Pochopil som to dobre, že teda aj HTC One X?guess.whoo napísal:aj vsetky HTC One telefony dostanu kitkat do 3 mesiacov, HTC ONE do 2 tyzdnov
Google Android OS
Re: Google Android OS
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ano aj ten by mal
Dá sa na One X (4.2.2) nastaviť aby mi aplikácie ktoré mám na ploche zmizli z menu?
-
guess.whoo
Redeemer
tusim sa daju v menu skryt
hovoris ze sa daju skryt? Uz som to hladal skor no nikde som nic take nenasiel... Mam htc desire x, 4.1.1. Ak by si vedel ako, ozvi saguess.whoo napísal:tusim sa daju v menu skryt
-
guess.whoo
Redeemer
predvcerom som ho uz poslal prec tak to uz neviem overit 
Mňa by to tiež zaujímalo.. s HTC One S 4.1.1. 
//Aha.. Ponuka - Skryť aplikácie
Skryť sa dajú, to som si všimol. Ale myslel som že to pôjde automaticky, keď presuniem ikonu z menu na plochu tak by odtiaľ zmizla. Tuším že v Sense 5.5(?) to už bude takto fungovať.
-
Supersonic
Light Professional
Htc ONE X už nedostane žiadny ďalší update,neviem odkiaľ ste vzali že má dostať 4.4 
ako kde?brm napísal:
Teraz ma napadlo že keď máš root, tak zálohu všetkého spravíš jednoducho cez recovery.chlapec10 napísal:root mam..... a pouzivas PRO ci normal?
Mal som dávnejšie v ruke HTC Desire X a HTC One X, oba so 4.1.1 Androidom a na One X sa aplikácie z menu dali riadne skryť, ale na Desire X proste táto vec chýbala v ponuke.minik460 napísal: hovoris ze sa daju skryt? Uz som to hladal skor no nikde som nic take nenasiel... Mam htc desire x, 4.1.1. Ak by si vedel ako, ozvi sa
Otázka, ponúkne mi môj Nexus 4 update na KitKat, aj keď práve bežím na portnutom KitKat-e z Nexusu 5? Vďaka. 
Pri inštalácií Android SDK mi vypisuje že nemôže nájsť JDK. Skúšal som inštalovať rôzne verzie Java, ale nepomohlo to. V čom je problém?
-
94jakub
Guru wannabe
Hensym: Nie neponúkne. Neviem o tom, že by to vôbec nejaká ROM robila.
A KitKat tam už máš, tak na čo chceš update?
A keby aj fungoval ten update checker, tak sa pravdepodobne kontroluje build number a ten už máš aktuálny.
Nemusíš sa ale báť, že sa o tom nedozvieš. Keď vyjde update na Nexusy, bude toho celý net.
Na Nexus 10 a Nexus 7 2012 WiFi už vyšiel, do pár dní by mal aj na GSM verzie a Nexus 4.
A KitKat tam už máš, tak na čo chceš update?
A keby aj fungoval ten update checker, tak sa pravdepodobne kontroluje build number a ten už máš aktuálny.
Nemusíš sa ale báť, že sa o tom nedozvieš. Keď vyjde update na Nexusy, bude toho celý net.
Na Nexus 10 a Nexus 7 2012 WiFi už vyšiel, do pár dní by mal aj na GSM verzie a Nexus 4.
@lukas9206
Inštaloval si JDK ci JRE? Potrebuješ totiž Java Development Kit.
http://www.oracle.com/technetwork/java/ ... index.html
Inštaloval si JDK ci JRE? Potrebuješ totiž Java Development Kit.
http://www.oracle.com/technetwork/java/ ... index.html
Inštaloval som JDK.
-
DeJF
Addict
Myslel som že keď mám root tak mi automaticky padá záruka .. Dneska mi vyreklamovali moju nexus 4ku s rootom, pri zapnuti tam dokonca svietil odomknutý zámok pod logom googla [asi zato že bol bootloader odomknutý], počítal som s tým že mi to nevyreklamujú
.. Bolo to dlhých 13 dní trápenia 
Určite to závisí od toho, čo reklamuješ, akú chybu.. ale hlavne, u koho reklamuješ.