DOTA 1 hrozne sekanie po 12 minútach
DOTA 1 hrozne sekanie po 12 minútach
zdravim. mám problém s DOTA 1. Hra normálne beží cca 12 minút a potom sa z ničoho nič začne zasekávať. Po pár minútach to prejde ale zase sa to po nejakej dobe vráti. Potreboval by som pomoc čo s tým lebo takto sa hrať nedá. ďakujem za rady
Re: DOTA 1 hrozne sekanie po 12 minútach
kamosovi toto robil thermal throttling na notasi lebo WC3 sa nevedel prepnut na vykonnu grafiku a trapil CPU s integrovanou, to prepekalo a potom sekalo.
už som skúšal všetko a nič nepomohlo
Hlavne ti chýba základná konfigurácia notebooku a aký je starý. S takýmto infom mi to príde na prehrievanie ako bolo spomenuté vyššie.
no skusil som to preniesť na iny pc a tam sekanie nie je ale za to hra beží v poriadku ale akonáhle sa začnú creepe mlátiť nastane sekanie a keď prestanú hra beží ako hodinky.
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2013, 21:00)
no skusil som to preniesť na iny pc a tam sekanie nie je ale za to hra beží v poriadku ale akonáhle sa začnú creepe mlátiť nastane sekanie a keď prestanú hra beží ako hodinky.
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2013, 21:00)
urcite odmeraj teploty cpu a gpu,podla mna tam bude problem
príde mi to divné lebo na tých pc beží do pohody wow na full grafike.
Mne sa toto presne stavalo na starom notebooku s Dotou 2 ked som zabudol zapojit chladiacu podlozku.