Android alebo WP?
Re: Android alebo WP?
Jailbreak mas tuning. Je to zasah do jadra.
Ja som písal a aj myslel, ze mam na tuningovany telefon nie system. Cize je telefon v daka androidu natuningovany tj. upraveny podla mojich predstav. Čítajte pozornejsie
.... To skor kamarat ma asi nevydarený kus lebo moj s4 nie je jediny ktory som videl ist pekne, svizne. A po aktualizácii na 4.3 ani nehovorim.
laforez: ja za dva dni spravim na telefone dost "roboty" a pocas tych dvoch dni som dokonale zistil, že ani polovicu veci ten iphone nedokaze co by som potreboval a chcel.
laforez: ja za dva dni spravim na telefone dost "roboty" a pocas tych dvoch dni som dokonale zistil, že ani polovicu veci ten iphone nedokaze co by som potreboval a chcel.
-
yoggy
pravdepodobne si pozeral videá na youtube a chatoval cez facebook messenger , tak to je mi robota 
A ty mas pravdepodobne jasnovidecke schopnosti. Alebo travis vacsinu casu tipovanim? Ci len pedpokladas na zaklade svojich skúseností?
-
yoggy
Mám vešteckú guľu ale to sme už mimo témyno len nám prezraď čo také, čo ty považuješ za "robotu", ktorá sa nedá robiť na ajfoune?
Som rad, ze si si všimol, ze slovo robota som dal so uvodzoviek. Ak by som mal opisat ako telefon ma fungovat podla mojich predstav a preco to od neho vyzadujem, tak to by si mal citanie na cely vecer a ja pisanie na este viac. V skratke by to bolo rychle, ale to by uz par chytrakov tu zacalo argumentovať tym ako je to zbytočné a cim sa to da vsetkym nahradiť a podobne. Ja ale ak mam dat za zariadenie (iphone alebo high adroid fon) velke peniaze, tak nechcem kompromisy ani obmedzenia!
Inak to bude vramci temy ked vypises co take robis s androidom co iny os nedokaze. Rad by som si to precital
Dobre ak bude cas a chut mozem napísať nejaky clanok o tom. Snad taky maly uvod mozem napísať hned. Tym asi uz vela veci bude jasnych. Takze v prvom rade je výber telefonu. Ten si predstavujem tak, ze ak mam telefon na plno vyuzivat (pri jeho cene aku ma napr uz spomenuty iphone), tak chcem mat absolutnu volnost výberu, tak ako vzhladu, tak aj jeho vybavenia, cize hw, vrátanie jeho velkosti (hlavne displej a jeho rozlisenie). Tieto možnosti mi dnes ponuknu len zariadenia ktore podporuju práve android. Nebudem predsa davat peniaze za nieco co nemusi vyzerat tak ako si to zelam a ani to nebude veľkosťou a vybavením podla mojich predstav. System potom moze byt aky chce, isto to neuspokoji moje naroky, ktore ja urcite mam vysoke, kedze za zariadenie mam dat tolko co za, slusny notebook.
preco chodis okolo horucej kase a nepovies konkretne co iOS (nie hardwer telefonu, vzhlad, vaha, farba, display,...) nedokaze oproti androidu. na to tu vsetci cakame.
toto je tema hlavne o OS, a nie o tom ze vyrobcovia ponukaju milion telefonov s roznymi HW s androidom a iOS len 1HW v celej generacii.
toto je tema hlavne o OS, a nie o tom ze vyrobcovia ponukaju milion telefonov s roznymi HW s androidom a iOS len 1HW v celej generacii.
Dalsi dotknuty
.. Cital si prvu cast mojho predchádzajúceho príspevku?
Omyl. Tema je hlavne o výbere telefonu a preco (aj ked nazov hovori inak) . Precitaj si cele vlakno a musis pochopit o com pisem.. Co som napisal je velky argument preco ano, preco nie, aj co sa systemu tyka.
Omyl. Tema je hlavne o výbere telefonu a preco (aj ked nazov hovori inak) . Precitaj si cele vlakno a musis pochopit o com pisem.. Co som napisal je velky argument preco ano, preco nie, aj co sa systemu tyka.
Presne vypis nam tu vsetku tvoju "robotu" co iphone nedokaze a na androide to robis jedna radost. Ja len dufam, ze to neprejde zase do reci typu neposlem si pesnicku cez bluetooth 
Ono je to podla mna z tvojho pohladu aj dost zlozite pretoze ani sam nevies co vsetko iphone dokaze, kedze si ho nikdy dlhsie nepouzival...
Ono je to podla mna z tvojho pohladu aj dost zlozite pretoze ani sam nevies co vsetko iphone dokaze, kedze si ho nikdy dlhsie nepouzival...
Zase? Niekde som nieco podobné napísal? To akoze ty vies o nejakom nebodaj drahsom smarphone ktory by v 21storoci mal problem poslat pesničku cez bluetooth? To by letel cez window velmi rychlo 
-
yoggy
táto tema je "Android alebo WP?" , vidíš tam niekde "Ťamťung(šony, hátesé...) alebo NOKia"?? dokonca aj v prvom príspevku sa pýtal že sa rozhoduje medzi Android alebo WP a pýta sa aké t ma nevýhody a nevýhody, nie že teraz si tu ty začal nejakú debatu aký je Android skvelý, ako ho dokážes tuningovať a nakoniec tu trepneš že iOS nemá "veci" ktoré má napr. spomínaný Android, čo konkrétne ti tam chýba?
PS: nemám Android ani iOS ani WP
PS: nemám Android ani iOS ani WP
Tak co sa staras? 
Yogi tak napises tie veci? Ci to budes neustale ututlavat?
To tak velmi súri? To ste uz tak nazhaveni a mate pripravene protiargumenty, ze neviete vydržať ? 
No tak ale potom zhadzujes sam seba, lebo vypisujes ako si ten telefon vyskusal za dva dni a nedokazal ani polovicu spravit tho co chces, takze zrejme je toho dost a nemoze ti robit problem hned nieco z toho spomenut. Ci kym na to prides ti bude trvat viac ako samotne vyskusanie? (dva dni)
Jednoducho ked nevies hned z fleku napisat co ti tam chybalo konkretne k veciam co ty robis na svojej sgs4, tak to potom vyzera, ze len varis z vody...
Jednoducho ked nevies hned z fleku napisat co ti tam chybalo konkretne k veciam co ty robis na svojej sgs4, tak to potom vyzera, ze len varis z vody...
Presvedcil si ma. 
To je inak fascinujuce, ze dokonca aj ja co som pol roka vlastnil Nexus dokazesm povedat, v com ma iPad obmedzuje. A clovek ktory tu silne presadzuje vyhody Androidu zo seba nedostane ani jedinu ...
Takze len tak strucne par veci ktore mi chybali na iphone a ak aj su tak je dost smutne ze sa mi ich nepodarilo najst za dva dni. Takze. Dost casto mam telefonaty pri ktorych si potrebujem poznacit udaje ktoré mi niekto diktuje. Vela krat je to aj pocas soferovania. Takze od mojho fonu potrebujem aby bol nastavený tak aby pocas jazdy autom ked je v stojane zareagoval na gesto (nedotykove, kedze nechcem aby mi automaticky dvihal kazdy hovor) a nasledne hlasitym odposluchom mi dovolil komunikovať, pricom je samozrejme nastaveny tak, aby každý prichadzajuci hovor nahraval v pozadovanej kvalite a to samozrejme vzdy nie len v aute pri hlasitom odposluchu. Som hlava zabudliva a vela krat ma tato moznost podrzala. Samozrejme nechcem ziadne klikania pocas hovoru ci uz zapinat alebo vypínať nieco co bude zaznamenavat. ...... Dalej. Zivot mi priniesol situaciu ked som potreboval rychlo a nie okato nahrat video zaznam, samozrejme so zvukom a vdaka jednej aplikacii ktoru sa mi tiez nepodarilo najst na inom os mam telefon nastaveny tak, ze ak napríklad vyberiem fon z vrecka, sam sa odonkne a je pripraveny na pouzitie a to tak, ze nahrávanie videa so zvukom vpozadovanej kvalite spustim len potiahnuti prsta smerom dole cez displej, cize trva to menej ako sekundu a nemusim sa na fon ani pozerat........ Sem tam kamosovi poziciam fon aby zavolal frajerke (kedze mam free volania a nebudem davat jeho frajerke ktorú ani nepoznam svoje cislo.. Este mi bude vyvolavat
) a vdaka widgetu (ktory som tiez nevedel najst v takom super prevedení na inom os) je utajenie cisla otazka zlomku sekundy. Jeden klik a do status baru mi napise cislo skryté zostane v nom svietiť cervena nepriehľadnutelna ikonka zobrazujuca stav odoslania cisla ako aj widget sa zmeni na cerveno. Ano su to mazny hodne lenivca a mozno aj z zbytočnosi pre niekoho ale ja za tu cenu chcem byt maznavy. Mohol by som dalej pokracovat ale teraz ozaj nemam cas sa tak velmi rozpisovat a ani chut.