I/P/V: Samsung Galaxy Ace

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
XerO111
Light Expert
Light Expert

I/P/V: Samsung Galaxy Ace

Príspevok od používateľa XerO111 »

Bliká mu displej,niečo je s jasom,nedá sa nastaviť resp.má trošku tmavší displej,prežil pár pádov :D
Volume tlačítko je zatlačené dnu,stačí telefon rozobrať a pekne ho vyčistiť a normálne zašrubovať späť :D
K telefónu mám aj originálnu krabičku,nabíjačku + 2GB Micro SD karta.
Mám iba jeden kryt a je trochu zlomený.
Má páru škrabancov na obrazovke,no nič hrozné a pri bežnom používaní ich ani nevidieť,má trošku orýpaný rám..
Telefon je inak 100% funkčný až na to volume tlačítko,inak ide perfektne,žiadne lagy a ani nič podobné ;) do telefonu nebol žiaden softwareový zásah,je tam originálny Android 2.3.6 Gingerbread.
Telefón vidieť na dosť detailných fotkách ktoré pošlem do ss,lebo je ich dosť,nechcem ich tu uploadovať..
Dôvod predaja je ten,že som dostal nový mobil,a tento už nepotrebujem..poprípade vymením za nejaký komponent do PC (DDR3 ramky,nejaká low-end grafika,či AM3 procesor)..Skúste niečo navrhnúť,neviem čo by mohol stáť,poprípade ponuknite komponenty do PC ;)

Predavam aj mimo tohto fóra..
Naposledy upravil/-a tacosi v 10 nov 2013, 18:58, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: zmena prefixu
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: I/P/V: Samsung Galaxy Ace

Príspevok od používateľa CheZteR »

XerO111 napísal:Bliká mu displej,...nedá sa nastaviť...,prežil pár pádov,...Volume tlačítko je zatlačené dnu,... kryt je trochu zlomený,...Má páru škrabancov na obrazovke,...má trošku orýpaný rám..
Telefon je inak 100% funkčný
:lol: :lol:
ale inak ocenujeme uprimnost
btw telefon ma hodnotu tak 40€ nakolko na bazosi idu po 70€ ktore vyzeraju ako nove
:)
XerO111
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa XerO111 »

Veď ako ani viac som nepýtal :D Ale vďaka za info ;)
tacosi
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

O tych 40€ by som aj dost pochyboval.
Skor je to predajne iba ak na suciastky,aj to sa z neho da pouzit max.tak stara bateria,nabijacka a karta.
Napísať odpoveď