LCD Monitor 27" - 200eur
LCD Monitor 27" - 200eur
caute tak co doporucujete bolo by to urcene aj na hranie hier no preferoval by som samsung a LG no nic za taku sumu som nenasiel a co je dôlezite pozerat pri kupe ake parametre by som mal sledovať
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2013, 1:12)
nikto nič?
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2013, 1:12)
nikto nič?
Re: LCD Monitor 27" - 200eur
Za mna len ze Samsung a specialne LG rozhodne nie su stastnou volbou no a tiez by som s takym rozpoctom nesiel do 27". FullHD na 27" vyzera dost zle a v tvojom pripade tomu jeden z najlacnejsich moznych panelov nijak nepomoze. Co tak 24" ?
Presne ako pise Johnnny, 27" je celkom zbytocnost pri Fullhd.
ide mi oto že nech ten monitor je vyšši než mam teraz 19" vyška obrazu pri 19" je 30cm, 24" je rovankej vyšky preto ta voľba niečo vyššie ako 19"
A kde si zobral ten mylny udaj, ze vyska u 19" a 24" monitore je rovnaka? Uz logicky je to blbost. Nemas ty nahodou teraz monitor s pomerom stran 5:4 ?
ano asi mam a zobral som to tak že som zobral meter odmeral 19" išel do obchodu zmeral 24" a rovanake to je na vyšku (displej)
No ale to je jasne ze je to rovnake lebo mas uplne iny pomer stran. To je ako porovnavat hrusky s jablkami. Ty chces fullhd monitor a na to je akurat 24"
27" nema moc opoctatnenie ked tam bude stale len fullhd rozlisko. Kvalitu obrazu monitora nerobi velkost ale pocet pixelov (rozlisenie)
27" nema moc opoctatnenie ked tam bude stale len fullhd rozlisko. Kvalitu obrazu monitora nerobi velkost ale pocet pixelov (rozlisenie)
aha 27" nema opodstatnenie keď bude iba fullhd takže čo ma 27" male rozlišenie? ak hej koľko by malo mať?
2560x1440
u nich ale cena zacina na dvojnasobku
ak nebudes robit s grafikou a podobne tak ti to je zbytocne
u nich ale cena zacina na dvojnasobku
ak nebudes robit s grafikou a podobne tak ti to je zbytocne
ok no ani nie preto som chcel 27" lebo otec chce trochu nečo vyššie väčšie takže je to blbosť teda? brať či nebrať a ak brať aku značku
Ak ho bude aj foter pouzivat tak kludne mozes zobrat 27" s fullhd, aspon bude nanho lepsie vidiet (ako keby pozeral na 24" z mensej vzdialenosti).
ok ďakujem a keby že len ja? tak čo potom? 24" ?
Hej, 24" urcite bude postacovat.
dobre keďže bude to 27" tak som odfotil v obchode jeden monitor
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2013, 14:35)
alebo inu značku?
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2013, 14:35)
alebo inu značku?
Takymto low end znackam sa vyhni oblukom. Pozeraj znacky Dell, Samsung, Iiyava. Ak chces usetrit a nevadi ti horsia kvalita tak kludne LG alebo ASUS
uz podla oznacenia vidno ktory model je novsi resp vyssi kedze oba su LG
Len troska mimo temy. Aoc nie je ziadna low end znacka...
A keby mam trocha poradit, tak ja sa samsungom a lg oblukom vyhybam. Tieto znacky mi vzdy odisli po zaruke.
A keby mam trocha poradit, tak ja sa samsungom a lg oblukom vyhybam. Tieto znacky mi vzdy odisli po zaruke.