Samsung S3 mini VS HTC Desire 500
Samsung S3 mini VS HTC Desire 500
Potreboval by som poradiť s kúpou telefónu. Idem si brať paušál od orange sovu a potrebujem ku tomu poradiť telefón. Moja cena za doplatok je 200€. Ktorý z nich by ste mi doporučili.
Re: Samsung S3 mini VS HTC Desire 500
Čo jednoducho potrebujem poradiť a neviem si vybrať preto sa pýtam na váš názor
prepáč, myslel som že sa tu zase strhne obvyklá flame vojna, pretože táto tému sa tu už viackrát preberala... v skratke:
S3 mini má lepší displej, je o niečo menší a ľahší, má oveľa väčšiu vnútornú pamäť a NFC
Desire 500 má nepatrne lepší výkon, väčší displej, lepšiu prednú a zadnú kameru (aspoň rozlíšením, kvalitou snímkov neviem) a väčšiu kapacitu batérie (nemusí nutne znamenať väčšiu výdrž).
...ja som si vybral S3 mini, urobil by som to znova. Už len kvôli AMOLED displeju (a pre mňa aj dizajnu), ale ani s jedným nespravíš chybu.
S3 mini má lepší displej, je o niečo menší a ľahší, má oveľa väčšiu vnútornú pamäť a NFC
Desire 500 má nepatrne lepší výkon, väčší displej, lepšiu prednú a zadnú kameru (aspoň rozlíšením, kvalitou snímkov neviem) a väčšiu kapacitu batérie (nemusí nutne znamenať väčšiu výdrž).
...ja som si vybral S3 mini, urobil by som to znova. Už len kvôli AMOLED displeju (a pre mňa aj dizajnu), ale ani s jedným nespravíš chybu.
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
200€ za doplatok za desire 500? ved jeho cena zacina na cca 215€ a S3 mini od 180€
kedy ludia pochopia ze s pausalom ten mobil preplatia asi 100 krat 
nikdy, zober s3 mini, zo skusenosti uz viem ze budes spokojny a o opaku nema zmysel presviedcat
takze... ber s3 mini
mam desire a matka ma s3 mini oba sa mi pacia ale pre mna je desire lepsi
ale su fakt dobre oba dva