AMD gaming evolved
AMD gaming evolved
Aký máte názor na tento soft ? http://sites.amd.com/us/game/community/ ... olved.aspx
Ja osobne si myslím, že prd zlepší chod hry ( zvýši fps )
Ja osobne si myslím, že prd zlepší chod hry ( zvýši fps )
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: AMD gaming evolved
Mal som ho 15 minút a šiel von.
Funguje na rovnakom princípe ako nVidiácky soft, len tam má tonu hovadín navyše a vyzerá hrozne.
Načo je vôbec niekomu taký SW? To si nevie nastaviť detaily v hre sám, ale potrebuje na to program?
Funguje na rovnakom princípe ako nVidiácky soft, len tam má tonu hovadín navyše a vyzerá hrozne.
Načo je vôbec niekomu taký SW? To si nevie nastaviť detaily v hre sám, ale potrebuje na to program?
No musim suhlasit s Michaelom, akonahle sa mi nainstaloval s novymi beta drivermi, tak som ho musel vyhodit do prdele, je nechutny a pre mna absolutne neprakticky. Celkovo nic take nepotrebujes.
Daju sa cez to vyhrat CD kluce na rozne hry. Tipek z bf-blogu vyhral kluc na BF4.
-
Michaelo
Hardcore addict
Pozeral som na to, vacsinou tam boli kluce na nejake DLC a prem doplnky do hier, tkroe ani nemas a nic ako BF4 tam ani nebolo (ani medzi rozdanymi).
Presne som to iste spravil i jaSlayter napísal:No musim suhlasit s Michaelom, akonahle sa mi nainstaloval s novymi beta drivermi, tak som ho musel vyhodit do prdele, je nechutny a pre mna absolutne neprakticky. Celkovo nic take nepotrebujes.
-
hojko
Site Admin
Ked som si na mojej zostave nastavil BF3 cez ten ladiaci program od nVidie, tak cela hra bola nehratelna. Zvysilo mi to vyhladzovanie, tiene, efekty... a pri mapke od 32 hracov klesli fps snad aj o polovicu. Takze som sa vratil opat k rucnemu nastaveniu.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tam ide o to, ze oni len poberu nastavenia od ludi co to pouzivaju a to najviac pouzivane (pre podobnu zostavu ako mas ty) ti navrhnu.
To uz radsej pouzijem autodetekciu v hre ako taketo blbosti.
To uz radsej pouzijem autodetekciu v hre ako taketo blbosti.
Asi tak, ale ked nejaku hru hravam dlhsie, tak si zapnem DXtory, pozeram kolko mam FPS s akym nastavenim, a vzdy si to nastavim tak aby to bolo vizualne pekne ale zaroven to musi mat nonstop 60FPS+.