F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
Sakra som to nevidel lebo som v praci, pozriem si highlighty, ale vraj to bolo dost huste. Lukaku sa zrejme zranil, ci nie?
Tak dal mu kolenom do hlavy v plnej rychlosti ale nemyslim ze by bol zraneny mozno vynecha zapas maximalne. Dal mu tam lad ked isiel dole potom ale nic viac.
-
guess.whoo
Redeemer
to akym golom sa dnes Chelsea zachranila..hanba strasna. ten rozhodca by si mal vstupit do svedomia, takto odfajcit muzstvo v nadstavenom case 
a ked este José zahlasi, ze poskodena bola Chelsea.
-
guess.whoo
Redeemer
dalsi United 
Poskodena koli jasnemu faulu pri 2 gole na Ivanovica.
-
guess.whoo
Redeemer
no neviem, keby mam porovnat tie dva momenty tak je viac do oci bijuci pad v 16tke ako blok hraca
Teda čo dnes Krul predvádza, klobúk dole. Aj keď to zakončenie Spurs je žalostné.
-
guess.whoo
Redeemer
milion striel a ziadny gol..v zime bude musiet prist nejaky sniper lebo bude zle
-
t0m4s3
Admin
RvP ma tou oslavou golu dnes sklamal, nebyva zvykom, ze by hrac proti svojmu byvalemu muzstvu takto bujaro oslavoval
-
guess.whoo
Redeemer
tak uz je tam nejaky cas a v tak vybicovanom zapase by som sa necudoval ani keby spravil trojiteho axela
-
DanielDevil
Addict
či spraví nejakú oslavu alebo nie, ten gól ho tak či tak teší, či to dá najavo alebo nie...
Ale klubu, ktorý ho de facto vychoval a fanúšikom, ktorí za ním stáli sedem rokov napriek všetkým zraneniam a výkyvom formy, by trochu úcty ukázať mohol. K zápasu - zaslúžené víťazstvo United, Arsenal maximálne bezzubý, žalostne úzky káder, bieda. Už nech sú späť Rosa, Mertesacker, Podolski, Theo, Diaby a Ox, nech to má trochu šťavu, základná jedenástka nepotiahne celú sezónu a keby dnes mal Arséne koho striedať, možno by zápas vyzeral inak.DanielDevil napísal:či spraví nejakú oslavu alebo nie, ten gól ho tak či tak teší, či to dá najavo alebo nie...
-
DanielDevil
Addict
Bol to zápas kde United išlo o veľa, keďže začiatok sezóny bol zlý a keby prehrali strácali by na Arsenal 11 bodov, takto je to len o 5, hrali doma, pohltila ho atmosféra a nechal sa uniesť. Na Arsenal nikdy nepovedal krivé slovo a súdiť ho za oslavu gólu, mne to príde prehnané
Každopádne som rád že sme vyhrali, keďže City, Spurs a teda aj Arsenal prehrali a Chelsea len tak tak ukopala remízu, hneď je tá tabuľka krajšia.
Van pussy je na takej urovni ako adebayor, uz som len cakal, ze prebehne cele ihrisko.
Robin Van Persie: "Arsenal je pre mňa v tejto chvíli už len minulosť. Minulý rok som im preukázal rešpekt, ale oni mi ho neopätovali, takže preto som tentokrát gól oslavoval."
tak tak
tak tak
Dneska krasny zapas Everton vs Liverpool 
Lukaku vs Cheslea 7:3
Lukaku vs Cheslea 7:3
Uf, teda Spurs dnes dostali pekný náklad. Darmo, hrať s City otvorenú partiu je náročné..
-
guess.whoo
Redeemer
gol v 13 sekunde rozhodol.slabota dnes strasna, zasluzeny naklad. avb bude musiet trosku prehodnotit system
Ja si dlhsie myslím, ze skor Spurs by malo prehodnotiť AVB. Podľa mňa nemôže mať s takými investiciami do ofenzivy tak zlu produktivitu.