Heroes of the Storm

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Heroes of the Storm

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Nove ARTS od Blizzardu.
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Re: Heroes of the Storm

Príspevok od používateľa Natrezim »

Vyzerá to veľmi dobre. Už som sa aj signol do Bety tak dúfam, že to nedopadne tak ako s hearthstone kľúčmi :D
MOBA štýl je už trošku vybrakovaný čo sa titulov týka ale som fakt veľmi zvedavý. Dúfam, že ukážu viacej v priebehu Blizzconu.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

blizzard by mohol radsej konecne prist s niecim uplne novym a neokukanym...posledne roky len vykradaju ine hry, alebo samych seba...uprimne uz dost zacinam pochybovat, ze blizzard pride s nejakou peckou ako boli svojho casu diablo2, warcraft3 ci WoWko...nad tymi hrami som stravil mesiace herneho casu, lebo priniesli nieco nove, zaujimave, novy herny styl a mechanizmy...nad diablom3 som stravil ani nie 24hodin, teraz vydaju kartovu hru ktorych je na trhu plna rit a este dalej idu vykradnut dota zaner, kde taktiez uz je herny trh presyteny tymto typom hier...co cakaju ze WoWko bude tahat celu firmu dalsich 10 rokov alebo co?!
Son-Goku
Darca
Darca

Natrezim napísal:Vyzerá to veľmi dobre. Už som sa aj signol do Bety tak dúfam, že to nedopadne tak ako s hearthstone kľúčmi :D
MOBA štýl je už trošku vybrakovaný čo sa titulov týka ale som fakt veľmi zvedavý. Dúfam, že ukážu viacej v priebehu Blizzconu.
moba je riot lol tak nedristaj
emphramko ze vykradaju ine hry,kedze to nesledujem,ktore to su?
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Nedristám, MOBA (Multiplayer online battle arena) je ten štýl. To už neviem či to pomenoval RIOT so svojím lolkom alebo nie ale to je už úplne bezpredmetné. DOTA2, HoN, LoL, Downgate...všetko sú to moba hry.
Son-Goku
Darca
Darca

moba je vymysel impotenta phreaka.to uz potom mozeme nazvat aj csko moba :roll:
buze**** z riotu vypustia nejaku pikacovinu a vsetke deti sa toho hned chytaju
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Je to dobre ze sa pre tento zaner vymyslel nejaky nazov, pretoze volat to stale "Dota like" hra je nezmyselne. Odporucam ti moj mily, si precitat ako je definovany zaner MOBA, aby si sa z toho nepototo...

Son-Goku, sam bojujuci proti zvysku sveta, ktory nema problem s tym, ze konecne tieto hry dostali nejake spolocne pomenovanie. Niekedy zasnem z ludi na internete, ste tak obmedzeni aj v skutocnosti, alebo hrate formu?
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Ako mne to je úprimne jedno ako si to ty nazveš. A je mi ľúto, že ťa to tak rozčuľuje. Proste štýl hry kde proti sebe bojujú dva tými pozostávajúce s x vs. x hrdinov na mape s tromi lajnami plnej neutrálnych pešiakov sa nazýva MOBA, lebo je to už dnes zaužívané. ARTS podľa mňa moc nevystihuje žáner. Keď už tak AoS podľa pôvodného módu SC alebo ako metthal povedal "DOTA like"

Volaj si to ako chceš ale nemôžeš mi hovoriť, že drístam, keď aj väčšina ľudí to nazýva MOBA. Ja sa najviac stotožňujem s AoS, ale používam MOBA lebo trištvrte ľudí čo to prečíta nemá páru čo AoS znamená.

Každopádne sme OT a plníme prvú stranu tejto veľmi očakávanej hry, definíciami jej žánru. Teda ja to robím :smt033
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Kazdopadne, ten cinematic trailer je riadny death metal!
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Podla clanku na Tiscali sa to bude dost lisit od ostatnych MOBA hier, tak som zvedavy, mohlo by to byt vitane osviezenie zanru.
Son-Goku
Darca
Darca

metthal napísal:Je to dobre ze sa pre tento zaner vymyslel nejaky nazov, pretoze volat to stale "Dota like" hra je nezmyselne. Odporucam ti moj mily, si precitat ako je definovany zaner MOBA, aby si sa z toho nepototo...

Son-Goku, sam bojujuci proti zvysku sveta, ktory nema problem s tym, ze konecne tieto hry dostali nejake spolocne pomenovanie. Niekedy zasnem z ludi na internete, ste tak obmedzeni aj v skutocnosti, alebo hrate formu?
aky dotal like?sa zobud,vyraz moba vymysleli kripli z riotu a nech si tak nazyvaju svoj projekt.dota/dota2 je ARTS a to ze sa toho faggoti z lolka chytaju a pomenuvavaju hocico takto,nemeni nic na fakte.aj csko je moba s ich snow mapou?aj wowko lebo tam je predsa tiez battle groundy ze?alebo mi proste ukaz ci aj tvorcovia HoN si osvojili pojem moba,popripade Smite.lebo tu vypisujete o tom ze su tu aj ine moba hry.a ani som zatial nepostrehol na blizz stranke vyraz moba.tak si to ujasnite.Dota/Dota2=ARTS vzdy a vzdy to tak bude.
tu je potom video od Purgegamers,ma to byt viac casual ako lol
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Az je mi to tazko napisat, ale vyraz MOBA skutocne prisiel s riotom. Uz nikto nevie ci to povedal phreak sam, ale jemu sa to proste pripisuje.
A ked zabudneme na vsetky spekulacie ohladom toho ze ano aj cs moze byt moba, kludne aj tekken (ako som cital v jednom mudrom clanku) a v podstate vsetky multiplayer hry ktoreho suboj, boj sa odohrava na nejakej mape, "arene".

Ale na druhu stranu, tento vyraz sa uchytil a myslim ze sa pouziva spravne.
Predsa len DotA-like oznacenie hier na style doty mi pride divne, i ked zas je to urcita ucta k moderrovi ktory vlastne vymyslel cely ten system troch 2ch zakladni, troch lajen, standalone hrdinu pre hraca.

Pre mna osobne je tato hra moba, pretoze ma 2 zakladne, veze a v neposlednom rade 3 "cesty".
Ako som uz pisal v LoL teme, toto na mna posobi neprehladne tak ako dota2. Paci sa mi jednoduchost LoL a preto hram LoL.
Osobne si myslim ze tato vec neprerazi, pripadne neprerastie LoL.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Son-Goku keby vsetci ludia rozmyslali tak ako ty ze nechcu prijat nejaky novy nazov tak FPSky by sa doteraz nazyvali "doomovky" a hack n slash RPS zas "diablovky" :roll:
edit: ten nazov je aj na wikipedii http://en.wikipedia.org/wiki/Multiplaye ... ttle_arena takze bohuzial, mozes na to nadavat, ale to je asi tak vsetko co s tym mozes urobit.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Staci si precitat History v tom clanku a pochopite, ze kazdy ma tak trochu pravdu.
By late 2008, the popularity of DotA had attracted commercial attention. Minions was a game by The Casual Collective released in 2008 as a Web game using Flash. Demigod, a video game developed by Gas Powered Games was the first stand-alone commercial title in the genre. Riot Games' debut title, League of Legends, was initially designed by Feak and released in October 2009. Riot began to refer to the game's genre as a multiplayer online battle arena (MOBA). Prior to this, these games were usually referred by the originating maps – as "an AoS", "DotA-style", "DotA-esque", "DotA-clone", "DotA-based", "DotA-like" or even simply "a DotA".

In May 2010, S2 Games released Heroes of Newerth, with a large portion of its gameplay and aesthetics based on DotA: Allstars.
In October 2009, IceFrog, who continued to develop DotA: Allstars, was hired by Valve Corporation, in order to design a sequel to the original map. A year later, Valve announced Dota 2 and subsequently secured the franchise's intellectual property rights. Valve referred to Dota 2 and similar games as "action real-time strategy" games.
Hold, vacsina ludi to vola MOBA a musis sa s tym zmierit. Ak sa ti nepaci, tak si to volaj ARTS, nikto ti to neberie.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mu ... rena_games
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

obidva tieto nazvy su dost zle.
Multiplayer online battle arena od riotu - to by naozaj kludne mohlo sediet aj na cs-ko.
Action RTS od valve - ako starcraft nie je akcny ?

To uz sa mi viac paci ,,brawling" co vymyslel blizzard, pretoze je to viac originalne a neda sa do toho zaradit ina hra.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

dostal sa niekto do alphy??

Zatial som hral par zapasov a dost ma to bavi ... kedysi som hraval lol ale toto sa mi paci viac.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Včera došla pozvánka do aplhy a je to hrozne fajn. LoLko bude mať dosť problém ak to rozbehnú :)

Len jedna zvláštnosť:
Congratulations Sarger!
We recently concluded the Bring Your Friends to the Brawl contest, which offered existing Heroes of the Storm™ players a chance to invite their entire Battle.net® friends lists into technical alpha testing. We’re thrilled to announce you’ve been selected to join the technical alpha as one of your friends was one of our lucky winners!

Vo friend liste mám 1 človeka a ten to nemá tak cez neho som tú pozvánku nemohol dostať.. dosť haluz.
Môj battletag Sarger#2876
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja mam uz tiez nejaku dobu vstup do alphy, moc sice teraz nemam cas hrat, ale co som hral tak ma to celkom bavilo. nikdy som nebol nejaky hrac MOBA hier (neriesim ako sa to spravne nazyva, netrapi ma to, na wiki to tiez volaju MOBA, tak to budem volat moba), uz od povodnej doty som to nedaval, pretoze ma proste nelakalo sa ucit recepty a riesit co kupit, kedy kupit... tuto netreba nic kupovat, co je pre mna velke plus :)
navyse som fanusik blizzard hier, takze je prijemne hrat za hrdinov ktorych poznam. tiez sa priznam ze sa mi zapacilo ze hrdinovia su zamknuty a ak nejakeho chces musis si ho kupit (but za ingame prachy alebo za realne). jasne, vyzera to ako jasna nevyhoda oproti takej dote 2 ktora je free a este aj vsetci hrdinovia su tam free a hned pristupny, ale mna ako zaciatocnika (ktory ma tendenciu skusat stale nieco ine) to aspon prinuti zamerat sa na malu mnozinu hrdinov a tym sa aspon moze zlepsovat. a pravidelnym hranim a plnenim daily questov nie je problem si na hrdinov nasetrit pomerne rychlo.
Jozinek333
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Jozinek333 »

Ach jaj, dalšia F2P MOBA prižívujúca sa na úspechu DOTY a LoL.. Keby to aspoň nebolo tak brutálne zjednodušené.. Toto je robené pre americké tučné 10 ročné deti na MacBookoch Pro.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Stavim sa, ze si to ani nehral :D
Napísať odpoveď