Vytaženy cpu
Vytaženy cpu
Dobry den mam nasledovny problem že aj počerstvej inštalacii je jedno jadro procesora vytažene stale na 90-100% a prve na 0% skušal som aj rozne ovladače ale nepomohlo operačny system je windows xp sp3.Parametre pc su asrock alivesata2glan,amd athlon 64 x2 4800+,2 gb ram,nvidia geforce 7300gs 256mb,disk je hitachi sata 80gb.A ešte ked som dal namiesto toho sata disku stary ata disk tak na nom to nerobi iba ked je tam sata disk už som škušal aj sata ovladača od vyrobcu dosky a nepomohlo.
Re: Vytaženy cpu
a mas nejaku aktualnejsiu verziu biosu? skus tam naflashovat novsi
Flashne zle a môže kúpiť novú dosku, v biose problém nehľadaj .Slayter napísal:a mas nejaku aktualnejsiu verziu biosu? skus tam naflashovat novsi
Preinštaluj os
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
flashne zle a takisto to vyrieši problém, lebo cpu už nebude vyťažované
, čo sa môže stať počas flashu?
priebeh je jednoduchý, najskôr sa nahrá nový bios do medzipamate, potom sa spravý CRC check až potom sa vymaže starý bios a začne sa nahrávať nový, jediné čo sa môže stať je, že mu vypne prúd počas mazania alebo nahrávania, alebo chyba bios chipu by nedovolila nahrať nový bios i keď má správne CRC, to znamená, že je i tak eprom chip vadný
priebeh je jednoduchý, najskôr sa nahrá nový bios do medzipamate, potom sa spravý CRC check až potom sa vymaže starý bios a začne sa nahrávať nový, jediné čo sa môže stať je, že mu vypne prúd počas mazania alebo nahrávania, alebo chyba bios chipu by nedovolila nahrať nový bios i keď má správne CRC, to znamená, že je i tak eprom chip vadný
Preinštaloval OS a aj tak mu to robí.. dokedy to má preinštalovávať?
Jedine, ak použil nejakú black edišn Windowsu, tak uznám, že treba preinštalovať na normálny Windows.
Inak toho flashovania by som sa určite nebál, ak to bude robiť podľa návodu.

Kde na rozum písal, že preinštaloval os ? Čo ak ho len vylepšoval ?brm napísal:Preinštaloval OS a aj tak mu to robí.. dokedy to má preinštalovávať?Jedine, ak použil nejakú black edišn Windowsu, tak uznám, že treba preinštalovať na normálny Windows.
Priznávam, že píše ako debil, ale...Dominic58 napísal:Dobry den mam nasledovny problem že aj počerstvej inštalacii je jedno jadro procesora vytažene stale na 90-100% a prve na 0
Napr. ASUS ma taku flash utilitku, ze iba vyberies verziu biosu (ktoru stiahnes od ASUS) a das Flash bios. Robi sa to normalne vo Wine, potom iba restartnes a voilà, mas novy flash.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
njn novšie dosky majú preto dual bios, lebo flash je už dnes na dennom poriadku