcite je to lepsia alternativa ako plne SMERacka Ficolandia
uvidime co dokaze ale urcite je to lepsia alternativa ako plne SMERacka Ficolandia
ked vznikla SP tak som ho podporoval. su o tom dokazy aj tu na fore. no potom som si prestudoval, videl a pocul co dokaze narobit extremny nacionalizmus.
je vacsia skoda, ked bude niekto stvat proti Romom a Madarom a potom to niekto nevydrzi a bude z toho nova Bosna a pre istotu aj zapadni chytraci hodia par bom?
nechcem zit v neustalom strachu o svojich priatelov (aj Madarov a Romov) a rodinu...
aj v Mnichove sa pred 90 rokmi verilo, ze ten rakusky maliar je vychodiskom zo skorupovnej situacie a ze spasi minumalne Bavorsko. O 22 rokov nechal po sebe z Nemecka kolnicku na drevo. A ludia sa vsak asi nikdy nepoucia
je vacsia skoda, ked bude niekto stvat proti Romom a Madarom a potom to niekto nevydrzi a bude z toho nova Bosna a pre istotu aj zapadni chytraci hodia par bom?
nechcem zit v neustalom strachu o svojich priatelov (aj Madarov a Romov) a rodinu...
aj v Mnichove sa pred 90 rokmi verilo, ze ten rakusky maliar je vychodiskom zo skorupovnej situacie a ze spasi minumalne Bavorsko. O 22 rokov nechal po sebe z Nemecka kolnicku na drevo. A ludia sa vsak asi nikdy nepoucia
Ten blog je už starina, na SME.sk má autor už aj blog s názvom V 2. kole volím Kotlebu a nehanbím sa za to.
jackb, nebudem reagovať na všetko, lebo v mnohom máš pravdu, ale na jedno názor mám. Ak bude pokračovať status quo v (ne)riešení rom. otazky, tak ti garantujem ak nie občiansku vojnu, tak lokálne etnické konflikty, či nejaký Kotleba bude alebo nie.
jackb, nebudem reagovať na všetko, lebo v mnohom máš pravdu, ale na jedno názor mám. Ak bude pokračovať status quo v (ne)riešení rom. otazky, tak ti garantujem ak nie občiansku vojnu, tak lokálne etnické konflikty, či nejaký Kotleba bude alebo nie.
Niektorí ste už totálne posratí z toho Kotlebu. Ako keby šiel zriaďovať plynové komory alebo čo. Prosím vás, trošku začnite používať tie gebule na niečo. Doteraz sa veľké hovno spravilo a vždy to tak aj ostane, možno malé zmeny budú, ale rozhodne nie to, čo tu niektoré choré hlavy píšu o nenávisti k Rómom a Maďarom. Ja som tiež za to, aby to bol poriadok, ale aby bol na úkor tých dvoch spomenutých skupín ľudí,tak to rozhodne nebudem súhlasiť a verím tomu, že je to tak aj u väčšiny ľudí...
Romska otazka je problem od cias komunizmu, kedy bolo zrusene kocovanie a starostovia (sudobi predsedovia MNV) zacali za dedinami pridelovat pozemky, kde si zacali stavat prve domy. V mestach dostali rovno byty. Pozemky vsak boli, samozrejme, spolocne, byt bol zadarmo - nebol dovod si to vazit, ved "ked hlupy gadzo dal raz, da aj druhy krat". A takto nam ich rozmaznali. V juni mi dal poriadne po hube fakt, ze po vyske mam narok na 60 eur "davky v hmotnej nudzi" a chalan z osady, ktory bol do siedmej triedy moj spoluziak ma uz niekolko deti a ma tak narok na niekolko stovak. Aj po problemoch, ktore som s nim zazil (nastastie nie tak vaznymi ako niektori uzivatelia) nevidim riesenie v nasilnom rieseni.
Skor by pomohlo, aby sa z tej mizerie dostali samy. Preco je katedra romistiky len NR? BB kraj mal podla "Atlasu Romov" v roku 2005 najviac osad a v okrese RS bolo viac ako 18% obyvatelov z osad. Prave na UMB by mali mat katedru kde by studovali ich vlastni ucitelia, socilani pracovni, etc. ktori ich privedu na civilizovanu cestu. Lebo gadza posluchat nebudu a su ochotni ist len za vlastnymi autoritami. A prave vajdovia a krali su jedini, ktori su ochotni a financne schopni dat svoje deti studovat. Tie naspat v komunite maju vdaka povodu dostatocny respekt na to, aby zacali hybat osadnikmi.
Skor by pomohlo, aby sa z tej mizerie dostali samy. Preco je katedra romistiky len NR? BB kraj mal podla "Atlasu Romov" v roku 2005 najviac osad a v okrese RS bolo viac ako 18% obyvatelov z osad. Prave na UMB by mali mat katedru kde by studovali ich vlastni ucitelia, socilani pracovni, etc. ktori ich privedu na civilizovanu cestu. Lebo gadza posluchat nebudu a su ochotni ist len za vlastnymi autoritami. A prave vajdovia a krali su jedini, ktori su ochotni a financne schopni dat svoje deti studovat. Tie naspat v komunite maju vdaka povodu dostatocny respekt na to, aby zacali hybat osadnikmi.
Tiež si myslím, že ak Kotleba bude županom nič sa nestane. Však aj tak všetci tvrdia, že žiadne riešenia nemá 
lepsi strach, ako potom plakat na rozliatym mliekomeTh napísal:Niektorí ste už totálne posratí z toho Kotlebu. Ako keby šiel zriaďovať plynové komory alebo čo. Prosím vás, trošku začnite používať tie gebule na niečo. Doteraz sa veľké hovno spravilo a vždy to tak aj ostane, možno malé zmeny budú, ale rozhodne nie to, čo tu niektoré choré hlavy píšu o nenávisti k Rómom a Maďarom. Ja som tiež za to, aby to bol poriadok, ale aby bol na úkor tých dvoch spomenutých skupín ľudí,tak to rozhodne nebudem súhlasiť a verím tomu, že je to tak aj u väčšiny ľudí...
ked pojdes v lete do Chorvatska, zober to starou cestou a pozeraj sa po vypalenych domoch a "pouzi tu svoju choru gebulu na nieco" - ako sam pises. aj tam si vsetky tri strany najskor zvolili kriklunov. potom sa preslo k "pleniu politickych slubov" ako napr, "za ciste (vloz lubovolny nazov krajiny)".
A kde sú potom "štandardné" politické strany, keď ľudia musia voliť takto?